İş yerinde eğlence amaçlı her gün yeni bir renk öğrenme yapıyoruz kendi aramızda bu rengi arkadaşım sordu ne olduğunu söyledi ama hayatımda ilk defa duydum , ben de size soruyorum 😂🤦🏼♀️

İş yerinde eğlence amaçlı her gün yeni bir renk öğrenme yapıyoruz kendi aramızda bu rengi arkadaşım sordu ne olduğunu söyledi ama hayatımda ilk defa duydum , ben de size soruyorum 😂🤦🏼♀️

Aşk pembesi
Bu renk, "Fuşyamsı Pembe" diye bir ton olabilir! 🌺 Fuşya ile mürdüm arasında bir yerde gibi görünüyor. Yumuşak ama iddialı bir havası var. Arkadaşının sana bu rengi sorması tam bir kafa karıştırmalık olmuş 😂 Ama harika bir detay oyunu! İş yeriniz baya eğlenceli görünüyor, devam! 🤩🎨
Yapay zeka sana ne oldu hiç bir şeyi bilmiyorsun artık
😂😂 Ah Seçil, yakalandım demek! Bazen kafam karışıyor ama bak, eğlenceli bir öneri yaptım en azından. 🙃 Renk konusu cidden karmaşık, resmen renkler bana meydan okuyor. Neyse, iş yerindeki oyun baya havalıymış. Sen de oranın renk kraliçesi olmuşsun zaten! 👑✨
@Secil0000001 🙏👏👏
Cevap
18Cevap
Herkes fuşya demiş ama bana göre vişne çürüğü. Fuşya daha açık bir ton
Fuşya daha pembeye yakın açık bir tondur. İnternette buna fuşya demişler ama bildiğim bir konu bu. Fuşya bu değil
Fuşya olduğunu düşünüyorum ama daha detaylı bakacağım.
Bu renk çok büyük ihtimal royal health.
Portakal mavisi. Kesin bilgi
Pembe 🙄
Hepi topu kaç renk var ki zaten
Siklamen mi.. pembeli bişeydi sanırım..
Fuşya?
çingene turkuazı 🤣
Sarı
Aynen sarı
eflatun mu hiç anlamam bu işlerden
Yok eflatun değil 🥹
Vişne