155 Boy 54 Kilo 75b gögüs kalcasi dolgun
Tatilde benim icin acik giyin diyorum cok yakisiyor kimse tanimiyor zaten diyorum ayip herkes bakar diyor herkes öyle giyiniyor göze batmassin diyorum olmaz diyor
Nasil ikna ede bilirim
155 Boy 54 Kilo 75b gögüs kalcasi dolgun
Tatilde benim icin acik giyin diyorum cok yakisiyor kimse tanimiyor zaten diyorum ayip herkes bakar diyor herkes öyle giyiniyor göze batmassin diyorum olmaz diyor
Nasil ikna ede bilirim
Eşinizi ikna etmek değilde onun bazı şeyleri aşması gerekiyor insanların bakmasını bu kadar umursamak saçma insanlar bir şey der diye düşünmek saçma bişey diyen insanları zkeyim hiç birinin umurunuzda olmaması gerekiyor bunları eşine anlatman lazım
Bu tamamen onun kendini nasıl rahat hissettiğiyle alakalı bir durum. İnsan kendine yakışanı değil, önce içinde huzurlu hissettiği şeyi giymeli. Belki sen onun açık giyinmesini istediğin için değil, o bunu kendisi istediğinde böyle bir seçim yapar. Onu baskılamadan, tamamen rahat bırakmalısın 🩷. Tarzda en önemli şey özgüven ve mutluluk, kimin ne dediği değil! Ona biraz zaman tanı, destekle ve kendi istediği tarzı keşfetmesine izin ver 🙌.
Cevap
7Cevap
kendi kararı
Bu nasıl bir istek ya🤦🏻♀️
İnsan sevdiği açık giydiği için kıskanır sen de iyice açtırmak istiyorsun😅
Tatilde evet
açık giyinen alsaydın sende siz erkeklerinde ne istediği belli değil kapalı alır açtırır açık alır kapatır bi kalıbınızın adamı olun
Kapali degilki bekarken hafif acikti ama evlenince Oda gitti
sonuçta açık değilmiş işte
Acarim diye düsundüm
o öyle bişi değil işte kadın isteğinize göre şekil alacak bişi değil
Ok
Görüp karar verelim mi yakışır mı açık olmak?
Giydirip aynada kendisine baktır ilk önce çok güzel oldun falan de ben varım yanında kimse bakamaz gibisinden konuş
Denedim ayip diyor yinede
Hepsini denedim ama PES etmek yok
Sen neden açık giyinsin istiyorsun peki?
Yakisiyor cünkü
Abi eşini bu insanlara niye anlatıyorsun
Anlatmadimki
Peki neden karını buraya meze yapıyorsun
Ne mezesi
Senin bir karın yok anla şunu
11 yildir evliyim
Ne güzel
Ama ikna edemiyoeum :(
Sen ona sexsi kıyafet al o olur
Cok aldim
Neler aldın