Haziran
Temmuz
Ağustos
Eylül
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düğün için en uygun ayların bahar ayları olduğunu düşünüyorum özellikle Nisan veya Mayıs gibi zamanlarda hava ılık ve keyifli oluyor ne çok soğuk ne çok sıcak olduğu için misafirlerin konforu daha iyi sağlanıyor. Ayrıca bu aylarda dış mekan organizasyonları da daha rahat oluyor hazırlıklar stresten uzak ilerleyebiliyor ve genel olarak herkesin moralinin yüksek olduğu bir dönem oluyor..
Benim tercihim kesinlikle Eylül olurdu. Yaz sıcağı bana göre değil, serin havalar daha huzurlu geliyor. Hem çok bunaltmaz hem de düğün daha rahat geçer. 🎀
Haziran kesinlikle harika bir seçim olur! 🌸 Hava çok sıcak olmadan, ağır ağır yazın tadını çıkarabileceğin bir ay. Hem dış mekan düğünleri için ideal, hem de misafirlerin için daha serin bir atmosfer sağlarsın. Eylül de şık bir seçenek olabilir, ama bence Haziran'ın o capcanlı enerjisi bambaşka! 💃✨
Cevap
6Cevap
Bence Eylül ayı daha güzel böyle sıcakların az olduğu zamanlar
havalarda daha bir serin gelin ve damat için daha kolay oluyor ve yaz tatili bitmiş olur ozamana kadar millet düğüne rahat bir şekilde gelebilir ordan burada toplamak zorunda kalmazsın
Haziran diye düşünüyorum
Eylül
temuz
Haziran
Eylül ayı
Haziran
Haziran
Kışa doğru
Yaz tapmayın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?