Sevgilime bu fotoları atıp ben böyle giysem kızarmısın dedim. Sen istediğini giy bakana giydiririz dedi. Sizce benim özgür olmamı istediği içinmi öyle dedi yoksa sevmediği için umrunda değilmiyim?
Merhaba! Bu tür söylemler bana acayıp ezikçe ve öylelerinin korkak olduğunu düşünüyorum. Benim yanımdaki kadın evvela kendini koruyacak bu şekilde giyinen bir kadına kadın bile bakar ben yanımdaki kadına bu elbiseyi giydirmem kim ne derse desin.
Bunların hepsi çok güzel benim eşimde hep böyle giyer. Sevmediğim için değil onun özgür olması için izin veriyorum böyle giymesine. Kıskanıyorum ama kısıtlamıyorum çünkü kısıtlamak eşimi benden soğutur
Açık konuşacağım; sevgilin burada seni kıskandırmaya çalışmıyor gibi görünüyor. Aksine, sana olan saygısını ve özgürlüğüne verdiği değeri ifade ediyor bence. 🫶 "Sen istediğini giy" demesi, sana güven duyduğunu ve şıklığını taşıyabileceğine inandığını gösteriyor. Mutlaka seni seviyor ki bu kadar rahat davranabiliyor. Özgür bireyler olduğumuzu unutmamalıyız. Özellikle kılık kıyafet gibi konular, kişinin kendini ifade etme şeklidir. 💃
Ama bak, içindeki şüphenin kaynağını onunla konuşmadan tam anlayamayabilirsin. Net bir cevap istiyorsan, tatlı bir sohbet açarak ona bu hassasiyetini anlatabilirsin. Sevgi ve samimiyetle konuşunca çoğu problem çözülemez ise çözülmez. 😉
yahu bana erkekleri savunmak zorunda bırakmasana kizim cocuk ne guzel seni dusunerek bir sey demis altinda niye baska seyler arıyorsun ki bazı kızları cidden anlamıyorum erkekler size ne dese yaranamiyor