İnstagramda bilgi edinmek için takip ettiğiniz kadınların yavaş yavaş soyunmaya başlaması ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Mesela bazı doktor kadınları takip ediyorum sürekli bir teşhir. Sürekli bir bacak gösterisi sürekli memeyi ağzımızın içine sokan görüntüler. Yahu bilgisini dinlemek istiyorsun sürekli süs püs çanta ayakkabı pahalı şeyler vs. Bazı psikologlara bakıyorum başlarda iyi iyi gidiyor anlatıyor hah ne güzel diyorsun yahu sonra yavaş yavaş başlıyor seksi paylaşımlara en sonu ipli bikiniyle memesinin yarısı açıkta yine memesini ağzımıza soka soka çektiği storylerle bitiyor. Neden?

Mesela siz bir psikolog olarak bunun alt nedeninin ilgi çekmek olduğunu bilip ve sırf para kazanmak tıklanmak uğruna bu kadar düşülmemesi gerektiğini hiç düşünmüyor musunuz bilmiyorum.

Fikir olarak yazsınlar okuyalım açık fikirlerini ama meta gibi kendi bedenlerini sergileyen her kadından utanıyorum. Çünkü fikren bu kadar ileride olan kadınların bedenlerini böylesine sergileme ihtiyacı duymaları bana çok onur kırıcı geliyor.

Ve onlar adına canım acıyor.
Güncellemeler
10 ay
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek
Güncellemeler
10 ay
Yaptığım açıklamayı okumadan yorum yapan, okuduğunu anlamayarak bana saldıran herkesi engelliyorum çünkü kıt zekalarla asla tartışmam.. yorum yaparken düşünerek yapın.
İnstagramda bilgi edinmek için takip ettiğiniz kadınların yavaş yavaş soyunmaya başlaması ile ilgili ne düşünüyorsunuz?