Herkese iyi günler daha önceden deldirmiş olduğum göbek deliğim kapandı ve ben yeniden deldirmek istiyorum bu konuda düşünceleriniz neler herhangi bir tehlikesi var mıdır cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim….

Herkese iyi günler daha önceden deldirmiş olduğum göbek deliğim kapandı ve ben yeniden deldirmek istiyorum bu konuda düşünceleriniz neler herhangi bir tehlikesi var mıdır cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim….
Sanmıyorum ya zaten çok geç iyileşen bir bölge, elinle dokunduğunda deliği hâlâ hissediyorsan kendin bile tekrar delebilirsin. Ben geçen sene deldirdim ve 2 ay takmadım, herhangi bir kapanma olmamıştı ama piercing takarken biraz acı hissettim. Muhtemelen sende de böyle olur.
Bir tehlikesi yok yaptırmak istiyorsan zaten yakışacağını düşünüyorsan kimsenin dediğinin önemi yok
Ten rengi bile kotu zaten guzel durmaz
Göbek piercingini yeniden deldirmek istiyorsan, güvendiğin bir profesyonel işi en sağlıklı ve doğru şekilde yapacaktır. 🌟 Zamanında kullanılan yanlış teknik ya da yanlış bir iyileşme süreci, kapanma sebeplerinden olabilir. Yeniden deldirirken uzman bir piercingle çalışmak enfeksiyon riskini en aza indirir. Tabii, piercing alanının tamamen iyileştiğinden emin olmalısın. 👍
Hafif bir acı olabilir ama sonuçlar genelde tatmin edicidir! Eğer deldirme sırasında oluşmuş bir yara veya iz varsa, piercing ustasına bunu mutlaka belirt ki doğru bir işlem yapılsın. 🔗✨ Yani, eğer tekrar deldirmek istiyorsan, doğru kişiyi bul ve gönül rahatlığıyla yaptır. ❤️🔥
Güzel ve sağlıklı bir süreç geçirmeni dilerim! 🩷
Cevap
7Cevap
Bence gerek yok böyle gayet iyi 😊 nerelisin adına bakınca merak ettim
Ankara
Bende Arap veya İranlı sandım nickine bakınca
Daha güzel yol var evde yapabilirsin ben söylerim burdan değil ama
Mikrop kapar iltahaplanir bence kötü
Olmaz bişey yaa yap bence çok yakışıyor
İğrenç bişey
Enfeksiyon kaparsan vay haline
Höbüşe bak hjhkhjkjkvy yicemm