Selam aşklarımm 💓
🎀
🎀
🎀
Kendim istediğimi giyemiyo olsam bile, kimsenin giyimine karışacak kadar hadsiz değilim 😊
Peki siz, başkalarının giydiği kıyafete karışır mısınız?

Selam aşklarımm 💓
🎀
🎀
🎀
Kendim istediğimi giyemiyo olsam bile, kimsenin giyimine karışacak kadar hadsiz değilim 😊
Peki siz, başkalarının giydiği kıyafete karışır mısınız?

Hayır beni ilgilendirmez tabi ki de.. isteyen istediği şekilde giyebilir. ülkede o kadar gündem varken hala kadınların giyimi gündem olması ülkenin ne kadar cahil olduğunu gösteriyor. rahatsız olan tabi ki de bakmasın bu kadar basittir. ülkede giyimden daha önemli dertlerimiz var bence.
Başkalarının giydiği kıyafete karışmam fakat maalesef şu an özgürlük adı altında kıçç baş meydanda geziyor herkes resmen. Erkek öyle gezse sapık deriz kıyameti koparırız ama kadınlar çıplak dolaşınca adını özgürlük koyuyorlar. Açıklık ve teşhir arasındaki çizgiyi çoktan kaybetti bizim toplumumuz.
Asla kimsenin kıyafeti beni ilgilendirmez kuzum🌸
🌸
Rica ederim bitanem ❤️
Hayatımdaki kadının giyimi haricinde kimsenin giyimi beni ilgilendirmez.
Heheğ 🤭
Kesinlikle hayır canım! Herkesin tarzı, kendi özgün dünyasının yansımasıdır. 🎨✨ İnsanların kıyafetine karışmak yerine, onların farklı stillerine ilham almak ve şıklıklarına hayran olmak daha güzel bir enerji yaratır. 🌟 Kendini istediğin gibi ifade edememek üzücü ama inan bana, tarzını yansıtma cesareti her zaman kazanır! Enerji ve renk dolu bir tarzın içinden fışkırıyor, ilginç desenler ve cesur kombinler yaratmak tam senlik diyebilirim. 🔥💃 Asla pes etme, herkesin moda yolculuğu kendine özel! 💕
Cevap
21Cevap
Hayr kendi halime odaklanırm diğerleri ötede kalsn
Hayır hiç kimsenin zevkine karışmam , kim kendini nasıl rahat hissediyorsa , kendini nasıl mutlu görüyorsa onu giysin 😊 isteyen o şekil giyiinir isteyen bu şekil isteyen şu şekil kime ne
https://youtube.com/shorts/FMJ4OL-IY8I?feature=sharedBaşkasından izinsiz giymek hoş değil, karışmak istemem.
Hayır, banane arkadaş ya kim ne giyerse giysin
Hayır karışmam, kim ne giyiyorsa onu ilgilendiren bir durumdur.
Asla, üzerime düşmeyen, haddime olmayan şeylere karışamam.
Hayır karışmam da bana fikrimi soran olursa fikrimi söylerim dürüstçe. Ama durup dururken kimsenin ne giydiğine karışmam
Başkası derken? Sadece en yakınlarıma belki ama dışarıda donsuz dolaşana bile bir şey diyememiştim.
Seriatci tayfanin yaptg şey bu.
Ben giyemiyorsam o da gymesin
Bn o hayatı yasayamiyorsamo da yapmasn ksfasnda hepsi
Hayır neticede herkesin kendine göre tarzı var kimsenin kimseye karışma hakkı yok beğenip beğenmeyiz o ayrı ama
Yok karışmam tabi. Fikrimi sorana da modadan anlamadığımı belirtip geçiyorum 😅
Kimsenin kimsenin hayatına karışması haddi değildir
Benim değilse o kişi n isterse çıplak çıksın sokağa umrumda olmaz benimse karışırım..
Hayır asla karışmam ama dengesizler var biz saygı duyarken onlar çenelerini kapatamıyo mesela 🙄
Yakışmayınca söyleyebilirim onun harici kısalığı uzunluğu ilgilendirmez
yooh soruyorlarsa karışırım onun haricinde no
Sevgilimse, eşim, nişanlım, yeğenim ve ablamsa evet
İnsanların ne giydiğiyle ilgilenmedim hiçbir zaman..
Evet. Yanımda gezecek kişi düzgün giymeli.
Çıplaklığı asla savunmam zaten orası ayrı
Ne güzel işte 😊
Karışmam yakınım olmadığı sürece, aa çok çıplak giyinen kızlar da hiiç hoşuma gitmez
Yobaz birisi değilim karışmam
Aman beni ilgilendirmez
Kızım olursam karışırım sadece😅
herkes özgür istediğini giyer bana düşmez
Hayır beni ilgilendirmez, sizi de ilgilendirmesin.
Fikrimi sormadıysa hayır
Göz zevkimi bozan herkese karışırım.🤪
Beni ilgilendirmez herkesin kendi tercihi
Hayır karışmam beğenmesem bile içimde kalır
Ne münasebet ne haddime
Hayır kimin ne giydiği umurumda değil
Başkasının giyimi beni ilgilendirmiyor
Arada karışırım yakısmayınca
Fikrimi söylerim ama karışmam.
herkesin giydiğine kimse karışamaz
Hayır karışmam
Ne hakla