- Bu arada tabiki ben çekmedim Twitter haberlere vs düşen bir haberdar alınan alıntı fotoğraftir.

Elbette açık, kadının üstünde ne var iyi bakın, çoğu kadının giydiği atlet, altında ise şorttan bile ince ve kısa bir iç çamaşır gibi bir şey. Yani toplumun içine bu şekilde çıkılması sadece kendini tehşir etmekten keyif alan insanların yapabileceği tarzda bir eylem. Toplumun ahlaki var, giyinme ahlakı var bu şekilde de abartılarak gezilmez ki.
Toplumun ahlakı niyeyse sadece kadınların giyiminden bozuluyor yoksa herkes çooook ahlaklı. O suçları işleyenler, kadınları çocukları taciz eden, kadınlara tecavüz edenler, hırsızlık, gasp, hile hurda yapanlar hep Suriyeliler Afganlar zaten yoksa hiiiç öyle şeyler olmuyor ülkede. Ah o Suriyeliler Afganlar yok mu.
Her yerde her şey giyinmez. Bu giyim plaj için filan uygun. Böyle Üsküdar Kadıköy Beşiktaş Bebek gibi yerlerde geziyorsa bakanlara neden bakıyorsun deme hakkina sahip değildir.
Herkes istediğini giymekte özgür fakat başkalarının özgürlük alanını ihlal etmemek gerekiyor. Özgürlük çıplaklık değildir.
@CanDurucan kimseye ahlak bekçiliği yapmıyorum. Özgürlük orasını burasını açıp teşhircilik yapmak değildir. Ve kimsenin giyimine karismuyorum fakat kimsenin de memesini popon hatta daha fazlasını benim gözüme sokmaya hakkı yok. Boş bir yorum yapmışsın. Benim ozgürlüğümü kimsenin kısıtlamaya hakkı yok benim kimsenin özgürlüğünü kositlamadiğım gibi..
Metrodan çıkarken merdivenlerde kimsenin popon görmeye meraklı degilim. Ben utanıyorum gördüklerim karşısında plajda değiliz. Her şeyin yerli yeri vardır. Adabı mahaseret haya denen şeyler vardır.
Plajda bikini tanga giysin metro ne alaka kardeşim...
@CanDurucan cidden boş yorum yapıyorsun..
Metroda merdivenden çıkarken gayri ihtiyari kafamı kaldırdığımda hem cinsimin deliklerini görmek istemiyorum daha açık nasil anlatabiirim bilemedim. Kimsenin meme ucunu deliklerini görmeye meraklo değilim gözümüze gözümüze sokmasinlar yeter..
Özgürlük dedigin buysa olamsın kime göre neye göre değil.
.
Her şeyin bir oluri var. Sanki giymesin dedik..
Havuzda plajda yaZlikta giysin..
Ben şort giymesin demwdim. Ama her yerde de deliklerini görmeyelim dedim. Palajda bile daha ustruplu bikinili olanlar..
Umarım anlamışsındır. Ve lütfen uzatıp komuyi bask yerlere çekme
Anlama sorunu yaşıyorsun bunu git başka yerde çöz benimle değil...
Yazdıklarımdan başka manalar çıkartmayı bırak ve Taliban Afganistan hikayelerini başka yerde anlat
@CanDurucan çok boş yorum yapıyorsun söylediklerinin hepsi safasata hadi işine bak..
Cevap
45Cevap
açık biraz ama kendi seçimin
G0t lobu göründüğü an çıplak oluyorsun. Bu fazla bence. Bende mini falan giyerim ama bu direkt g0t göstermek
By açık giyim değil igrençliktir, özgürlüğüm bu benim kimse karışamaz düşüncesinin neresi kabul edilebilir iç çamaşırla sokağa çıkar hale geldiler bunu dile getirince yobazsınız siz diyen kesime diyorum sen önce teşhirciliğine son ver...
Bu derece çıplak giyinen ve hatta normal zannedilen yarı çıplak sapık ve haysiyetsiz kadınların kollarını ve bacaklarını çaprazlama kestirip ağaçların dallarına asacaksın ve sapıkların cezasının ne derece şiddetli olduğunu bütün herkes bileceklerdir.
bir erkek boyle giyinirse nasil karsilanir diye bakarak kadinlar o sekil giyinirse bu isler çözülür. kadin olarak erkeklerin şöyle giyinip gezmesini ister misiniz
Bu giyimi kötü yapan açıklığı değil ki buradan bakınca Cin Aliye gibi duruyor sıfır kalça. Milletin göz zevkini o yüzden bozmuş diye düşünürüm herkese var Aliye yok gibi 😂😂
Bu edepsizlik ve çıplaklık. Hiçbir medeniyette hiçbir dinde nizamda yoktur
Normal şehir içi günlük giyisi olarak kesinlikle çok açık. Ancak plajda otelden çıkıp sahile gidene kadar tadında olabilir.
Bir erkeğin boxerle filan dolaşması şu giyimle eşit bence
Varoş giyimi. Siz hic asil bir insanin bunu giyebilecegine inanabiliyor musunuz
Plaj için uygun ama günlük giyim olarak değil.
Alt kısmı tabiî ki.
Üst kısmı da değil, ön taraftan öyle görünmüyor. Uçları kapalıydı sadece.
Üst kısmında bir şey yok ki 🤷♀️. Askılı kıyafet günlük giyim olarak uygun.
Ön tarafı farklı açıktı diyorum sana eğer okuduğunu anlıyorsan. Gördüm ki söylüyorum.
Görmediğim bir ön tarafını yorumlayamam gördüğüm bir arka tarafını yorumlanabilirim.
Yok canııımm aaaa hiç açık olur mu, büzüğünü de açsın
yani herkesin kendi tarzı yargılamak sorgulamak saçma
Evet çok açık. Sahilde giyilecek kıyafetin dışarıda giyilmesi normal değil.
Dışarısı çok geniş bir ifade. Plajdaysa normal, şehrin göbeğşnde anormal.
hahaaha amw insanlar yarin obur gun tangayla gezene de bu soruyu sorarlar? Bu cok mu acik sizce diye
Bu ne ya resmen poposu gözüküyor çiplaklık bu
Yooo bence iyi deliği gözükmüyor sonuçta...
İğrençlik başka bir şey değil.
Yanii kotu duruyo bence bu ciplaklik aciklik degil
Daha bir şey kalmadı ki kızların cinsel organı gözükecek nerdeyse
Abartı bu kadar
Denizde olsan anlarım
Çok açık tabiiki
Giyinmemis ki çıplaklık bu
Bu teşhirdir. Böyle dışarı çıkılmaz
Disari kiyafeti bile degil ki bence.
Plaja çıkar gibi giyinmiş😅
Giyme daha az dikkat çeker.
Soldaki mi bana göre degil ama öyle dkdk
Onuda giymeseydi fkfkjfkd
Bence hayır çok açık değil
Nereye kusuyoruz
giysinler bakarız işte
Yaşadığım turistik bölgede çok var böyle giyinen.
Ha don ha bu farkı yok.
açıklık değil bu çıplaklık çok rezil bir görüntü
Popo cinsel organ değil. Açsınlar.
Yoo gobek ve sırt kapalı
baya cesurca giynenlwr var boyle
evet yatak odasında ancak
Bence biraz abartılı
haddinden fazla
Açık tabi plajmı bura
Tatil kentiyse çok değil bence ya
Giyim? Kınamayayım da
Yok be çok kapalı ne açığı! 😒