Güncellemeler
1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaslar taninmadigmiz yerlerde esimin cok acik ve dar giyinmesini istiyorum yardimci olur musunuz
155 boy 54 kilo 75b gögüs kalca dolgun ne yakisir sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşinin heryeri açık olsa ne olur ya mini minnacık bişe zaten çoğu erkek görmez bile boşuna uğraşma derim
Nedenki
he he aynen gel seninle bir gün dışarı çıkalım öyle miymiş senin boy da max 165 yani
Hanginize cvb verim şimdi ben ben kendimi teşhir derdinde değilim çevremde var 1.55 çok bir metre bacak 55 de gövde işte kimse bakmaz yaşlı dedeler bakar ama
Birileri yine kıskançlık yapıyor hahaha. Millet dışarıda sana baksın mı istiyorsun çen çen. Oy yerim seni askım boş ver bakmasınlar neden kafana taktın bunu? Ama bakma konusunda ilişkiden bahsediyorsan ohoo 1.80'den aşağı sevgilim olmadı, max yaş farkı da 4'tü hadi kıskanmaya devam. Sen açamıyorsun diye içinde kalmış.
Millet bakamaz bana öyle bir dünya yok boyumda uzun değil canım rahat ol 😂😂
Boyun uzun değilse neyin lafı bu? Ah ah keşke kendi hayatınıza odaklanmayı biraz olsun bilseniz.
Boyun uzun olsa bile sana ne 1.55lerden yani
@esri1257 maalesef insanlarin yaptigi en büyük hata baska insanlarin hayatina karismak
Gerek yok böyle saçmalıklara diyorum yorumu sana yapmamışken nedense tek sen cvb veriyorsun ondan sonra başkalarının hayatı diyorsun sen başkasının yorumuna niye cvb veriyorsun önce onu sor kendine sana yorum yapsrsam demediğini birakmazsın
@asikadam45 haset bu emin olun yoksa dışarı çıkıp görmüyorlar mı her boydan güzel kadınları ama insanın içinde özgüvensizlik, haset olunca çok alakasız böyle yorumlar yapılıyor işte. Büyük ihtimalle 1.55 beğenilen birisi görüldü ve dert edinildi.
Anlamadigin senin yorumun tüm kisa boylulara oldu
Ama bukadad uzatmaya gerek yok ben karimi begeniyorum ve yanimda cekici giyinsin istiyorum. Net
mini minnacık diyorsun erkek görmez uğraşma diyorsun ben de açıklıyorum işte erkeklerin gözleri 360 derece her yeri görüyor merak etmeyin.
@esri1257 haklisin ben karimi begeniyorum ikna ede bilirsem taninmadigmiz yerlerde acik giyinsin istiyorum
Sen eger evliysen ve acik giyine biliyosan hem sen hemde kocan cok sansli
evli değilim sevgilim var ama evlenirsem de hayat benim hayatım asla karışamaz.
@esri1257 saygi duyarim
Sebep ne kardeşim... teşhir mi seviyorsun
Evet
Esinin haberi yok sanırım.. bu dusuncenden
Gibi gibi
Maşallah sana
Neden
Teşhir mi var
Evet esimin yanimda cekici olsun istiyorum
Alagavat
Hmm
Neden peki