Kocamla tatile gittik beni aldatiyormu?

Ben kapaliyim. Bir kızla sürekli bakışıyorlar. Kocam havuza giriyor kız sanki onun girmesini bekliyormuş gibi hemen kocamın ardından havuza giriyor bikinileriyle. Kocamda aynı şekilde kız ne zaman girerse o zaman giriyor havuza. Sürekli havuzda birbirlerine doğru yüzüyorlar. 5 gündür oteldeyiz ilk başlarda ben hadi odaya gidelim diyordum havuzdan sonra yok ya ben biraz daha yüzücem sen git diyordu. Gece 12 1 gibi ben uyuyacakken , benim uykum yok ben aşağıda biraz hava alıcam diyordu. İlk başlarda anlamamıştım sonra o kızla sürekli bakışmalarını gördüm şüphelenmeye başladım. Havuzda ben biraz daha yüzücem dediğinde bende orada olup yüzmesini bekleyip öyle odaya gidiyorum. Gece dışarı çıktığında bende seninle geleyim ya beraber hava alırız dedim. Kem küm etti sonra beraber aşağı indik. Bir baktım sadece o kız var aşağıda. Sürekli olarak bakışıyorlar hele o beraber çıktığımızda resmen aralarında bir şey geçmiş gibi bakışıyorlardı. Gözümle kadının üstünde görmediğim için yargısız infaz yapmak istemiyorum napicam
Kocamla tatile gittik beni aldatiyormu?