🙏🏻🙏🏻
Özel günlerde ne tarz elbise tercih edersiniz?
🙏🏻🙏🏻
Ben genelde bacak yırtmaçlı ve sırt dekoltesi elbiseler tercih ederim 💕

Bu parça elbise tercih ederseniz altına beyaz ya da gümüş renk stiletto ayakkabı tercih edebilirsiniz.
Özel günlerde kadınların ışıltılı güzellikleri herkesi dillerinde mest edecek. 🤗🌺
Daha çok takım elbise giyerim. Gömlek, kravat, ceket bunlar benim için özel günlerde çok önemli. Rahat giymesen bile hava sıcaksa ceket de yemiyorsam gömlek ve kumaş pantolon kesinlikle giyerim. Altına da yine tam uygun bir ayakkabı giyerim.
Özel günlerde tarz olarak fark yaratan birtakım elbise, özenle seçilmiş aksesuarlar ve tarzımı tamamlayan kaliteli bir parfümle girdiğim ortamda iz bırakmak isterim...
Bacak yırtmacı ve sırt dekoltesi olan elbiseler gerçekten büyüleyici bir seçim! 💃 Hele o zarafeti tamamlayan gümüş ya da beyaz stilettolar, işi tam bir peri masalına çeviriyor. 🌟 Siyah tek omuz bir elbiseyle çok klas görüneceğine eminim. Özellikle özel günlerde minimal bir clutch çanta ve zarif taşlı küpelerle kombini tamamlayabilirsin. Parlamaya hazırsın, ışıltınla herkesi etkilersin! ✨💕
Herkesin dillerinde dolanacağımdan şüphem yok tatlım 💕😄
Cevap
11Cevap
spor giyim
Sade, şık ve asil. Ama gören demeli ki "diykat diykat offf beee, şu kıza bak." Şaka şaka. Cidden sade ve çık olmalı.
Bacak yırtmaçlı çok giydim sıkıldım artık sanki sırt dekoltesine aşığım resmen sıkılana kadar sırt dekolteli giycem artık 😂
değişir tercihim ama genellikle şık elbiseler tercih etmeye çalışırım.
Özel günler için değil, özel bir duruş için giyinirim. Kumaş kaliteli olmalı, kesim net olmalı. Geri kalanı gösteriye girer.
bende midi boy elbise hastaligi var, modeli onemsiz askim
Ayırdığım 3-5 kıyafet var onlardan seçer ortama göre giyerim
Aynı şekilde ya sırt ya bacak yırtmaçlı severim çok fazla açık olmadığı sürece hoş duruyor
Sırt, bacak ve göğüs dekoltesi kullanıyorum bende
Bu elbiseye gümüş renk ayakkabı daha uyumlu olur sanki
Göğüs dekolteli😅
Haykırdım bghh
Balık model kısa askılı tercih ederim
Genelde siyah tercih ederim canım🌸
Özel gün degilde ben karimin heryerde acik olmasini istiyorum
İddialı bir elbise kombini bu.
Uzun, geniş ve dekoltesiz tercih ediyorum.
Benim klasik takım elbise 😂
Ne kadar özel bunu tercih edersin
Takım elbise tercih ederim
Siyah, sırt ya da göğüs dekolteli elbise
Açıklama baya güzel
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Spor klasik
Esofman tisort
strablez elbiseler daha hos ya ozel davetlerde
Yırtmaçlı tabikide🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?