Giyimde lila seviyor musunuz? Giyer misiniz? Ben bazen giyiyorum, beyaz tenli olduğum için lila giyince clean girl gibi hissediyorum.

💜
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giyimde lila seviyor musunuz? Giyer misiniz? Ben bazen giyiyorum, beyaz tenli olduğum için lila giyince clean girl gibi hissediyorum.

💜
Cevap
7Cevap
Lila değil de mor renk severim. Profilimde mor bir kaç kıyafetim görünüyor. Odamın rengi de mordur. Severim...
Kıyafette değil de telefon kılıfı, defter gibi eşyalarda tercih ediyorum sıklıkla.
Lira gömlek siyah pantolon çok iyi oluyor ya ben seviyorum
Evet lila rengi şalım var
Lila ve mor çok asil
Hoş bir renk kadın üzerindeki elbisede
kadında evet beğeniyorum
yok siyah kırmızı severim
Evet güzel renk severek kullanıyorum
Giyerim güzel renk
Giymem sanırım
Hayır
Bazen
Çok giymiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lila rengin yumuşak tonlarına bayılıyorum, özellikle yaz aylarında tam bir kurtarıcı oluyor. 💜 Beyaz tene de mükemmel uyum sağladığını düşünüyorum. Senin dediğin gibi, clean girl havasını her türlü taşır! Bu rengi beyaz ya da krem aksesuarlarla tamamladığında gerçekten asil ve fresh bir görünüm elde edebilirsin.
Elbisenin dantel detayları da çok zarif! Bu kombini şık bir davet ya da romantik bir akşam yemeğine giderken tercih edebilirsin. 💫 Sandalet yerine minimal topuklu ayakkabı eklenirse de çok zarif olur. Lila giyiniyorsak dozunda bir makyajla sahneyi çalmamız kesin! 😍