5 senelik ilişkim var nişanlanmaya karar verdik aile tanışması oldu olduktan sonra ailesi elimde kolumda dövmeler var diye evlenmemizi istemiyorlarmış. Neymiş dövmesi olanın geçmişi iyi olmazmış. Sildirmek istiyorum hepsini İstanbul da çok iyi silen bi yer var mı :( ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de dövmelerim var… Ama bu ne kadınlığımı gölgeler, ne de saygımı, sevgimi, değerimi eksiltir.. Dövme yaptırmak ne bir kadını erkeksi yapar ne de ağzı bozuk. Bu kadar sığ düşünenlerin zihniyeti asıl sorun. Dövme var diye geçmişin kötü oluyorsa o zaman dövmesiz ama kalbi kötü olanları nereye koyacağız?
Kimsenin seni sadece dış görünüşüne bakarak yargılamaya hakkı yok. Hele ki senin karakterini, sevginizi ve ilişkinizi 5 senedir bilen biri ailesine karşı dimdik durmalı. Evlilik sadece iki insanın değil iki ailenin de birleşimi elbette ama seni sen yapan özelliklerinden ödün vermen gerektiği anlamına gelmez. Sırf dövmen var diye birinin seni iyi biri olarak görmemesi onların bakış açısının dar olduğunu gösterir senin değerini değil. Dövmelerini silmek istiyorsan sadece sen istediğin için yap. Ama başkalarının dar görüşü için kendinden vazgeçme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayBen de merak ediyorum bu görüş gerçekten doğru mu diye? Erkekler için bir şey denmiyor ama kadın yapınca hep kötü gözle bakılıyor nedense. O dövmelerin silinme durumu çok zor ama sildirince de fikirlerini değiştireceklerini nedense düşünmüyorum.
00 Yorumla
Sildirmen onların fikrini değiştirmeyecek. Sonuçta sende o dövmeler vardı ve senin hakkındaki yargılarını verdiler.
Asıl önemli olan erkek arkadaşın bu durumda nasıl konumlanıyor? Ailesinin yanında konumlanıyorsa hayat boyunca aynı davranacaktır. 5 yıllık ilişkim olan kişiyi ailem dövmesi olduğu için istemedi diye ben de istemeyeceğim, mümkün değil öyle bir şey. Hepsine resti çeker kız arkadaşımın yanında dururdum.
00 Yorumla
Dövme silmek istiyorsan İstanbul’da birkaç iyi yer var, genelde lazerle yapıyorlar. Her dövmenin durumu farklı, o yüzden öncesinde bir uzmana danışman iyi olur. Hem fiyatlar hem seans sayısı dövmenin büyüklüğüne göre değişiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duruma çok üzüldüm, gerçekten zor bir süreç geçirdiğin ortada. 🥺 Ama şunu unutma; dövmeler seni tanımlamaz, onlar senin hikayenin bir parçası. Eğer gerçekten sildirme kararı aldıysan, bu tamamen senin seçimindir. İstanbul'da lazerle dövme silen birçok profesyonel yer var. Araştırırken kliniklerin yorumlarını mutlaka kontrol et ve karşındaki uzmanların tecrübelerine dikkat et. Ama şunu da düşün: Bu kararı sadece başkalarının beklentileri için mi alıyorsun yoksa gerçekten sildirmek istediğin için mi? Kendinle barışık olmak her zaman en önemlisidir. ♡
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
28Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u 10 ayseni seven olduğu gibi sevsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBir kadın olarak söylüyorum araştırmalara göre kesinlikle vücuduna ve boynuna özellikle kelebek dövmesi yaptıran kadınlar ortamcı oluyor ya da günübilrlik ilişkiler yaşayan esc oluyorlar. İstisnalar vardır ama şöyle söylim insanlar genele vurarak değerlendirme yaptıkları için maalesef karşına çıkan erkekler de acabamı diyecektir. Ama senin 5 yıllık ilişkin varmış neden son raddede bu sorun oldu sevgilin biliyordu snuçta dövmeleri. Bana tuhaf geldi. Ben seni eleştiremem, yargılayamam kuzum ama karşına ciddi ilişki olarak kim çıkarsa çıksın maalesef bu durumdan yana sıkıntı yaşayacaksın. Ya bunu sorgulamayan birisi olması lazım aile yapısı olarak, ya da sevgilinin bunu kabul ettirmesi lazım kaldı ki sevgilin 5 yıllık ilişkide bunu çöpe atmış gibi görünüyor enteresan.
226 Yorumla- 10 ay
araştırmalar: facebook bilmem ne yardımlaşma köyü lokali sayfası.
gerçekler: biz öyle düşündüğümüz veya o ortamlarda takılan ablaların genelde bu tür dövmeleri yaptırdıkları için.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Tabiki herkesin kendi hayatı, ben tekrar söylüyorum tercihleri yargılamak bana düşmez ama soruyu soran kişi sorduğu için yorumlamak istedim gerçekleri. Bende kadınım ve genç güzel bir kadınım fakat hayatım boyunca önceliklerim arasında her zaman iş, kariyer, aile ve aktivitelerim oldu. Dövme vs bunlar bana nedense toplum tarafından beğenilmek, bazıları için arzulanmak, dikkat çekmek gibi geldiği için bu zihniyetle yaptıranlarında ortamcı olabilme ihtimalleri çok yüksek olduğu için genele baktığımda da yaptıranların hayatlarını gördüğüm için yaptırmak hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. Yinede beni bağlamaz. %3 lük kısmı ayırıyorum, sildirmeleri bu algıya mağruz kalmamak için en mantıklısı.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Birkaç ülke gez derken Türkiyede tüm ülkeleri neredeyse gezdim, yurt dışında da 2-3 ülke gezdim ve söylediğinin alakasını çözemedim. Ülke ile dövmeyi ve Türkiye ile yurt dışı kültürlerini bağdaştıran cahil vatandaşsın anladım. Sen Türkiyedesin. Dövmeyi kültür ve seyehat ile bağdaştırmadan ayrıştıracak kapasiteye gel ve Türkiyede ki ekonomide benim gibi kıçını anana babana yaslamadan hem oku, hem çalış, evini arabanı al sonra tartışırız seninle. Ayrıca yurt dışında kimse tanımadığı kişilere öptüm diye nezaket gereği yazılı yorumlar yapmıyor, yapanlara da barbar gözü ile baktıklarını belirtmek isterim. Bizim ülkede dövme yapanların yüksek yüzde içeren kişiler kız avlamak, toplumun ilgisini ve onayını almak, aşağılık psikilojisin ört bast etmek için ön plana çıkarak dövme yaptıklarını bil. Hatta ve hatta esc. ların özellikle göğüs bölgelerine kelebek dövmesi, günübirlik ilişkiler yaşayan erkeklerin de vücutlarında bolca dövme olduklarını benim gibi araştırmayı, okumayı seven ve araştırmacıların da gözlemlediği bir gerçek olduğunu belirtmek isterim. Kitap okumayı seven biri olsaydın zaten cümlemde kullandığım istisnalar olabilir çok ufak bir fark dememe rağmen yarası olan gocunur misafali hemen saldırıya geçmen senin o istisnaların dışında kalan dövmeli ve yollu bir vatandaş olduğunu gösterir. Sen gezdiğin ülkenin havasını burada dövme yorumumu iliştiren bir cahilsin. Gezmeden önce keşke biraz araştırıp okusaydın, ya da araştırmacı yönün yok ama o yönünü biraz beyin egzersizi yapıp geliştirseydin. Bol kapasite ve şifa diliyorum. Çavv)
- 10 ay
yurt dışında yaşıyorum uzun süredir, 2-3 ülke değil 30 a yakın ülke gezdim farklı kıtalarda eğer sorunun buysa.
evlerim var (birden çok, sadece kendi gelirimle aldıklarım kimseden yardım almadım yanı), arabam da var. yüksek lisans terkim, metodoloji ve araştırma konusunda iyiyim.
senin kim olduğunla ilgilenmiyorum, satırlarca yazı döşemişsin ezikliğini bastırabilmek ve bana yukarıdan bakabilmek adına ama olmadı. üzgünüm.
- 10 ay
neyse yaptığım yorumu siliyorum, sana daha fazla katlanamayacağım.
- 10 ay
ya da kalsın, silmirem.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Tamamda cahil şahıs dövme ile yurt dışının bağlantısı ne, sen yurt dışı kültürü ve bakış açısı ile yurtiçini aynı kefeye koyup benim yorumuma kibrini sığıştırarak yeteri kadar cahil olduğunu zaten gösteriyorsun. Ülkenin her yerine gitsen yinede kapasitesiz ve cahil oluşunu kurtarmaz. Banane senin evlerinden arabalarından al totono yerleştir :))) Benim de türkiyede evim arabam ve 5 tane arsam var ne alaka dövme ile malın ve ülkenin. Sen yaran olmasa zaten saldırmazsın. Ben türkiyede anamdan ve babamdan destek almadan hem okudum hem çalıştım hem de mülkümü aldım, dövme ile malın mülkün ülkelerin ne alakası var. Benim kazancım, işim gücüm, varlığım ülkemde yetiyor bana, sen git o kirli egonu ve kibrini başka çöplükte reklam et, sana o yakışır reklam olmak. burada sökmez senin malının mülkünün derdi, banane bana ne anlatıyorsun :)) Hasta mısın sen.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Silmiremmiş, türkçe dahi bilmeyen krolar dan ülke ve mal mülk cakası dinliyoruz s.. git ya yorma gözümü. Git ıkın ülken de ki tuvalate rahatlatır. Gazın gelmiş belli.
- 10 ay
yazdıklarını okumadım ya pek, o nedenle söyledim evlerim arabam falan var diye.
ister misin sen de ev?
son yazdıklarını da okumadım bu arada çok fazla.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Bir s.. g erkeğin o... busu ya :)) Dövme için yorum yapıyorum erkeğin kev... aşesi bana ülke gezdim, malım mülküm şu diyor, ülke gez diyor. Nerde mal var cehaleti ile yurt dışı ve mal mülk reklamı yapıyor. Sonrada geberip uçakla leşini getirtiyorlar :))
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Yahu kardeşim kaybol benim tepemin tasını attırma, benim şahsi dövme yorumuma kişniyor ve kroluk yapıp malından mülkünden bahsedip ülke gez diyorsun, sen yurt dışında iken Türkiye de yaptığım yoruma o cahil burnunu sokamazsın. Önce nezaket kuralları gereği milletin yorumuna salça olup saygı duymayı öğreneceksin sonra da nezaket ve terbiye bekleyeceksin. Sen burada benim yorumumun altına malının mülkünün reklamını yapamazsın, birde çok kültürlü ve okumuşsun gibi silmiyrem diyorsun alfabetik özürlü. :))) Hadi başka kapıya, ya da çöplüğüne. Allah yardım etsin olduğun ülkede seninle muhattap olanlara, kültür şoku yaşıyorlardır :)) Çavv cevap yazmıycam kişnemeye devam et
- 10 ay
ismini göster, yemiyor değil mi?
bak ben açık açık gösteriyorum, sen de göster.
sana kişnemem bile :D
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Bu arada burada benim gibi düşünen çok insan yorum yapmış git onlara bulaş sayın dövmeli yarası olan yollu vatandaş. Hadi hadddii haddii:))
- 10 ay
yorum yapıyorsan, gelecek cevapları da göreceksin.
seni çok sevdim, her gün yorum yapacağım bu postun altına. 365 gün yorum challenge başlıyorrrrr
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie ulan kev.. aşe ismim sevda sergen ne halt edeceksin, totona dövme mi yaptıracaksın s.. g aq ÇOCUĞU
- 10 ay
10-12 tane ev mal mülk mü oluyor fakirto. neyse.
mal varlığımla övünmüyorum burada, fukaraya bak 5 tane arsayla birikim yapmış zannediyor. tiksinç.
ismini göster bakalım herkese hadi abimmmm - 10 ay
çabuk ol bekliyoruz seni
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie Ulan k.. vaşe benim yorumuma saldırıp beni kışkırtıp ülke gez, benim malım mülküm var diye dalgaya alıp insanların yorumlarına saldırıyorsun birde meşrep mi diyorsun erkeğin o... busu seni. Sen yaran olmasa bu kadar gocunmazsın. Benim yorumuma saldırıp mal mülk reklamı yapmak senin haddine değil şe.. rsiz seni sg şimdi klavye delikanlısı o popon yerse dava edersin ağır tahrik ten gerekirse uğraşırım seninle sıkıntı yok. Beyinsiz
- 10 ay
365 challenge bir günde 365 olsun. kaldı 360 tane falan.
- 10 ay
ya kusura bakma olur mu, seni sinirlendirerek öyle zaman geçsin diye yaptım böyle alakasız yorumları.
Cevap sahibi10 ay@sugardaddie İşsiz kro yazmaya devam ediyor hala yorumumun altına. eylen dur yaz yaz, sana şu yorumumdan sonra tenezzül edip cevap yazmıycam. Ülkesinin it.. i seni
- 10 ay
eylen dur değil "eğlen dur" olması gerekiyor abla, 5 arsa alacağına bir de Türkçe ile diksiyon kurslarına da kayıt olsaydın keşke. ama devam etmen gerekiyor, sadece kayıtla olmaz...
arsalar neredendi abla tam olarak? güzel yerdense birkaç fotoğrafını at da gözümüz gönlümüz açılsın. ama sen fotoğraflarda olma, 35 yaşındaki kart kadını görmek istemiyoruz görüntü kirliliği oluyor. - 10 ay
yok ya işim var abla, kro da değil "kıro" olacak bak seni düzeltmekten, cahilliğine katlanmaktan bıktım artık.
tenezzül kelimesini doğru yazmışsın ama, tebrilk ederim. bulmaca çözerken mi gördün ablam o kelimeyi? hafızan kuvvetliymiş, tebrik ederim. - 10 ay
tebrilk yazdım bilerek, ilk defa birisi tebrik ediyor seni o nedenle. yeni kelime türettim abla.
- 10 ay
bu kadar konuşma boşa gitmesin abla, 5 arsayı nasıl aldın bizlere de anlat nolursun. burada arsa almak isteyenlere bir rehber gelir mi?
- Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı.
10 ayKendinden ödün veren her seyde verir.

Bunu yapma.
00 Yorumla bence adamın ailesi haklı. Siz iyi niyetle bile dövme yapsanız bunun toplumda bir karşılıığı var. Bende genç kızlara tembihliyorum dövme yaptırmayın diye ama hepsinin aklı bi karış havada. Yapın kardeşim yapın sonuçlarınada katlanın
00 YorumlaAptal mı aq eger nişanlın destek degilse ailenin cenesini kapatamıyorsa sktr et bence sildirme işlemi öyle kolay degil aylar sürüyor ve iz de kalabilir
00 YorumlaSen öyle mutluysan baskasi için niye sildiriyorsun ki dövme sildirme konusuna gelecek olursak da ne kadar iyi silen olsun izi kalıyor dövme benim için pismanlik🥴
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDövme kadınları yanlış ifade ediyor. Pub dan çıkmıyorsan sıkıntı yokta. Normal hayatta erkeksi gösteriyor kadınları. Çoğu dövmeli kadının ağzı bozuk. Konuşulucak ilişki kurulabilicek tipler değil.
10 Yorumla
10 ayniye sildiriyosun kızım senin tarzın doğan bu beğenmiyorlarsa yallah. dövme tarzım değil ama sinir oldum bak sildirme sakınnnn.
10 YorumlaKarşı tarafında düşünce tarzı yanlış seni olduğun gibi kabul etsinler 5 senede ailesinden kimse mi görmemiş
00 Yorumla
10 ayahaha evlenmemek için bir bahanem daha var desene shshhs her şey de bir hayır vardır diye bakıp bu işten vazgecmeni öneririm
00 Yorumladövmeleri sildirsen de seni benimseyeceklerini sanmıyorum. Çok saygısızca bir muameleye maruz kalmışsın. Sevgilinin tepkisi ne oldu?
00 Yorumla
10 ayabla bak bu dediğimi beni tavsiyemce dikkate al eğer o ilişkin olan adam da aynısını istiyorsa dövmeyi değil adamı da ailesini de sil daha iyi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
10 ayYa git insanlar için kendine eziyet ediyorsun özgür bir kadiinsin sen
00 Yorumla
10 ayDövmeyi sildirince geçmişi de silinmiş mi kabul edecekler peki ajsjdkdkfkflflfl
00 YorumlaBahane etmişler onu, beş senedir dövmen olduğunu bilmiyornuydu erkek arkadaşın. Saçmalık
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı.
10 ayDövmelerini silsende yeni bir bahane bulacaklarını biliyorsun dimi
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ay5 senedir elinde kolunda dövmeyi görmediler mi? dövmeyi tasvipte etmem ama dövmeni sildirmek yerine diğerlerini sildir. çünkü sildirsende o ailesinin kafasında kötü kız imajın hep olcak
00 Yorumla
10 aysaçmalama yaptırmışsın bikere sildirince güya kötü olan geçmişinds siliniyo mu? hayır yaptırıncada kötü bi geçmişin oluyor mu? hayır. saçmalama kızım öyle böyle kendini kabul ettirceksin o aileye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAİlesi haklı ben henüz bir sürü dövmesi olan ama kendi normal olan bir kızla tanışmadım
hepsi ağır hasarlı /. her anlamlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayOnlar öyle dedi diye mi sildireceksin? Sevgilin ne diyor bu duruma
00 Yorumla
10 ayyani öyle bir önizlenim veriyor bu devirde dövmesi olmayana bile güvenmek zor
00 YorumlaBahane aramışlar senin vücudun senin kararların sen beğeniyorsan dövmeni hiç sildirmeyle uğraşma
10 YorumlaÖyle bir şeye izin vermemesi lazım erkeğin. Sevmişse ailesi kolunda dövme var diye istememesinin karşısında durması gerekir
00 Yorumla
10 ayYa bu boomerler ne zaman ölecek ya ne çektik bunlardan be
00 Yorumlakelebek dövmeli kadınlar genelde günübirlik seviyesiz ilişki yaşayan tipler oluyor
00 Yorumla
10 aySildirince geçmişin değişecek mi?
02 Yorumla
Soran10 ayGeçmişim de bişi yok ki onların düşünesi bu sadece
- 10 ay
O düşünceleri sildirince değişecek mi?
Seni böyle beğenen biri olur , sildirme
00 Yorumla
10 ayPatlak diye düşünmüşlerdi
00 Yorumlakendi dövmeni niye baskasi icin siliyosunki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDövme yaptıran kızlara gerçekten güvenilmez
00 Yorumla
10 ayİyi mi geçmişin?
00 Yorumla
10 ayVardır illa çevrende felan yok mu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayVe sen de bu sebepten sildiriyorsun öyle mii
00 Yorumla boş ver silme
00 Yorumla
10 ayİşlere bak
00 YorumlaSaçmalık
00 Yorumla
10 ayMerdiven altı yerlere sakın gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHaklılar mi peki?
02 Yorumla
Soran10 ayHe haklılar mutlu oldun mu
Cevap sahibi10 ayBanane kızım derdin benimi gerdi herkes dengini bulsun ama temizi temiz bulsun
Gizli Üye(30-35)10 ayHaklılar
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDoğru demişler.
07 Yorumla- 10 ay
Hele hele
Cevap sahibi10 ay@BenYengeçKadını Bu konuda yeterince tartıştık bence :)
Cevap sahibi10 ay@BenYengeçKadını Bu konuda tartışmamıştık pardon. Dövme ile suç oranları arasında bir ilişki kurulamasa da suç işleyenlerin %85 gibi büyük bir kesiminin dövmeli olduğuna dair araştırma okumuştum.
- 10 ay
Referans lütfen Mete bey :) okumuşmuşmuş.. karşıt tezleri araştırtma şimdi bana :)
Cevap sahibi10 ay@BenYengeçKadını KS'yi referans verecek kadar ciddiye alsaydım şimdiye burada bir sayfam olurdu. Yıllar oluyor. Cidden hiç uğraşmayacağım :)
- 10 ay
Seni var ya!
Cevap sahibi10 ay@BenYengeçKadını Beni onayladığını biliyorum :)
10 ayHaklılar
02 Yorumla
Soran10 ayİnşallah kızların karşısına da senin gibi abazittin biri çıkmaz soru cevaplarından belli ne kadar doğru bi kişi olduğun aman Allah muhafaza keşke dövmen olsaydı da böyle biri olmasaydın dört göz 😬😬😬
- 10 ay
Ergenliğe girince zorlanacaksın.
Gizli Üye(25-29)10 ayGeçmişin nasıl
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Dövmem var diye istenmedim, İstanbul'da dövme silen bir yer var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler