bi tayt üstüne de böyle bi üst giydim crop değil ama sürekli insanlar dışardan bakıyor ilk defa tayt giyiyorum böyle çektim biraz spor giyinmek istedim ama rahat değilim
Moralini bozmak için söylemiyorum; fiziğin aslında çok daha iyi olabilecek potansiyele sahip. Fakat neden bu kadar dar giyinmeyi tercih ettiğini merak ediyorum. Bence düzenli spor yaparsan, istediğin fiziğe ulaşıp bu tarz kıyafetleri çok daha güzel taşıyabilirsin. Ben bunu tamamen senin iyiliğin için söylüyorum. Şu an vücudun biraz şekilsiz duruyor, özellikle göğüs kısmın oldukça düz görünüyor, bu yüzden spor yapman gerektiğini düşünüyorum. Şort gibi parçaları ya da daha salaş elbiseleri tercih edebilirsin; çünkü şu an giydiğin kıyafetler fazla dar olmuş. Taytı ise genel olarak kadınlara yakıştırmıyorum, elbette istisnalar hariç.
0
3 Yorumla
Soran
11 ay
Bugün çok spor giyinmek istedim eşofman daraltırdı pantolon da yani günlük böyle giyindim her yerde böyle giyinmem ve göğüslerim küçük değil açıdan dolayı öyle görünmüş olabilir yorumun için teşekkür ederim
Sanırım kendimi yanlış ifade ettim; göğüslerin kesinlikle küçük değil. Demek istediğim, vücut yağ oranının biraz fazla olması nedeniyle kıyafetler vücudunda biçimsiz duruyor olabilir. Göğüslerinin boyu gayet ideal, asla kafana takma. Fiziğin kusurlu olduğu gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Senin güzel görünmeyi sevdiğin belli, bu yüzden söyledim. Evde yapacağın ufak egzersizlerle vücut yağ oranını düşürüp fiziğine mükemmel bir şekil verebilirsin; çünkü vücudunun altyapısı çok iyi.
Ee yani hiç rahat durmuyor zaten suluk gibi yapışmış üzerine nasıl rahat edebilirsin ki zaten. Her yer belli şekli şemalı kıvrımlar bakılır yani erkek olarak malum kadınlar ilgimizi çektiği için gay olmadığı süreçte tabi ister istemez bakabiliyor bide sapik oldu mu artık gördüğünü bile umursamaz gozunun içine baka baka bakar süzer.. sende giymeyiver knk bu havalar da zaten ne gerek var böyle hem siyah hem tayt yapisik
0
8 Yorumla
Soran
11 ay
aşırı sıcak değildi sıcaktan dolayı sorun olmadı sadece spor giyinmek istedim günlük öylesine bi tayt giydim açık veya fazla göze çarpan bir tarafım olmadığı halde insanların bakmasından rahatsız oldum dışardan iyi durup durmadığını sormak istedim biraz da giyenin fiziğine bağlı ben fiziğime güvendiğim için giydim ama sanırım tayt giymek bana göre değil
Cevap sahibi
11 ay
Yani tabi karşıdan önden arkadan nasıl durdu bilemicem görmedim bu fotodan biraz zor olabilir tabi tam belli de değil zaten. Spor başka şeyler de var bol tarzı onları da giyebilirsin.
Soran
11 ay
evet bu fotoda açıdan dolayı da tam görünmüyor rengi de garip durmuş ama siyah
Cevap sahibi
11 ay
Öyle mi lacivert gibi de durdu valla o zaman bir şey demeyeyim sanki ne desem yanlış olacak bu fotodan acı da kötüymüş evet yukarıdan falan bide oturmussun ve sadece yan tarafı görünüyor önde çanta falan biraz daha iyi aci ayakta falan daha mantıklı olurmuş evet
Soran
11 ay
Yok o anlık çektim çok rahat da çekemedim çevrede insanlar var diye zaten dikkat çekiyordum abazalar tarafından öyle üstten çektim rengi de tamamen siyah ben üstğmde duruşunu sevdim
Cevap sahibi
11 ay
Sevdiysen giy tabi bize ne düşer. Ama işte tabi yapışan bir şey olduğu için fiziği vücudu belli eder. Goze çarpan tarafım olmadı demişsin ve fiziğime güvendiğim İçin giydim. Bu nasıl iyi bir şey mi yani fizik iyi olduğu için mi kötü olduğu için mi, iyi olsa göze çarpmaz mı o zaman kötü mü yani kafam karıştı
Soran
11 ay
hayır benim fiziğim iyi taytı da çok iyi taşıyorum konu aslında fizik değil ben evden kendimi çok beğenerek çıktım ama bazı kızlar vücuduna yakışmadığı halde tayt giyiyor benim saygım var orası ayrı ama taytla ilgili kötü bir algı oluştu bende fiziğime güvendim giydim ama bir yandan acaba çok basit bi kombin mi oldu diye düşündüm genelde şık özenli giyinirim burada sormak istediğimde genel anlamda tayt kombin anlamında kötü basit mi duruyor diye sormak istedim kendi üstüme yakıştırdım erkeklerin bakmasına alıştım artık ama benden yaşça büyük bir kadın bana hiçbir tarafım açık durmadığı halde bana orsplk yapmışım gibi baktı rahatsız oldum
Cevap sahibi
11 ay
Yani giyen giyiyor zaten kilolu zayıf vs tayt zaten kolay işi yani bir seysi yok pratik yani bende full siyah giyer çıkarım mesela her şeye yakıştığı için kolayıma kaçıyor taytta biraz öyle gibi altlarına giyip üstüne istediğini giyersin. Yani tabi ben bilmiyom sende nasıl durdu yakıştı mı görmediğim için ama sen öyle diyorsan ve yakıştırdıysan kim ne diyebilir giy git nolacak sanki takma kafana
Soruda ve cevaplarda siyah giyindim demişsin ama bu fotoğrafta siyah durmuyor renk. Neyse. Ben taytı bi kıyafet olarak kabul etmiyorum. Ama çok tutuldu alıştık. Belkide ben ön yargılıyım. Sizin gibi fiziği düzgün kızlar giyince sıkıntı olmuyor ama gtü ramazan davulu gibi he bir yağ başka taraftan fışkıran ablalarda giyiyor. Onlar bunu niye tercih ediyor anlamıyorum.
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Öyle bi fiziğim olsaydı giymezdim giyene saygım var ama hoş görünmüyor günesten dolayı öyle görünmüş olabilir taytın rengi siyah günlük giydim biraz spor giyinmek istedim ve taytı böyle yukarı çekmedim bir yerlerim aşırı ortada değil
Tayt doğru parçalarla kombinlenince çok güzel duruyo. İlk kez giydiğin için garipsiyo olmanda normal. Herkesin bir fikri olacak konuşan konuşur yani. Sen rahat hissediyorsan olay bitmiştir. Spor tarz dediğin zaten rahatlık ve özgüven işi. Kim ne derse desin, aynaya baktığında beğeniyorsan kimseyi takma. 🎀💖
Sen ne giyersen giy, kendini rahat ve mutlu hissetmek önemli olan! Tayt zaten spor bir tarzın sembolü ve doğru kombinle o kadar şık duruyor ki, hiç tereddüt etme 💕 Üstüne giymiş olduğun parçayla da oldukça uyumlu görünüyor. İnsanların bakışlarına takılmaya gerek yok, genelde meraktan bakıyorlar. Kendine yakıştırdıysan devam, hem rahat hem stil sahibi bir görüntün var 🫶🏻✨
Sacma sapan gorusleri ve dusunceleri olan bir ulkede yasadigimiz icin oyle bakmalari normal ama istedigini giymelisin, baskasinin ne dusundugu onemli degil, herkes giyiyor tayt o yuzden rahat ol ama kendinede dikkat et
itici degil de ben cok cok nadir giyerim cunku rahat bir sey de degil bence bilmiyorum bir turlu alisamadim. sort model olanlari tamam, ustune uzun bir sey giyilebiliyo sorun olmuyo ama bunlari giyeceksem de yine bi gomlekle falan giyerim o da uymuyor. sende de kotu durmamis bence alismadigin icin ve ilk defa giydigin icin rahatsiz edici gelmistir
Bunu büyükşehirde giyersen dikkat çekmez gider Anadolunun ücra bir kasabasında giyersen dikkat de çeker laf da çeker söz de çeker sırf evden uzaklaşmak için üni seçen kızlar buyukşehirde giyindiği gibi giyinince de aynı senin durum ortaya çıkıyor
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Yok ben İstanbuldayım ve günlük giydim her yerde böyle giyinmem
Kendisine saygisi olan tayt giymez net varos ucuz insan isidir
0
20 Yorumla
Soran
11 ay
eğer ki taytın üstüne göğüs dekoltesi veya crop giyseydim bi nebze haklı olabilirdin fakat benim giydiğim taytın kumaşı ince değil yani vücudu aşırı derecede belli edecek bi tayt değil kilolu sarkık bi vücuda da sahip değilim vücudum sıkı rengi simsiyah fotoda ışıktan veya kameradan tuhaf görünmüş sanırım ve ben taytı çok çekmiyorum görünmemesi gereken yerlerim yine görünmüyor yorumun hoş değil
Yanlis bir sey soylemedim sen sordun ben fikrimi soyledim bana gore tayt disarda giyecegin bir kiyafet degil sporda egzersizde uyurken ya da kiyafetin altina giyilcek bir kiyafettir ha muhakkak haklisindir tabi edebinle giyiyorsundur ama tayt buna uygun degil kirdiysam ozur dilerim
doğru yani gittiğin yere göre değisebilir her yerde giyilmez bide bende herkese yakıstırmıyorum ben zaten öylesine çıktım günlük öylesine giydim fiziğime güveniyorum çok orantılı bi vücudum var absürt duran bi tarafım yok gayet estetik görünüyordu üstümde iyi durdu ama ben insanların bakışlarından rahatsız olduğum için bir daha giymeyi düsünmüyorum malum türkiyede yaşıyoruz olsa da olur olmasa da olur yorumun için teşekkürler
teşekkür ederim kendime yakıstırdığım için sadece denemek istedim rahat edemedim önemli olan benim rahat etmem çok dikkat çekmek hoşuma gitmedi giymem olur biter çok kafaya takacak birisi değilim
Kendime yakıştırdım çıktım evden ama dışarda o kadar rahatsız olduysam bişeyler yolunda değildir ülkenin durumu ortada buna yapacak hiçbir şey yok aslında zaten benim bu soruda sormak istediğim taytın genel anlamda dışardan nasıl göründüğü basit veya çirkin mi görünüyor diye sordum çünkü ben genelde şık ve özenli giyinirim
Bence basit ve cirkin gorunuyor hele bide kilolu olanlar giyiyor varya inanki insanin kusasi geliyor neden bu eziyeti ediyorlar ki kendine hhshsjajaja Gundelik bir kiyafet degil yani bence
Aynen oyle ama sirf vucutlarini belirginlestiriyor diye giyiyorlar bide tutturmuslar rahat diye neresi rahatsa artik bide boyle yukari cekiyorlar o seyi gosteriyorlar tiksindirici
Bencede herkese gore igrenc inan sirf bunlar yuzunden basim onde geziyorum cogu zaman Ben onlar adina utaniyorum ama onlarin umrunda bile degil tek dertleri bana baksinlar
Yok hiç öyle bi derde giremem aksine ben sokağa çıktığımda bazı erkeklerden dolayı çok tedirgin oluyorum rahat edemiyorum çok bakıyorlar arabada korna çalıyorlar taciz edilmek nasıl hoşuma gitsin ben ne giysem kendime yakıstırırım ki herkes öyle olmalı ben artık ülkenin bu durumunu kabullendiğim için giysem de olur giymesem de başımı falan kapatmam orası ayrı tabi ki
maalesef bizim ulkemizdeki insanlar o kadar pislestilerki artik dertleri basi kapali acik carsafli veya pantlonlu degil hele sosyla mecra dahada pislestiriyor durumu curumeye mahkum bir toplum bide sonradan gormeler ya daha beterler allah hepsine akil fikir versin ulkemi seviyorum ama burada insanlarin zihniyetini dusuncelerini gordukce iyi ki ayrilmisim ulkeden diyorum
Kesinlikle bunun açığı kapalısı yok bu arada kapalı özensiz giyinsem bile bakanlar var ülke ortam sapık dolu hayvanlara bile halleniyorlar herkes aslında yerine göre istediğini giyebiliyor olmalı yıl olmuş 2025
Keske bu duruma gelmeseydik ama maalesef oldu insanin kendi vatani topragi gibisi yok ama coplugun icindede durmanin anlami yok bence cag degistirmeleri lazim artik
Niye itici olsun balım aşırı rahat bi parça milletin ne dediği önemli değil
0
3 Yorumla
Soran
11 ay
Evet aşırı rahat ve spor giyinmek istedim tayt iç belli etmiyor ışıktan kameradan dolayı garip görünmüş ama rengi siyah ve taytı çok çekmedim ona rağmen insanlar çok fazla bakıyor özellikle teyze yetiskin kadınlar ve buranın yorumlarında bile kezban falan demişler
Asla bu şekilde giyinmem zaten spor giyinmek istedim tayt üst spor ayakkabıyla çıktım ve insanlar sanki çok açık giyinmişim gibi bakıyor taytı bir tarafıma kadar da çekmedim
Yani insanlar çok bakıyor rahatsız oldum biraz insanların bakıslarından sanki her tarafım açıkmış gibi ama değil ışıktan dolayı rengi garip görünmüş ama tayt siyah ve kumaşı ince ucuz değil yani insanların tayta karşı bi önyargısı var galiba
böyle diyerek ne tür bi sünepe olduğunu belli ettin zaten eminim yüzün ve kendin o kadar çirkinsindir ki konuşmalarından belli sen bu halinle insanlara giyiminden dolayı durduk yere hakaret eden leş bi yaratıksın senin erkekliğin qmcı gibi kezban dediğin kadınların kölesi olup sonra yatağa atmakla çevreye övünüp arkalarından sövmek adam değilsin aynısını diğer erkeklerin kız kardeşine annene yapıp cöp gibi atması dileğiyle