yesil renkli sozluk forumunu okurken bu basligi gordum. aylin aslım (aylin aslim kim) 4 yasindaki ogluyla plajdayken oglu mayosuz oturmus kumda oynuyormus. plajdaki bir adam gelip neden mayosuz, mayosu yok mu falan demis. aylin de "var ama giydirmedim, bu yastaki cocugun cinsiyeti olmaz, sorun nedir?" diyince adam denizdeki 5 6 yasindaki iki kızını gostererek, "benim kizlarimin cinsiyet anlayisi var ama olmaz böyle" demis. kadin da 4 yasindaki cocugun pipisine halleniyorsunuz falan demis asagiya koyuyorum instagram hikayesini.
aylin aslım ismi bir yerden tanıdık geliyor ama hic adini googlelamayacagim, acikca HAKSIZSINIZ aylin hnm. 4 yasindaki cocugun cinsiyet anlayisi elbette vardir. henuz hicbir seye akli ermeyen cocuklarin yuzunun sosyal medyada paylasilmasina bile razı degilim cunku cocugun da rizasi yokken nasil cinsel organini plaj gibi bir yerde acikta birakabiliyor anlamadim. 3.5 yasindaki erkek yegenimi tuvalete goturdugumde bile pantolonunu cikarayim mi, ben senin pipine bakmiyorum, pipiye sadece anneler ve doktorlar bakar, baskasi bakamaz seklinde konusuyorum ki ilerde bir gun birisi senin tuvaletini yaptirayim ayagina pipisine bakmak istediginde bunun yanlis oldugunu anlasin... aylin aslim son storysinde gokkusagi temali arka planda SAPIK olmakla nitelendirmis kendisine tepki gosterenleri, abla aksine biz cocugunu sapiklardan korumaya calisiyoruz. neyse, siz ne dusunuyosunuz? iyi aksamlar bu arada.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer