Tıktıkk 🙈 bir sorum vaaar..
🎀
🎀
🎀
Ben pek giyemiyorum ama dekolteli kıyafetlere bayılıyorum. Omuz, sırt ya da göğüs detayı olan parçalar çok çekici geliyor bana.
Peki siz seviyor musunuz dekolteyi?

Tıktıkk 🙈 bir sorum vaaar..
🎀
🎀
🎀
Ben pek giyemiyorum ama dekolteli kıyafetlere bayılıyorum. Omuz, sırt ya da göğüs detayı olan parçalar çok çekici geliyor bana.
Peki siz seviyor musunuz dekolteyi?

Evet.
Ancak dekoltelerle kaplanmayı sevmem. Mesela göğüs dekoltesi kullandığım gün sırt dekoltesi kullanmam. Ayrıca dekolteleri nerede kullandığım da değişir.
Sırt
Bence en zarif ve naif, gözleri dekolte bölgesinde hapsetmeden tutan dekolte bu. Düğün gibi organizasyonlarda çok şık.
Göğüs
Hele partnerle iken veya kolyelere bürünmek istediğiniz bir günde iken kesinlikle en güzeli. Bu dekoltenin en güzel yanı üst vücudunuzu kıyafette tek bir bütün olmaktan çıkarması ve takı kullanımına çok uygun olması. Ancak resmi ve naif aktivitelerde pek de kullanacağım bir tip değil.
Bacak
Uzun elbiselerde hareket etmek için bir nimet kesinlikle. Ayrıca bir kesik olarak bir bacağı naif ve zarifçe sunan bacak dekolteleri... Hastasıyım.
Sırt dekoltesine bayılırım
Ay teşekkürler aşkım😍😘
Rica ederim güzellik 💖
Dekolteli, mini, açık saçık giyimin giyinmek olduğunu düşünmüyorum Dekolte baya itici
Diz kapağı ile göğüs üstü arası kadın erkek farketmeksizin kapalı olmalı bence. Gerçek giyinmek budur yani🤷🏻
Örnek olarak foto atayım diyeceğimde attırmıyor site nedense anlam veremedim😅
Sevmem bebeğim.
Dekolteyi doğru parçalarda ve dozunda kullanmayı ben de çok seviyorum! 🙌 Özellikle sırt ve omuz detaylarına bayılıyorum, tam zariflik simgesi gibi. 🖤 Dekolteli kıyafetlerde dengeyi tutturmak önemli, mesela omuzları açık bir üstte altı daha sade tutmak gibi. Senin de bahsettiğin gibi, bu tür parçalar hem şık hem de çekici oluyor. Eğer giymek istiyor ama kendini tam hazır hissetmiyorsan, önce hafif detaylarla başlamayı deneyebilirsin. 🌸 Mesela sırt dekolteli bir elbise ya da omuzları açık bir bluz, harika bir başlangıç olur. 😉✨
Cevap
31Cevap
evet kadınlara yakışıyor tabi ki de
Abartıya kaçmadan göğüs dekoltesi severim ve kullanırım da , heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz 😂
😹🌸
😂🙈❤️🌸
Evet göğüs dekoltem güzeldir
😆
Severim ama giymem😄herkese sergilemek hoşuma gitmiyor
Tesettürüm olduğu için buna dikkat ederim giymem dekolte falan ama dekolteyi açık insanlarda seviyorum teşhirci bir boyuta ulaşmadığı sürece..
herkese yakışmıyor, bunu giymek için yatkın bir fizik tüyleri. dahi alınmış bir vücut lazım bir çoğu giyiyor iğrenç kıldan görünmüyor
Çok severim. Ara sıra değişik dekolteli kıyafetler giyerim.
Yok kuzum çok sevmem.
🌸
Giyimde dekolte bazen güzel oluyor ama ben pek tercih etmiyorum ama crop giyerim bazen 😄
Dekolte giyinmem ama kıyafete göre güzel durduğu yerler var
Evet severim ama dozunda olmalı. Abartı olursa rahatsız eder.
Giyeni severim özellikle de gözlerim ile yeniden giydiririm 😂
Sürekli temkinli dikkatli olma kaygısı yükleniyor bana rahatsız oluyorum
Tadında olırsa olur. Özellikle sırt dekoltesi efsane.
Bana çok yakışıyor ama özel bir gün olmadığı sürece giymem
Omuz ve bacak dekoltesi haricindekiler teşhircilik oluyor bence.
Yani yerine göre diyeyim
Hayır tercih etmiyorum sevmiyorum.
omuz göğüs giyiyorum genelde
Tabi hep dekolte giyerim erkeğin malı meydandadır.
Kendime yakışanı giyerim..
Omuz detoltesi hoşuma gidiyor evet.
Bu sene çok oramı buramı açmadığımı fark ettim
Sırt dekoltesi kadına yakışır
Sırt dekoltesi iyidir
Mutlaka bi bacak dekoltesi veririm
Hiç frikik vermedın puhahahahah
@Günesinkadini frikik vermemek için mini giymiyorum artık. Bi sefer giydim neymiş vay efendim yarroşkum görünüyormuş. Bıktım bu tek düze baskıcı toplum yargılarından
Tövbe estağfurullah
bayılırım hele göğüs ve bacak
Yırtmaçlı etek ve sırt dekoltesi severim
Kız arkadaşımın giymesini istemem
Evet. Sırt dekoltesi seviyorum
severim özellikle gögüs dekolte
Her kadına yakışmıyor
Bence sırt dekoltesi daha iyi kadınlarda
Abartmamak lazım sade daha güzel
Seviyorum giyiyorum
Severim