Evett hemde nasıl ya bilsen çok acıyor hemde çalışırken oluyor genelde bende gezerken dışarda olmaz ama sen yine orta dercesin bazı kadınlar çok daha baliketli oluyor yani kalça bacak daha kalın oluyor onların pişik acısını düşünemiyorum
Evett mesela baliketli kadınlar erkeklere daha çekici gelir aurasi yüksek gelir ve sanırım baliketli kızların libidolari zayıf kızlardan Cook daha yüksek oluyor
Yaani ama bunları bilmek için tecrübeye gerek yok bence cunki bunlar genelde çok bilinen bilgiler mesela bende iskelet değilim kalipliyim. agirlik felan kaldırırım o yüzden benimde libidom yüksektir mesela spor salonuna giden kızlarda öyle çok zayıf değildir hafif yağ ve kalçaları vardır ama kızların sporla libidosu yukseliyormu bilmiyorum seninkide sanırım yuksek
Ama zaten sana yakışıyor bence çünkü baliketlisin güzel bir fiziğin kalcan var ekstra libidonda yüksek olduğu için cinsellikte aşırı hem zevk alır hem zevk verirsin benimki çok yüksek mesela aşırı hemde
Benim diğer hesabım var orada ben baya eskiyim oradan seni ekleyebilirimde ksde nasıl bulucam seni bilmiyorum soru Sor istersen normal bir kategoriye ben bulurum
Haa pardon yanlış hissettim zaten teşetturun içine şort giymen hem pişik önlüyor hemde külot ve tanga izi gibi belli olmuyor tesettürde altına külot giyildigi zaman dışardan aşırı belli oluyor
Kızlar Ne Diyor
Sort giysek elbise giysek hemen pisik oluruz o yüzden pantolon eşortman tercihimizdir
Ya maalesef bendede oluyor o pişik olayı boxer giysemde iç çamaşırı giymesemde oluyor bır turlu kurtulamıyorum ondan
Erkeklerde mı pisik oluyomuş ohaa
Evett hemde nasıl ya bilsen çok acıyor hemde çalışırken oluyor genelde bende gezerken dışarda olmaz ama sen yine orta dercesin bazı kadınlar çok daha baliketli oluyor yani kalça bacak daha kalın oluyor onların pişik acısını düşünemiyorum
O elbiseden öyle gözüküyo orada varya sort giymeyi unutmuştum 1 hafta acısını çektim gerçekten ayrılmıyorlar birbirlerinden kskskajskks
Haahah evet topallayarak yürüyorum ya nerdeyse pişik olunca. Eve gelince hemen duş bacak aralarimi yıkıyorum tarif edilmez bir acı bu ya 😅
Ama baliketli olmanın baya avantajlari varken bir kaç dezavantajı göz önünden silinebilir
Avantajı mı varmış ki yaa
Evett mesela baliketli kadınlar erkeklere daha çekici gelir aurasi yüksek gelir ve sanırım baliketli kızların libidolari zayıf kızlardan Cook daha yüksek oluyor
Evet biraz öyle sende baya tecrubelisin ve kızlar hakkında herşeyi biliyosun gibii
Yaani ama bunları bilmek için tecrübeye gerek yok bence cunki bunlar genelde çok bilinen bilgiler mesela bende iskelet değilim kalipliyim. agirlik felan kaldırırım o yüzden benimde libidom yüksektir mesela spor salonuna giden kızlarda öyle çok zayıf değildir hafif yağ ve kalçaları vardır ama kızların sporla libidosu yukseliyormu bilmiyorum seninkide sanırım yuksek
Evet öyle
Ama zaten sana yakışıyor bence çünkü baliketlisin güzel bir fiziğin kalcan var ekstra libidonda yüksek olduğu için cinsellikte aşırı hem zevk alır hem zevk verirsin benimki çok yüksek mesela aşırı hemde
Aynı şekilde buraya yeni katıldım cinsellikle alakalı soru soramıyorum bile ahhahaha
Benim diğer hesabım var orada ben baya eskiyim oradan seni ekleyebilirimde ksde nasıl bulucam seni bilmiyorum soru Sor istersen normal bir kategoriye ben bulurum
Sorum var zaten hesabıma bakarsan gorebilirsin
Hemen bir saniye bekle
Timam
Baktimda çıkmadı cevaplardan bakicamm
Bekliyorumm
Ya bulamıyorum off
Nasi yaa
Bekle bekle buldum
Sonunda
Ya isim vardı sen ne diye hemen engelliyosun
Elbiseyi şortsuz giyemeyiz mesela pişik oluruz 🥹
Uzun elbisedenmi bahsediyosun şort yerine kadın boxerleri var onlardanmi bahsediyosun
Boxerla falan yürüyememki pişik olurum
Şort dediğin daha uzun o zaman baya baliketlisin sanırım
Evett balina etliyim
Hahaha yok be o kadarda değildir baliketli kadınlar zayıf kadınlardan çok daha hoş ve güzel 😅 ben öyle buluyorum
Birde asıl sorun dar elbise pantolon ve tayt sıkıyor sanırım kalça aşırı şekilde belli oluyor
Bol giyinirim ben, tesettürlüyüm
Anladım en güzeli zaten çünki kalça büyük olunca malum yapılacak bişey yok
Galiba evlisin
Yoo değilim
Haa pardon yanlış hissettim zaten teşetturun içine şort giymen hem pişik önlüyor hemde külot ve tanga izi gibi belli olmuyor tesettürde altına külot giyildigi zaman dışardan aşırı belli oluyor
Sadece tesettürde belli olmuyorki açıklarda da belli olur
Evet ama seninki sanırım baya baya büyük bence kalcan yani o yüzden dedim belli olur diye
Sapık mısın
Ya sapiklikka ne alakası var sadece yaşadığın zorluğu söylüyorumm sana
Zaten baya büyük diyorsun o yüzden şort giymen daha doğru senin için
Ben baya büyük diye bi şey dedim mi sen diyosun onu
Balina etliyim dedin ya hani oradan çıkarak büyük olduğunu düşündüm
Kaç yaşındasınki bu arada
30
Hmm daha önce hiç evlendinmi peki yoksa hep bekarmiydin
Evlenmedim çok soru soruyosun
Anladım ya bisey diycem seni tanımak istiyorum sadece ozzeldden knsabilirmiyiz
Diğer kızla konuşuyordun engellendin mi 😂😂😂
Ya bir isim vardı benim mesajına bakmayınca engellemis
Geçmiş olsun 😂😂
Önemli değil ya boş ver Pp değiştirdim yeni Pp nasıl sence
İyi iyi
Teşekkürler istersen yazz qzelden
İstemem 😄
Ya konuscaz sadece nolucak sanki yazz işte 😅
Sapık mısın nesin belli değilki
Ya hayda ne sapığı ya o nerden cikti
Kilolu diye insanlara yanaşıyosun çünkü
Ya hayır ne alakası var çok abartiyosun ama cidden
Tanımak istiyorum seni
Tamam geçerli bi neden söyle eklicem ama sapıkça olmasın bak
Dedim işte sadece seni tanımak istiyorum belkide aramızda ciddi bir ilişki ya da evlilik bile olabilir
Abartma kardeşim yaşındasın
Aramızda 4 yaş var cokmu sanki
Değil mi 😂
Tabiki değil ya saçmalama 😅
Ya hadi yaz qzelden konusalmmm
Takip ettim
Biliyorumda ben sana mssj atamıyorum senin atman gerek bana
Ben de sana atamıyorum
Bekle bir sana atcam