Güncellemeler
10 ay
Aslında benim sormak istediğim verdiğiniz cevaplar değildi benim sormak istediğim bir kapalı veya açık kız gördüğünüzde o anki ki düşünüp seçmeniz tanımıyorsunuz tanımadığınız birinin karakterini bilemezsiniz bunu soruyorum
Godofmilker sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
ilk görüş görüş önemli zaten ona göre şekilleniyo kafada bazı şeyler , o aşamadan sonra anlaşabiliyosam , iki taraflıda her şey şeffafsa bi ilişki yoluna giriliyo kapalı ya da açık olmasının bi önemi yok insan sonucta
Farketmiyor benim için, çünkü o kişinin ahlakını ya da inancını tam olarak buna dayandığını düşünmüyorum.
Ben da yandığını düşünüyorum
ne yanması?
Dayanmak diycektim
hee, olabilir tabii ama çevremde, açık olmasına rağmen sigara içen, daha sonradan açılan ya da açık bir şekilde namazında niyazında insanlar tanıyorum. o yüzden tam olarak yansıtmıyor bence.
Tabiki açık olduğu halde namazını kılan çok insan var ama önemli olan bence kapalılık
temiz düzgün bakire diyilse hiç bir şey olmaz gerisinin önemi yok
İkisi de olur, kapalılardan da çok hoşlanıyorum
Keşke demek istediğini de yazsaymışsın madem :D Telekinetik yöntemlerle zihnindekini okuyamıyoruz maalesef :D
Ama bak dedim ki neye göre seçiyorsunuz hoşlandığınızı söylediniz siz
Çekici geliyor bana yani, hoşuma gidiyorlar görüntü itibarıyla
Tuhaf gelebilir farkındayım ama cidden öyle
Şahsen kapalılığım başkasının gözünde hoş gözüksün diye kapanmadım senin cevabına göre yorum yapıyorum Allah için kapandım
Bana istinaden söylemediğini biliyorum tabii ki :) Öyle oluyor zaten, birisi için kapanılmıyor.
Asıl amacım buydu yani hoşlanıp hoşlanmamak değil
Anlıyorum
Fark etmez insan olsun vijdan li olsun tripsiz egosuz olsun
☺️☺️☺️Doğru
🏵️
Kısmet bu işler. Özellikle açık kız kapalı kız arayışım hiçbir zaman olmadı. Gönül ne derse o.
Hangisi daha istekliyse onu seçiyorum ya sen erkekte nasıl tercih yapıyorsun
zeka ve insan olmasına bakıyorum kapalı açık şişman zayıf iri minyon değil
çevrenden bak başörtüsü sapıkları uzak tutmak için var
Açık kapalı diye değil.. gerçekten hoşlanıp etkilenmeyle alakalı..
Açık kız tabii ki kapalıyı ne yapcam
Sebep
Saldırmayacaksan söylerim bana göre sebebini
Söyle ama tahmin ediyorum
Sene kaç olmuş varoşça geliyor, saçı gözükmüyor yüzü adam akıllı gözükmüyor ne bileyim dikkat bile çekmiyor ki zaten kapalı severim diyenlere de bakma kapalı fantezisinden başka bir şey değiller yoksa hiçbir erkek kapalı mapalı sevmez
Amaçları farklı olduğu için senin gibi düşünen pisliklerde çok düşünmeyende çok herkesi kendin gibi sanma
Valla gerçekler acıdır yanlış anlama seni yermek için demedim zaten inanmayadsbilirsin de gerçekler bu Emin ol
Başörtü varoşluk değildir
DİNİN ÖZÜDÜR BAŞÖRTÜ
Saçımız siz görmeyin dşye zaten kapalı yüzümüz de gayet görünüyor senin düşüncelerin sadece laf üzerinde başka bir şey değil kapalıları bu aşağılama sen ilk önce insan seçmeyi bırak insanın içine bak
Kapalı seçmiyorum dinim müsade etmiyor
Dinin ne ki
Ateist-deist ikisinden biri henüz karar vermedim. Flört ediceğim kadına ters olduğu için o topa girmiyorum
Ben sevgisine bakıyorum
Bak şimdi arasından en beğendim yorum senin ki oldu ama pek inandırıcı gelmedi yargılamak istemem tabiki seni tanımadan bilemem ama doğru bir cevap bence
Zaten Seven insan seni anlayan insan enerjisinden belli olur Ben ondan dolayı kapalı açık diye ayırt etme doğru yolum diye gördüğün için teşekkür ederim
Dediğin doğru aslında zaten almak istediğim cevap da buydu ben önceden açıktım sonra kapandım sonuçta kimse değişmiyor
Yok ya kapalı açık olmayla insanın karakteri mi değişir
Değişen var tabiki ama insanların bakış açısını da değiştiriyor şey gibi zayıf kilolu gibi
Dışarıdaki insanların bakış acısı değişebilir ama insanın kendisinin bakış açısı karakteri değişmez ya
Yok cidden değişen var ya ben gördüm
Bilmiyorum olabilir ama bence değişmemek daha iyi
Tabikide
Sizinle tanışmak konuşmak istedim sizi de ister misiniz
Olabilir
Tabi
Bende
Kapalı tercih ediyorum ben.
ban yedirecek sorular :D
Kıyafetten önce karaktere bakarım.
Genelde zeka ve seksilik
Fiziğe göre bakıyorum
Tesettürlü tercih olarak
Kriterlerim arasında bu yoj
Neden
Daha önemli şeyler var
Neymiş
Temiz
Saygılı
Sadakatli
Vefalı
Ailesine aileme bağlı olmali
Küfür sigara olmasın
Birazda yemek bilsin
Zaten gerisi hallolur fiziksel özellik kriterin yok
Güzel ikinci cevap senin ki benim için ama bence dinimize göre kapalılık her zaman daha iyidir açık olanlara saygım sonsuz bende zamanında açıkdım ama yerine göre
Çok karışmam ama bence de kapalı olması daha doğru
Bu cevapla nasıl 2. Oldum sjsjsj
Beğendim evet ama sormak istediğim ssoru cevabı bu değildi
Hahah peki
Senin gibi kapalıysa güzel olur
Ona bakmioz
Neye bakıyon
Kapalı açık diye ayrıt etmiyorum tanıştığım kişiyi
kapalı olsa daha iyi
Kapalı kız iyidir geçrektrn
Hareketlerine bakiyorum
kapalı beğeniyorum, etkiliyor