Diyanet Cuma Hutbesinde Dinen kadınların el yüz ve ayak dışında erkeklerinde göbek ve diz kapağı arasında ki bölgelerin haram olduğunu “Kısa Giyinmek Haramdır, Sessiz Kalan Herkes Vebal Altında” demiş kısa giyinir misiniz?

Diyanet Cuma Hutbesinde Dinen kadınların el yüz ve ayak dışında erkeklerinde göbek ve diz kapağı arasında ki bölgelerin haram olduğunu “Kısa Giyinmek Haramdır, Sessiz Kalan Herkes Vebal Altında” demiş kısa giyinir misiniz?

Abi kime ne? Kimse cehennemde benim günahım yüzünden yargılanmayacak sonuçta herkes kendi günahı yüzünden yargılanacak kime ne? Ayrıca belki onun inancı yok yani. Kadınları rahat bırakın artık ya gerçekten
Peki rahat bıraksak ne olacak kız kardeşim kapanmak istemiyor
Kimse kimsenin günahını çekmez tabi ki
Lan bir kere de çalmak, adam kayırmak, kötü söz söylemek, iftira atmak haramdır diyin
Varsa yoksa kadın giyimi.
Peki hocaya sorarım
Hayvana tecavüz eden, 2 yasinda sıla bebeği tecavüz ederek öldüren icin ne diyecek?
Ölmüş ambulansta taşınan aleyna ya ambulansta tecavüz edilmiş buna ne diyecek?
Hayvana tecavüz eden zoofili sıla ya tecavüz eden pedofili aleyna ya tecavüz eden nekrofili buna diyeceği var mı birinin?
Tesettür sadece kadını kapsamıyor, erkekler de göbek ve diz kapağı arasını örtecek kadar uzun giyinmeliler mesela. Cehennemde şort giyen erkekleer için loca ayrılmadıysa bilemem. Madem hutbe verecekler cinsiyetcilik yapmasınlar
Diyanet Cuma Hutbesinde Dinen kadınların el yüz ve ayak dışında erkeklerinde göbek ve diz kapağı arasında ki bölgelerin haram olduğunu “Kısa Giyinmek Haramdır, Sessiz Kalan Herkes Vebal Altında” demiş erkeklerde işin içinde
Okudum, kadın temelli bir vaaz. Karşısında izar giyerek namaz kılan kaç erkek var? "Izar giymeden neden namaz kılıyorsunuz?" gibi bir uyarı cümlesi göremedim. Vebal kimin?
şort giyen erkek az olduğu içindir
Anlıyorum :)
Cevap
6Cevap
isteyen istediğini giyebilir
Sonunda kedi olalı bir fare tuttu bu Dİyanet İşleri. Kesinlikle haklılar. Ahlaksızlar çıplak çıplak gezerek bu ülkede ahlaksızlığı ve fuhuşu yayıyorlar. Bu ahlaksızlara ise artık bir "Yeter dur!" denilmeli.
Dinen uygun olmadığını biliyoruz da takan mı var özellikle artık herkesin eskort ya da jigolo olduğu ülkede 🤷
Allah ıslah etsin Allah hidayet versin
Diyanetin kılık kıyafetten önce sessizliğini bozması gereken daha ciddi durumlar vardır muhakkak.
bunlara bu soru sorulur mu hiç çoğu don bile giymiyor
Elhamdülillah kısa giyinmiyorum
O çok af edicidir, acır bize umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?