Eski erkek arkadaşım bana giydiğim zaman iç çamaşırı ile havuza giriyorsun diyip hakaret etmişti halbuki ben bikini giymiştim. Yani bazı insanlar bunu ayırt edemiyor. Havuzda sonuçta bikini giyilir bunu bilmeyen birisinden hakaret yiyip engellenmiştim😂 sırf giydigim sey icin kotu muamele gormus oldum
Ayrıca size teşekkür ederim keşkw herkes bunu ayırt edip düşünse normalleşsek
Benim olduğum yerde şu an insanlar sokakta bikini ile geziyor toplum olarak biz halen kafanızda eski. Düşünceleri atamıyıruz. Kadının vücudu bir obje değil tğm kadınlar güzeldşd
Kesinlikle öyle kadının vücudu objeleştirilerek bakılmasa gayette normal karşılanacak her şey sırf böyle düşünceler yüzünden kendimizi baskılamaktan çok yoruldum 🥲siz harika düşünüyorsunuz bu konuda keşke anlasalar
Toplumda cinsellik baskılanmış kadın cıpşak olunca bunun bikini mi çamaşır mı oldupu anlamıyor. Otelde tüm kadınlar bikini var. Olgun bir erkek olarak beni etkilemiyor. Cğnkü kafın bedeni değil ruhu önemli beni ruhu etkileyici olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kıskanırım evet. ama montla da giremez
Deniz şortuyla girecekse niye kıskanayım? ama slip falan giyemez bir erkek tabi kıskanırım :D
Kıskanmak değilde görgüsüz ve yol yordam bilmeyen bi dağ insanıyla olduğumu düşünür ve tercihimi sorgulardım
Annen baban girince kıskanır mıydın yaw bu nasıl bir soru herkes milletin karısı kocasina sormaya başlamış kadının bile gavadı var
Eşimin bikini ile girmesine ve beğenilmesi karşısınds gurur duyarım çağdaş ve medeni olmak önemli 🤣
Eşim bikini giyiyor brezilyanın tarzda hatta
Masallah ulkede ne cok güzel kardeşim varmis 🤣🤣
Neden iç çamaşırlı girsin ki. Deniz için olan şeyle girer
İç çamaşırıyla denize girilmez iğrencc ve itici bir durum
Eşofmanla mı girecek? Anlamadım donla denize mi giricek allasen.
İc camasiri ne ya yani deniz şortu mayo bikini diye bir şey varken gorgusuzluk tamamen
Neresi yakın be
Ayrilma sebebi
Utanirdim daha cok onun adina
Neyle giricem montla mi
Haşema
@casper2025 no
Şaka şaka bence bulunduğu ortama uymak en iyisi bikini mayo 😉
Karim denize dalgıç kıyafeti ile girer .
@oktaytetik 😂😂
Sen olsan denize giremezsin sen sebebini biliyorsun
@oktaytetik ben girerimmmmm
Seni orada boğarım jdjdjd
@oktaytetik niyeeeeeeh
Sebebini biliyorsun
@oktaytetik bilmiyorum mayo bikini giysem nolur
Foton var mi öyle varsa galeriden bile sil djdjdjf
@oktaytetik vücut mu varda belli olsun sende 😂😂😂
yok mu?
@oktaytetik var mı?
Onlar olmadan da olur
Denız de yuzuyor neden kıskanayım
Çamaşır su tutar düşerdi :)
Giriyor zaten. Neden kıskanayım.
girsinn hosuma giderr
Toprağını seçsin girsin
Pantolon ile denize girin 😆
Benle giriceksw girsin ben yokken girmesin
Girdik çok güzel di.
İç çamaşırı ve bikini aynı değil çamaşır denizde üzerine yapaışır tenin belli olur
Ayni degil zaten yakin seyler yani açıklık olarak dedim
Açıklık olarak havuzdan gerkes bikini var aynı durumda kıskanmak olmaz
Eski erkek arkadaşım bana giydiğim zaman iç çamaşırı ile havuza giriyorsun diyip hakaret etmişti halbuki ben bikini giymiştim. Yani bazı insanlar bunu ayırt edemiyor. Havuzda sonuçta bikini giyilir bunu bilmeyen birisinden hakaret yiyip engellenmiştim😂 sırf giydigim sey icin kotu muamele gormus oldum
Ayrıca size teşekkür ederim keşkw herkes bunu ayırt edip düşünse normalleşsek
Benim olduğum yerde şu an insanlar sokakta bikini ile geziyor toplum olarak biz halen kafanızda eski. Düşünceleri atamıyıruz. Kadının vücudu bir obje değil tğm kadınlar güzeldşd
Kesinlikle öyle kadının vücudu objeleştirilerek bakılmasa gayette normal karşılanacak her şey sırf böyle düşünceler yüzünden kendimizi baskılamaktan çok yoruldum 🥲siz harika düşünüyorsunuz bu konuda keşke anlasalar
Toplumda cinsellik baskılanmış kadın cıpşak olunca bunun bikini mi çamaşır mı oldupu anlamıyor. Otelde tüm kadınlar bikini var. Olgun bir erkek olarak beni etkilemiyor. Cğnkü kafın bedeni değil ruhu önemli beni ruhu etkileyici olur
Kesinlikle öyle düşünceniz çok ama çok doğru yönde umarım sizin gibi insanlar çevremde çoğalır 🥲
Bence imkan varsa kendiniz gibi düşünen insanlar olduğu cevre gidin toplumda ayrılık kendi cevreniz kurun
Evet seneye inşAllah gideceğim şuanki yaşadığım yer çok az nüfusa sahip ve biraz dar düşünceliler. Umarım
Mayo yokmu aq
Nerde yakin ic camasirda hersey daha net belli oluyor
Sonucta bikinilerdede bircok yerimiz gorunuyor ben bikini giyen biriyim zaten ama ic camasirlarim ile benzer zaten ici gozukmemesi degil yani
Kotu görüntü olur
girmez hayır
Giremez örterim önünü
Kıskanmam. Mağarada mı yaşıyosunuz
Kovalarım 😂
Hayır
Niye fakir mi sjjs
Uygun olmaz
çıplak girsin