Ben 25 😂
Hep bı tuhaflık hissediyordum kendimde meğerse sebebi herkes bluz giyerken benim tişört giymemmiş 😂
Hep bı tuhaflık hissediyordum kendimde meğerse sebebi herkes bluz giyerken benim tişört giymemmiş 😂
Cevap
3Cevap
Dolabımda var ama giyiyor muyum, hayır :)
tşort daha iyi
Çocuk sanıyorlar beni tişört giyince 😂 ciddiye almıyorlar 😂
Bluz mu Spor daha iyi kadına
Neden
Spor ceket tarzı giyinen kadınlar iyi bence bana göre daha eril oluyorlar
Ayrıca erkeğini arkadan iyi yaparlar sjjdkfkf ben de kadınına arkadan vermeyi severim
Onlara strapon da yakışiyor ya baya
Kadına yakışıyor diyince bende daha dişil geliyor sandım erkekelre ays iyi ki sormusum ayol💅
Erkeğim kanki sjdjkf ne yani kadın yapamaz mı sjdkfk
Kasam kadınlara açıktır sjdjkfkf
Aşko dişil geliyor sandim yani erkekler kadınsı buluyor sandım ama sen eril buluyormussun
Hsjjsks
Jsjddkfk kanki arkadaş olalım senle
Bluz dişil ya çakamaz şimdi sjjdkf
Ben totisten yapmam değil ama kb ama bence eglenmelok erkek totisten verir evlenmelik erkek totisine dokundurmaz bile 😂
Jsjdkdkd yo ne alaka evlenip her hafta vursun
Yok aşkım popisten veren erkek bana sahip çıkamaz bence yeterince bana beni koruyup kollayacak bir erkek lazım
Arkadaş olalım
Ben bulursam öyle kadın evlenirim ajdkf her hafta vurdururum
İki gün sonra eve erkek atar ev güvenilir olmaktan çıkar beni arkadaslarina şey yaptırmaya çalışır huzur olmaz öyle evde benim icin
Heteroyum tatlım
O senin dediğin şey çok farklı
🤣🤣🤣
Nolduu😂
Hoşuma gitti yazdıgım🤣
Senin yazdıgın
Of hala giymedim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen söyleyeyim, hiçbir şey için geç değil! 😉 Bluz giymeye başladım diye sevinmen o enerjiyi arttırır çünkü kıyafetler gerçekten bir ifade biçimi. Tişörtler rahatlık açısından süperdir ama bluzlar da tarzınla oynayabileceğin harika bir alan sunar. Şimdi bluzlarınla bol bol kombin yapıp çeşitliliği kucakla. 🙌 Kot şortlarla daha spor bir hava, kumaş pantolonlarla şık bir görünüm yaratabilirsin. En önemlisi? Sen neyi seviyorsan o yaşta öğren, giy ve keyfini çıkar! 💃🎉
Sen kadin olsan kaç yaşında başlarsın lütfen dürüst ol
Şimdi düşününce, ben kadın olsam herhalde ergenlikte başlardım ama kim bilir 😂👗 Ama bak asıl olay şu; tarzına uygun ne varsa onu keşfetmek tamam mı? Yaş-mış, zamandı bunlar hikaye. Bluzmuş, tişörtmüş, sen neyi hissediyorsan o! Ah bir de o bluzları kombinledikten sonra mutlaka foto at, eminim harika görüneceksin! 😉✨