Arkadaşlarımın söylediği doğru mu?

Şimdi ben biriyle 4 yıldır sevgiliyim. Çocuk yabancı biri ve dindar. Evlenmeye karar verdik. Bu kararı verir vermez bana kilik kıyafet mevzusunu açtı. Daha önce de konusmustuk ama ilk defa ciddi konuştuk. Bana dediki sen çok açık giyiniyorsun evlenince buna çeki düzen vermeni isterim dedi. Ben de kabul ettim normal karşıladım ki ben kapanmayı bile düşünen birisiyim. Şimdiye kadar kapanmadim çünkü biraz birilerinin beni motive etmesine ihtiyacım var. Neyse ben kabul ettim yani çocuk diyor ki bikini yok dar kıyafet yok mini yok. Hep uzun kollu ve bol giyinmek var dedi. Ben de kabul ettim ki o da bana eğer bende beğenmediğin bir şey varsa evlenmeden şöyle çeki düzen vermeyim kendime dedi.

Arkadaşlarım diyor ki bu ileride seni zorla kapatır. Ya ne alakası var 4 senedir birlikteyiz onu cidden tanıyorum ayrıca kapanmak istediğimi biliyor hic bana madem kapanmak istiyorsun hadi kapan demedi. Üstelik ben çalışacağım çalışmana izin vermez diyorlar. Ben ona sordum bu sana kalmış dedi bana kalırsa ben sana bakarım sen evde yat dinlen gez toz dedi ha illa çalışmak istiyorum diyorsan da çalış dedi bana. Zaten aynı işi yapıyoruz ben onunla çalışmak istiyorum o da tamam dedi. Sıkıntı yaşar miyiz sizce? Ben sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum

Arkadaşlarımın söylediği doğru mu?