Sarık vs. Sünnet tesettür farz giysilere bir nefret vs. Yok olmamalı da insanlar ve karakteri yanlış insanlar yüzünden anaokulu ergenleri gibi insanların yanlış davranışlarından İslami kıyafetleri karalamayın!! Hepsi bizin suçumuz kıyafetlerin suçu yok toplumda çok çok yanlış bir algı var
Selin sen bu kafayla gidersen çok yaşamazsın bunlarla aynı ortamda bulunan her insan bilir ki bunlar insan bile değiller köpekten bozma canlılar islami kıyafet falan diye romantikleştirmeye çalışma
Sarık ve cübbe giymeyi düşünürüm diyen insanla bile evlenmem değil giymek. Çarşaf hariç o insanları görmek istemiyorum ister ayrımcı diyin, ister yobaz farketmez. Kaldı ki çarşaf giymek bile kutsal kitapta yazmıyor :) sadece tesettür var çarşaf yok hani dinini yasayana karışma haddim yok elbette ama din adı altında araplaşanla olmaz
Kolay kolay ön yargılı bir insan değilimdir ama bazı düşüncelerim çok nettir. cemaatler , müritler , sarıklar bana göre değil. Ben CUMHURİYET Kadınıyım sevmiyorum o tarz giyim tarzlarını.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
taaa eskiden bunlara meyletmiştim sonra Atatürk kurtardı beni canım Atam.
Başörtüsü normal bir şey o normal karşılanabilir bence ama sarık cübbe çarşaf gibi aşırı derecede olması gereksiz büyük bir güvenlik tehdidi oluşturuyor nasıl ki fazla açık giyinmek kötüyse fazla kapalılık da kötü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Kader nasip kısmet ben evet desem ne olur hayır desem ne olur ama illa demem gerekiyorsa hayır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Evlenirim de sadece s*KS için de birlikte olabilirim