Arkadaşlar erkeklerin oje sürmesine nasıl bakıyorsunuz?
Erkeklerin oje sürmesi doğru bir şey mi ya?
Erkeklerin oje sürmesi doğru bir şey mi ya?
Hangi amaçla sürüyor orası önemli. Kadına özenen erkeğe ve erkeğe özenen kadına lanet olsun diye hadis var. Ben erkeğin saat dışında saç uzatmasını, küpe gibi ziynet eşyaları takmasını yakıştırmıyorum .
Bayılıyorum şöyle sakin sakin "Canım kardeşim" falan diyen adamlara ya.
Yok dalga amaçlı değildi.
Yoq ojeyi kizlara benzemek icin kullanmam ve oje kız işidir sözü de kesin degildir hatta onu yalanlıyorum sonucta oje bir süslenme seklidir ve cinsiyete bakmaz. Beni yalnis anlama Kız Gibi Olan Erkekler İçin değil bu dediklerim onlar zaten ayri kafada. Benim bildigim cok unlu erkek var oje kullanan ronaldo, johny deep, xxxtentacion vb.
Adam olan sürmez tavuk kardeş
Cahil
@Lordofbaka asıl cahil sensin erkek dediğin oje mi sürer itici gelir
An itibariyle duymuş bulunmaktayım ama o süren erkek değildir zaten yüreğini ferah tut sen :)
Bu nasıl saçma bir düşünce?
Hoşuna gidiyorsa sürsün. Oje kadınlara özel yapılmıyor. Tırnağın varsa sürersin yani.
Konuş kral susma haklisin jsjfiskfkd cinsiyete bagli degil, ama bunu kizlara benzemeye calisan erkekler yaptigi icin sıkıntı oluyo (ben onlardan degilim🤢😎😅)
Cevap
29Cevap
ama şimdi şurada link johhny'e nasıl da yakışmış :))
oje süremem ellerim ıslak, ama cebimde peçete var...asdasdsada
ojelerim kuru bu sefer dogcare, itsmyturn : D
daha yeni duydum.o senin dediğin erkekler bayan kuaförü olmasın sakın eldiven kullanmadan boya attıkları için tırnakları boyanıyo diye biliyorum:)
bizim mahallede biri var o sürüyor ama kuaförde çalışmıyor inşaatda çalışıyor
bunu da mı görecektik diyorum
çüş diyorum
hadi küpeyi anladık tarkan takıyo :))
oje meselesi nerden çıktı onu hangi ünlü sürüyo :)
ya bizim mahallede biri var o sürüyor
erkekte kısa tırnak beğeniyorum.ama kısa tırnağa oje yakıştırdığım çok nadir.sevmiyorum erkekte oje.hiç.
normal hayatında sürenler varmı ya :D yuhh black metal grup elemanları falan sahne şovu için sürüyo öyle ama bilemedim
var evet bizim mahallede biri var o sürüyor ya
cd olabilir bilmiyorum normal değil asla
Bir şey konuşulmaya başlanmışsa mutlaka zamanı gelecek ve yapılacaktır. Yakında ojeli erkeklere alışırız
allahım sen bu erkek kullarına aklı fikir ihsan eyle. erkeğin ojeyle makyajla ne işi olur allah aşkına
kulağına küpe takan,tırnaklarına oje de sürer.nonoşluğu benimsemişse yapıcak bişey yok.yadırgamamak lazım.
o ne la. sürmem sürene de mani olmam genel felsefem bu. ama uzaklaşırım muhtemelen ortamdan
arkadaşlar farklılıklara saygı lütfen sürüyosa sürsün yasak mı bence normal ojenin üzerinde kızlar içindir yazmıyo
Dünyanın en normal şeyi. Ayrıca neden bu konu bu kadar büyütülüyor?
nesnesi yok sorunun
bana mı kendine mi?
bana sürebilir gayet : ))
İğrenç bir şey. Sürenler var çevremde beğenmiyorum ben.
ilk defa duydum valla, harbiden özentinin ezikliği tiplermiş.
Ya harbi gotiktir ya eşcinseldir ya da cosplay yapıyordur.
Daha önce denk gelmedim hiç. Eskiden sürülüyormuş ve eski kabilelerde hala sürenler varmış hani şu ormanda yaşayan insanlar... Modern yaşamda ben görmedim.
Ben de sürüyorum şimdi banada lanet olsun istiyorum
hoş gelmiyor..görünüş açısından yoksa umrumda değil
yakışana güzel oluyor..
e yok devenin bale pabucuu !
yuhhh süren varmı ki?!?
topitoş olarak bakıyorum açıkcası
hani nerede ben görmedim!
Yok sevmem öyle erkek
Hele kırmızı sürüyolarsa bayılırım.
Ben
Oha erkekler oje de mi sürmeye başladılar o.O
büyük bir olasılıkla eşcinseldir
Var, bazı metalciler siyah oje sürüyor.
yok ya normal yani bizim gibi insanlarda sürüyor ben gördüm
Ben Müslümanım. Eğer bildiklerimi anlatmaz da birilerinin yanlışını göz ardı edersem bundan ben de sorumlu olurum. Allah, Müslümanları tek bir vücut halinde yaratmıştır. Herkes birbirinden sorumludur. Müslüman bir adamın iyi ya da kötü yolda olmasından o durumu gören herkes sorumludur. Ben uyarıyorum ki belki bir kişi inanır da o davranıştan vazgeçer diye.
Sanan da itici gelmiyor mu ? Ben kime itici gelip gelmediğini nereden bileyim ki ? Zaten benim verdiğim ayet ve hadisler Müslümanlar için. Onlara itici gelmemeli. Müslüman olmayan arkadaşlar da saygısızlık yapmadıkları sürece her sorularını içtenlikle cevaplamaya çalışırım. Kimseye zararım olmaz .
Ben oje süren erkek görmedim.
erkek olduğuna emin misin
Bakamıyorum, öte tarafta oynasınlar.
kıyameti yaklaştırmaya çalışıyor
erkek oje sürermi ya nerde görülmüş...
Erkek+oje+küpe...
Bir de etek giysin tam olsun :D
allahım sen koru yarabbim :) ilkkez duydum
gunumuzünn sorrunlari...
b*k gibi buluyorum
hiç bakmıyorum :D
ohaaa süren var mı
Arada surerim
Kendinemi
Tro diyorum
gay
çok kötü gözüküyor
abartı
i*nemsi bakıyorum :(
benim dogrum mu?
tac :(
kandirdin beni ): temiz saclarimin gururuyla oynadin !
cabuk eqle..3-5 hafta naz cokk :(
ergenim ben peh.
tatlı ergen..resimdeki sensen asıq oldumm :)
cabuk.. eqle.. tac.. :S
Böyle; (︶︿︶)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar