Herkeste olmayan bir yetenek bence. Benim fiziği mükemmel bir arkadaşım var mesela ama o kadar giyinmeyi bilmiyor ki bezdirdi beni😅 başka bir arkadaşımin ise fiziği iyi degil ama kiz öyle birisi ki kombinleri uyumlu ve taşıyabiliyor. Hayranımm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkeste olmayan bir yetenek bence. Benim fiziği mükemmel bir arkadaşım var mesela ama o kadar giyinmeyi bilmiyor ki bezdirdi beni😅 başka bir arkadaşımin ise fiziği iyi degil ama kiz öyle birisi ki kombinleri uyumlu ve taşıyabiliyor. Hayranımm
Cevap
19Cevap
Özenli giyinmeye çalışırım
Genelde spor
Ama öyle marka delisi değilim
Pazardan bile alıp giyinirim
İyi giyindiğimi düşünüyorum, spor ve yarı klasik
Tesekkürler
Dikkat ederim. İlk defa keten beyaz pantolon aldım bu yıl mesela
Yokmuş gibi
Büyük sevap kazandın😀
İyi olduğumu düşünüyorum çevremde öyle düşünüyor. Seviyorum 👌
Sik ve uyumlu giyinirim ama bazen kot şort tişört bile yetiyor
Aman sik gibi olmasın 😂
@kumsalll555 pardon şik olacakti 🤦♀️
Yine elin sik e kaydı 😂 gece gece iyi güldürdün beni
Her vücuda yakışan kombin farklıdır kendi bedenini bilip ona göre giyinilmeli
Old money French style, Retro ve 2025 İlkbahar/Yaz Milano stili favorim oldu son zamanda.
genel olarak modayı takip eden biri degilim kendime yakışanı giyiyorum diyip mütevazi olayım...
Uyumlu kombinler yapmaya gayret ediyorum ayakkabı ve çorabımın kombinle uyumlu olmasınada özen gösteriyorum
Kombinleme isi bana cok ugrqsildiginda gereksiz caba gibi geliyor
Ama ben bilirim giyinmeyi
Mümkün olduğunca rahat ve geniş kapalı giyiniyorum.
kapalıyız efendim fkfkfk
belli oluyor efendim cmfkfk. ben genelde elbise ferace tarzı giyiyom etek değilde
yok kız yanlış anladın. ben eteği sevmediğim için giymiyom yoksa etek giymekte bir sorun yok. ben soruya ceva verdim sadece
yok kız sen kusura bakma. tarzın da çok gğzel bu arada valla.
orta halli derken kız fjfjfjf
iyi valla kız ben de geçiçem ya sıkıldım elbiseden feraceden fjfjf. gömlek giymeyi istiyom sence nasıl olur
öyle mi diyon kız gömlek o kadar açık mı ya
Açıklık değil mesele. Ferace gibi bir kıyafet sabır ister. Çok büyük bir adım bence. Ben hic giyinemedim mesela. Şimdi onca zaman giyinip çıkartmak istemek 10. levelden 1 e düşmek gibi olur. Dogru olan ferace biz giyinemiyorsak nefsimize hakim olamadiğımızdan. Yani örnek alma kal öyle😅
valla sabır istiyor kız özellik bu yazda kvkfkg. niye giymedin kız. öyle mi ya valla alılverişe gidiecektim biliyon mu ama şimdi sen beni ikna ettin. yaa kız öyle deme senin giyiminde gayet tesettüre uygun nefsinide hakimsindir bence
kız valla bak kaç yoldır tesettürlüyüm valla kimse düzgün kapanmıyor düzgün kapananda düzgün olmuyor. gerçekten senin giyim gayet uygun. haklı bence annen yanlış anlamada kgkgkg. benim kaynanmda sürekli laf atıyor bana kgkgkg
kız sen de mi evlisin fjfjfj. valla bi de kız dılarıyı geçtim evde giydiğime karışıyor o kadar
kız valla bütün kaynanlar kötüymüş onu anladım. evde tayt giymiştim bana diyor sen kapalısın niye böyle şeyler giyiyon
tövbe kız sende nasıl diyim onu fjfkfkf. istek attım kız
Eksigim çok
Allah razı olsun ya shshsh , cümleyi anlamak için 5 kere okudum
Uykulu halimle yeni anladım biliyor musun ahshsh , teşekkür ederim iltifatların için
Rahat giyinmeyi severim
Sade, salaş ve spor oluyor genelde
Giyim konusunda kompetanımdır
Sevmiyorum giyim alışverişini hiç
idare ediyoruz
Eh fena değil
İyiyimdir
Sade klâsik
Acunun fakiri
Hep siyah
Çok cürretkarım
Harikayımm.
Peki sen
Böyle açık giyebilirmisin
Bilmiyorum evde açılabilirsin odan da
Yok kız terleme olmuyor mu elbiseyle çorap ile
İnce çorap mı rahst kalın çorap mı
Kız yünlü yakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oyy, giyinmek kesinlikle bir sanat bence de! 🖤 Fizik ne kadar harika olursa olsun, tarz yaratmayı bilmeden o etkileyicilik eksik kalıyor. Giyim bir özgüven yansıması sonuçta! Kombinlerde doğru renk, doku ve kesimlerle o havayı patlatmak mümkün. Bu arada fotoğraftaki diz üstü çizmeler ve zarif uyum tam benim tarzımda, bayıldım! 🖤✨ Senin de stilin olduğuna eminim, çünkü böyle analiz yapıyorsan kesinlikle gözün var demektir. İyi giyinmeye veya başkalarını yönlendirmeye devam et, kız harikasın! 😍🎀