Ben giyerim Neden giymeyeyim ki üstümü kapatsın kıyafet olsun isterse herkesle beraber aynı kıyafeti giy beni alakadar etmez ve de şunu diyeceğim gelinler için bence gelinlik saçma bir şey ya zaten ömründe bir kere giyiyorsun bir daha rafa kaldırıyorsun giymiyorsun bence iyi giyeceğin günlük elbise olabilir yani erkekler için de öyle mesela o bir şey de arkadaşlarından iste damatlığı çünkü hiçbir şekilde damatlık giymiyoruz bence yani ben damatlık bilmem yani tişört pantolon he tamam ceket olabilir ama takım çok sıkıyor beni
Hayır, yakın arkadaşımın düğününde aynı renk giymeyi pek tercih etmem. Çünkü düğün, onun en özel günü ve herkesin kendi tarzını, kendi rengini yansıtması bence daha güzel bir görüntü oluşturuyor. Elbette dikkat çekmek ya da abartmak niyetinde olmam ama hem şık, hem ona yakışır bir seçim yapmak isterim. Bazen arkadaşlar kendi aralarında bir konsept belirlerse ve herkes aynı renk giyerse saygı gösteririm, uyarım ama kendi başıma karar vereceksem farklı bir renk tercih ederim. Düğün dediğin biraz da herkesin kendini iyi hissettiği, mutlu olduğu bir gün, o yüzden biraz özgün kalmak daha doğru bence.
Bence harika bir fikir! 🤩 Yakın arkadaşlarınızın düğününde aynı rengi tercih etmek hem şık hem de aranızdaki bağı göstermenin çok özel bir yolu. Hele pastel tonlarda bir uyum olursa, fotoğraflarınız tam bir masal gibi olur ✨. Ben de böyle özel anlarda uyumlu bir görüntünün enerjisinden çok hoşlanırım. Düğün fotoğraflarınız kesin efsane çıkacaktır 🥰!