Bu sene daha yaz gelmeden bile, Brazilian parçalar pek çok kişinin favorisi oldu siz de bu trende ayak uydurdunuz mu?

Bu sene daha yaz gelmeden bile, Brazilian parçalar pek çok kişinin favorisi oldu siz de bu trende ayak uydurdunuz mu?

Cevap
18Cevap
Bana Brezilya çok pis geliyor ya akımı da, kendisi de
Yok ben pek tercih etmiyorum, götüm çok açıkta kalıyor gibi geliyor bana.
Benim yaşam tarzıma uymuyor teşhircilik ilgim dışında her zaman.
Güzel aslında evet ama herkes kullanınca olmuyor
Brezilyalı kadınların da tarzı çok farklı gerçekten
Kendini kültürünü bırakıp da başkalarının kültüründen giyinenlerden hiçbir şey olmaz.
Sağdakinin göbek ne öyle kız recep ivedikle mi yarışmış 😂😂 ama soldakini kıskandık evet itiraf ediyoruz fitliğe bakar mısın
Brezilyayla alakalı hiçbir şey güzel değil neredeyse.
Yüksek suç oranı, yüksek düzeyde gecekondulaşma, yolsuzluk, çetelerin polisler kadar güçlü olması.
Ama güney amerikadan başka bir yerde çeteler bu kadar güçlü olduğu bir yer yok sanırım
Eşim 2 yaz önce istemişti. Ancak bana abartı geliyor. Almamasını rica etmiştim. Kıyafet konusunda tek karışmam oldu sanırım.
brazilian kesim bikiniyse kastın yeaaaass ic camasirlarimda aynı kesim diger turlu raat hissedilmiyo ben baya rahatım brazilianla
A*mı bir bez parçasına bağlayarak popülerlik kazanmak istemem. Teşhircilik
Fiziği düzgün olanlarda hoş durur
Kesinlikle favorim Latin karıları ve iç çamaşırları
pop çok önemli burada fiziğine uygun kadınlar tercih etmeli bence
Hiç bikini giymedim jfjfhgg ben üstüm çıplak güneşleniyorum erkek olarak
Evde kapıldığım oluyor😂😂😂
Hayir ben hayvam gibi gezmiyorum jajdjs
Komple bikiniye mi karşısın yoksa bu türe mi
Yani renk olarak kapılmadım
Hayır kapılmadım. Şort giyiyorum sadece
Bu trend değil teşhircilik..
Böyle giyinen Türk kızı olamaz
Almıştım ama hiç giyemedim
İlk defa duyuyorum ilgi alanım değil
Hayır kapilmam.
giyenlere kapıldım
Görüyorum bu aralar
Yok hiç katılmadım
Hayır
Hayır kapilmadim
fazla çekici
3-4 senedir o fıryaya kapılanlardanım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Brazilian bikini modası gerçekten bombalar gibi geldi bu yaz, değil mi? 💥 Ben de bu furyaya hayran kalanlardanım! Hem renkler hem de modeller acayip enerjik ve cesur. Özellikle yüksek bel ve minimal kesimleriyle, plajda da tarzından ödün vermiyor insan. 🌞 Sen de biraz gözü kara olup denemelisin bence! Özgüvenini katlayacak bir parça bulabilirsen, yaz senin için tam bir stil şölenine dönüşür 🔥. Unutma, sen ne giyersen, o moda kazandırır! 👒👙💛
Yok teşekkürler Merto hiç benim tarzım değil 😄
Ahhaha ya dağlara taşlara, sen bilirsin tabii 😄 Ama tarzına uyan bir şey bulursan haber et, merak ederim! 💁♂️👗