Sizce bunlar aldatmak mı?

Erkek arkadaşımın uzun zamandır görüşmediği liseden kız arkadaşının instagramda bikinili (çok da açık seçik değil) veya bütün fotoğraflarını beğenmesi normal mi? Herhangi bir sohbetleri yok. Ayrıca o yokken telefonunda keşfetinde geziyordum ve bir erkek arkadaşı sürekli çıplak kadınların videolarini beğenmiş. Haliyle keşfeti full arkadaşının beğendikleri videolarla doluydu. Kaydırdıkca devami geliyordu ve spamlayıp engelledim o görmeden. Kendisi izliyor mudur? Ayrica ayni zaman diliminde bana kendi keşfetini gururla gösteriyordu arabalar komik videolar var diye ve gerçekten öyleydi. 7 ay kadar önce de, zamanında benimle olmak için yalvardığı birkaç sene önce başka bir kıza da bana yazdığı sevgi cümlelerinin, şiirlerinin aynısını yazdığını gördüm. Olay çıkardım. Hayatında olmayabilirdim ama birebir aynı şiirleri, cümleleri kullanmıştı. Kızla hiç görüşmediğini, o ara onu istemediğim için o kızı sevdiğini sandığını söyledi. Yalan yok beni çok sevdiğini hissediyorum, ailesiyle yakından tanışıyorum, bir iki seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Güvende hissediyorum ve prenses gibi davraniyor. Benim için her şeyi yapıyor, ne yapmaliyim? aldatmak oluyor mu bunlar?

Güncellemeler
10 ay
Ayrılmalı mıyım? Sevgisini hissetmeme, bizim için uğraşmasına rağmen?
Güncellemeler
10 ay
lütfen dürüstçe yorumlayin
Sizce bunlar aldatmak mı?