Kizlar size birsey sorucam çevremdeki sizce bu insan sinsi mi?

Abimin karısı var yengem çok seviyorum ablam gibi en azından ben öyle görüyorum tarzlarımız çok yakın doğrusu aynı kıyafetleri giymiyoruz ama benim aldığım giydiğim her şey çok beğeniyor yengem hatta ona alacağım şeylerin genelde linkine atıyorum onunda fikrini soruyorum ama son zamanlarda fark ettim ki hep benim aldığım şeyleri almak istiyor giymek istiyor Mesela bir tişört alıyorum beğeniyor sonra hani söylüyorum burdan aldim abla diyorum gidiyor ordan aldigim seyi aynisini aliyor Sonra Mesela bir düğün oluyor elbise atıyorum ona güzel mi diye gidiyor o elbiseyi kendine düşünüp almayı planlıyor begendigi elbiseyi almayayım diye beni kötü elbiseye yönlendiriyor bunu al diye benim kendim için attığım elbiseyi almayı planlıyor kendine benden habersiz halbuki beni giyeceğim elbise ne bileyim bende kırmak istemiyorum bir düğün oldumu benim elbiselerimden alıp giyebilirsin diyorum karşılığında sende benimkilerden giy bile demiyor düğünler var giyeriz diyor kırmak istemiyorum başta tarzlarimiz yakın diye düşündüm şimdilerde sanki beni kıskanıyor benimle yarışıyor gibi geliyor bu kadarda beğendiğim aldığımda şeyleri almak giymek istemezsin ben yine kırmiyorum al giy diyorum sen farklı yerde giyersin ben farklı yerde giyerim diyorum fesatlık yapmıyorum ama kendime beğendiğim elbiseyi benden önce almayı planlaması çok sinirimi bozdu birde beni kötü elbiseye yönlendirmesi garibime gitti onun aklına uyusam kötü olanı giyicem ama elbiseyi almadi ben laf ettim tuhafliklar öyle fesat bir şeylerini görmedim bir şeyi begendiyse her zaman beğendiğini söyler kötüyse kötü der bir şey üstümde güzelse güzel der ama en son niye öyle yaptı anlam veremedim bende de artık şu düşünce oluştu acaba içten içe beni mi kıskanıyor diye siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Kizlar size birsey sorucam çevremdeki sizce bu insan sinsi mi?