AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Bana da ucuz geliyor. Açık giyineceksen de yerine göre olmalı ve taşımasını bilmeli.
Çok açık bir kadın sevgilim olamaz. Onun amacı bellidir zaten.
Bravo sana. Her şey dozunda güzeldir. Her şeyin fazlası abartılıdı iticidir. 👍
Zaten öyle fizik sergilediklerini düşünüyolar da oy oy ne diyim ki asil bı kadın asla öyle giyinmez
bana da ciplakliga kacan aciklik boyutu ucuz geliyor acikcasi
Bırakın insanlar ne giymek istiyorsa giysin zaten ülkece sorunumuz bir bitmedi
En son görüştüğüm kız
" Kapalıyım ama açılabilirim de" demişti.
" Musluk musun sen bir açılıp bir kapanıyorsun😎?" diyince son görüşmemiz oldu 😀
Fazla açık giyinmek çıplaklık derecesindeyse beni de rahatsız ediyor
Yaşadığınız şehre göre değişiyor bence, burada plaj haliyle geziliyor
Bence varoşluk değil ama modernlik de olamaz. Olsa olsa terhircilik olur.
İsteyen istediğini giyinsin beni alakadar etmez, ama ortamına göre giyinirim.
Aşırı açık olmak bana da çok saçma gelio popo çizgisi yanakları belli etmek dekolte ya da dar giyinmek bedeni ile teşhir olmak ben kötü his ediyorum yani
Sen açık mısın?
herseyin seviyesi önemli cok acık giyinmek iyi degildir senin düsüncen dogru teshrcilige girer
Banada öyle geliyor çok haklısın en iyisi kapalılık
Çok açık giyinen kadınlara kesinlikle bakmıyorum.
Mini etek ve kısmen Crop giyenler varoş ve keko gibi geliyor.
Şimdi açık giyinmek var birde bedenini sergilemek var
Kapalı olup ustrupsuz olmandan iyi :) kralşyet aileleri asla açık giyinmezler bilmem anlatabildim mi?
Benimde dikkatimi o çekiyor
Bence net doğru yoldasın:)
Kaliteleriyle tarzları ile dikkat çekebilir şık olunabilir
Diğer türlüsü farklı bir şekilde dikkat çekiyor sonu hüsran oluyor:)
Seni tanıyor olabilirmiyim?
Sanmıyorum amca
Yani bir sıfat kullanmana gerek yoktu abicim:) ya da dur amcacığım:)
Bedenini pazar malı gibi sergileyen insanlara saygı duymuyorum
Boş yapma soru sordun cevap verdik
Kişiden kişiye değişir bu söylediğin ama herkes giymek zorunda değildir
Bende seninle aynı fikideyim günümüzdeki insanlar açık giyinmeyi güzel giyinmekle karşılaştırıyorlar ama bence yanlış bir düşünce bence tamamen popüler kültür yoksa insan dekoltesiz ve fazla açık olmayan elbiselerlede şık görünebilir
Ben açık giyiniyorum mesela ama çok değil bence her şeyin yeri ve zamanı bar bunu bilmek önemli yerine göre giyinmek gerek açıklık güzelliktir diye bir şey yok tamamen vücudunu açanlar bence de tam varoş
Hiçte değil gayet güzel ve zarif bir şey zarafetli yani ama sana yakışmıyorsa o başkaa tabii 😏
Öyle zaten sanki gösterince rahatlıyorlar ama belki de öyle bile olabilir çünkü açmaktan kafayı yemişler.
Her kapalı karakterli olmadığı gibi her acık karektersız değildir insan karekteri giyimine bağlamayın hiç bir sey göründüğü gibi değildir
Giyinmenin bir adabı vardır. Giydiğin kıyafet kadın olsun erkek olsun fark etmez sende asalet uyandıracak cinselliğin değil...
Aşırı çıplak giyinen kızla bir adım atacak değilim usturuplu giyinenden olur kafasındayım.
Yerine göre cok guzel mesela bir yaz akşamların dekolte veya yırtmaçlı bir elbise etek vs. gayet güzel duruyor ama sokakta gezerken fazla açık giyinmek teşircilik başka hic bir sey değil
Açık giyinmeyi tercih etmiyorum sınırında olmalı günümüzde insanlar çok abartiyor bana ilgi çekici gelmiyor şort buliz yerine güzel birtakım kıyafet her zaman daha ağırdır fikrine katılıyorum
Selam sana katılıyorum sonradan görme işi diye düşünüyorum acılıp sacılmak abartılı vücut gösterme dikkat çekme bedenleriyle cahil ve eziklik sadece kaliteli insanın buna ihtiyacı yok canım
Bazıları işi teşhirciliğe vardırıyor. Keşke senin gibi bir olsa hayatımda
Bana da kasap dükkanında et sergilemekten farksız geliyor. Teşhircilik zaten normal değil.
Evet sana katılıyorum canım. İnsanın biraz mahremi olmalı ki özel olsun
isteyen istediği gibi giyinebilir ayrıca varoşça neden geliyor sana yakışmayabilir yakışana yakışıyor
Bilir kişi
Aynen
Bütün kızlar senin ok
evet gizli sormuş bide allah bilir nasıldır fiziği
Soru sahibi sana katılıyorum bak çok açık giyinen daha doğrusu giyinmeyen bir arkadaşım ne paylaşmış bu varoşluk değil de ne
https://ibb.co/yFssBdd4
Dekolte bana çok Varşova geliyor bazı kadınlar görüyorum hem dekolte açımış Hemde mini boy etek giymiş o varoşça geliyor ama dekolte açacaksan altı kapalı giymek lazım aynı şekil alt açıksa üst kapalı
Asaletim var diyorsun! Seni alayım karım yapayım o halde. 😅
Açık giyinmek başka resmen çıplak olmak başka senin gibi düşünüyorum
Kimseyi ilgilendirmiyo ne varoşlugu açık giyinmek ne demek ayrıca canım saçma kavramlar uyduruyosunuz
Hayır hiçte varosca değil bnce aksine daha iddialı ve şık olunuyor
Fazla dekolte banada çirkin görünüyor tadında olursa çok güzel görünüyor
Varoşun anlamını bilmeden konuşma varoşluk sadece kıyafetinden belli olcak bişey değil varoş
Yerine göre giyinmek güzeldir mahalledeyken çık giyinmek gibi olaylar varosluk gerçekten
Çok haklısın direk kendini göstermek istediğini bu kadar belli etmemeli kızlar. Hem neden göstermek ihtiyacı hissediyorlar anlamıyorumda.
Ya aferin sana açık giyinen hemcinsini aşağıladın, ve 50 yaş grubundaki yaşlıların gözüne girmeyi başardın dostum. Öyle giyinmeye devam et
Kesinlikle katılıyorum bir yerdeki eksiğini bu şekilde dengelemeye çalışıyorlar gibi geliyor zaten güzel ve akıllısan buna ihtiyaç duymazsın ki
Burada dini bir kıyafet hakkında kimse varoş diyemem linçlenir direkt ahaha hemcinslerinizin hayatına mudahele etmeye ne meraklisiniz başka yerde olsa kız kardeşlik falan dersiniz AQ , en namuslu sensin kanka
Varoşlukla ilgisi yok biraz kültürlenin artık saçma saçma düşünceler herkes istediğini giyer bunu yorumlamaya hakkında yok sen sitilist misin de böyle düşünüyorsun öyle düşünüyorsan giyme kardeşim alla alla 😂😂
Açık giyinmek medeniyet değil medeniyetsizliktir. Bakın dünyada medeni olarak anılan insanlara ülke yönetenlere hangisi soyunuyor.
Hiç umurumda değil isterse maviye boyasın kendisini çıplak gezsin insanlar
Çok çok açık giyinmek evet. Et pazarı gibi seç beğen al sanki
👏🏻👏🏻
Dekolte giymek zaten fazla her yerini pazarliyorlar resmen
Dekolte ince bir zemin yerinde oldu mu tadından yenmez biraz aşırıya kaçtı mı keyif kaçırır kdjdjdj
bana da öyle geliyor, Croplar sütyen ile sokağa çıkmalar falan. Aşırı itici !
Açık değilde böyle merak uyandıran kıyafetler kesinlikle daha fazla dikkat çekiyor
Kesinlikle öyle bir varoşun en belirgin özelliği çok açık giyinmek
Açık giyinmeyi seviyorum ama hakkımda soylenenlerden nefret ediyorum.
Çok açık giyinmek ile çok kapalı giyinmek arasındaki fark nedir?
Daha çok hayat kadını gibi geliyorlar bana. Modern kapalılar çıktı bir de onlarda dar giyiyor pek bir farkı yok bu ikisi arasında. Düzgün giyinen kızlara hayranım.
Eğe vücudun güzelse açık giyinmek okey bence
Sana öyle gelmesi normal çünkü gerçekten de öyle oluyor ;D