Hiiiiiiç kıskanmayan bikinili foto paylaşan kadınlarla sevgili erkekler nasıl dayanıyorsunuz?

Arkadaşlar kısıtlanmaktan ben de hoşlanmam ama sormam gereken bir şey var. İnsanların açık ya da kapalı giymesi hiçbir şekilde beni ilgilendirmez ama merak ettiğim şu, erkek arkadaşınız çok ozgurlukcu de olabilir ama nasıl bikini ile foto atabiliyor. Hadi tamam Denizli yer diye bikini giydi tamam, influncerları görüyorum tamamen vücutları görünecek şekilde video atıyorlar, sevgilileri kıskanmıyor mu hepsinin de ciddi ilişkisi var. Arkadaşlar kanka olsun her şeyi kıskansın demiyorum ama insanların eli şeyinde beklediği sosyal medyada güzel fiziklerini tamamen sergiliyorlar ve bunlar hep uzun ciddi ilişkiler vs. Bi kadın pareo ile paylaşıyor evli mesela ona tamam diyorum çünkü denizde giysin ama gerçekten ortam çok kötü o vücutları yapay zekayla dönüştürürler bi şey yaparlar gerçekten iğrenc. İç çamaşırlı şekilde fotoğraf video (instagram x vs) atılıp (gayet çok yüksek hesapların ve herkese açık şekilde) erkeklerin normal karşılaması bana hiçbir şekilde normal gelmiyor. Ben şahsen ilişkisi olan bi insanım ama hiç kıskanç bile değilim hatta bazen derler sen niye bu kadar özgür bırakıyorsun vs diye ama bu özgürlük ya da kıskançlık da değil bu bambaşka bi şey bana öyle geliyor ki ben bikini ile yüksek takipçili hesapta foto atsam sevgilim benden ayrılmasa ben ayrılırım sevmiyordur arkadaş buna izin veren biri…

Güncellemeler
11 ay
Bende sevgilime güvenirim mesela hayatım boyunca hiç kıskanç olmadım kısıtlanmaktan da hoşlanmam ama düşünsenize pis pis sapık insanların kesfetine düşüyor o fotoğraflar, nasıl ve nerde kullanılacak o fotolar hiç bilemezsiniz
Hiiiiiiç kıskanmayan bikinili foto paylaşan kadınlarla sevgili erkekler nasıl dayanıyorsunuz?