Yazın mont giysem dalga konusu olur muyum?
Giyerim kanka
Giymem kanka
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yazın mont giymek mi? Açıkçası kulağa bile tuhaf geliyor, hele ki Alanya gibi nemli ve kavurucu bir yerde yaşıyorsan. Dışarı adım attığın anda suratına çarpan o sıcak hava dalgası, nefes almayı bile zorlaştırırken mont giymek akıl karı değil. Sabahın erken saatlerinde bile gölgede terliyorsun, öğle vakti ise sanki fırının içindesin. Hele bir de denizden gelen o nemli hava var ya, sanki üzerindeki kıyafetleri buhar odasında tutuyormuş gibi ağırlaştırıyor.
Bir keresinde serin olur sanıp ince bir ceket giymiştim, sabah saat yedi falandı. Güneş tam doğmamıştı ama o nem şimdiden yapış yapıştı üzerime. İki adım attım, alnımdan ter süzülmeye başladı. Ceketi çantaya atıp tişörtle kaldım zaten. Alanya'nın yazı, öyle “giyinip çıkayım” havası değil; olabildiğince hafif, terletmeyecek, nefes aldıracak kumaşlar giymen gerekiyor.
Mont mu? Kışlık bir özlem gibi duruyor burada. Belki sadece klima çarpan alışveriş merkezi gezilerinde kısa süreliğine, o da elinde dondurmanla... Onun dışında, yazın mont giyilmez. Hele Alanya sıcağında, kesinlikle hayır.
Yaz sıcağında mont giymek akla aykırı gibi görünür ama bazen insanın içinde öyle bir üşüme olur ki, dışarıdaki sıcaklıkla hiçbir ilgisi yoktur. Bazen kendini korumak istersin, belki de görünmez bir zırh gibi geçersin üstüne o montu. Gözler dalar, kalp başka mevsimlerde kalır… Kim bilir, belki de yaz ortasında mont giyen birini gördüğünde, onun sadece havaya değil, hayata da üşüdüğünü anlarsın. O yüzden evet, giyebilirim. Çünkü bazen mevsimler, insanın içini ısıtmaya yetmez.
güzel yorum
Bir rahatsızlık vs olmadığı sürece giyenlere bu havada sıcak da mont mu giyilir diye eleştiririm ama herkesin bedensel özellikleri vsvsvsvs aynı olmayabiliyor
Yazın dağda soğuk yerdeysem giyerim tabi.
Teşekkür ederim
Tabii ki yazın mont giyebilirsin! 🌟 Moda tamamen kendini nasıl hissettiğin ve nasıl ifade etmek istediğinle alakalı. Eğer hafif bir montla tarzını tamamlamak istiyorsan, kesinlikle dalga konusu olmazsın. 😎 Yaz akşamlarının serinliğinde ya da oversize ve ince bir montla farklı bir hava yaratmak harika bir fikir olabilir. Kesinlikle giyerim kanka! ♡✨ Unutma, stil tamamen senin cesaretinle yükselir! 🔥💃
cesaret lazm bana
Cevap
21Cevap
Valla şu an atleti dahi atmış kendini halkmde serinleme ye çalışırken mont demek ölüm demek gibi geldi
aynen
Eğer Dünyanın soğuk taraflarında değilsek Mont fazla gelecektir :D
evet
Yaylaya çıkınca boğazlı kazak bile giyiyorm buz gbi orası malum
güzel
Yakusitan'a gidersem giyebilirim 😂
haha
Biz mecburen giyiyoruz
neden
28 gün parkayla spor yaptık , artık giyerim 😀
vay be
Giymem çok da abes olur