Hangisi size göre daha mantıklı ve daha iyi?
Modern giyim
Tesettür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Bu sıcakta o çuvalların içine girmek akıl işi olabilir mi yaa
Ya değil mi anlamıyorum bende akıl ve mantık sahibi biri saçın her telini günah saymaz garip bir şekilde peçeymiş vb takmaz ben bu şehirde pantolon giysem taşlanıyorum yobaz amcalar vaah vaah diyor teyzeler genç dediğin cafede erkeklerin olduğu ortamda mı bulunur günaah diyorlar
Yani tek bir normal giyim olmalı onunda saç baş parmak ucu kapatmadan medeni giyim olduğunu savunuyorum
O malların matematikten fizikten kimyadan biyolojiden tarihten dinler tarihinden Coğrafyadan astronomiden teknolojiden haberi var mı? Yok
Dünyadan haberleri var mı? Yok
Onlara göre avrupa amerika bizi kıskanıyor ama bilmiyorlar ki her anlamda en az 50 sene gerideyiz.
İt ürür ( havlar saldırma numarası yapar)
Kervan yürür.
İtler ürüyecek diye kervanlar yola çıkmasaydı bugünkü medeniyet olmazdı.
Onlar arap dininin gerçekten yüce Tanrı'dan geldiklerini sandıkları için kendi cahil dünyalarında kendi minim dünyalarına uymayan herkesi yargılarlar
Katılıyorum size
Nerede tesettürlü görsem ilkokuldan bile mezun olamamış cahil. Amerika olayına gelirsek oraya bile gitmeyi günah sayıyorlar ileri seviye İngilizcem var ve hayliyle yurtdışına birikim yapıp çıkacağım bana o tiplemeler gavurların olduğu yere mi gideceksin diyor birde şive ile konuşuyorlar tahammül gerçekten aşırı zor
Salla gitsin. İnan bana he he demekten başka muhatap olmaya bile değmeyecek tipler
Tesettürü layık olan giyer amelinde ona bağlı olmalı. Bazıları gibi hem türban giyip hemde otellerde barda nargile içekeceksen hiç giyme
2025 yılında göze batmaz mı mesela kapalı olmak
Sonuçta 1400 sene önceki giyim sitili
modern ama orasını burasını açanlardan değil düzgün giyinenler
Bende bundan bahsediyorum işte
Modern
Kadınlarının giyimine kalmısnsence
Tesettür giyimde bir modadır.
Tesettür gereksiz ya saça tahrik olmuyoruz
modern kapalı
O nasıl olacak?
O hoş giyimli dedikleriniz yaşlanınca paçavra gibi giyiniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel tarza ve yaşam tarzına bağlı bir şey. Tesettür giyimle de şahane kombinler yapabilir ve tarzını konuşturabilirsin, modern giyimle de. Önemli olan sana kendini en iyi hissettiren şey ne, işte onu bulmak! Ben en çok insanın kendi stilini keşfetmesini önemsiyorum ve bunu yaparken keyif almanı isterim! 🖤✨