Destekli sutyen gogusleri buyuk mu gosterir dik mi?
Ve bir sorum daha var benim goguslerim buyuk ama ortasi birlesik degil ayri ayrilar neden?
Ve bir sorum daha var benim goguslerim buyuk ama ortasi birlesik degil ayri ayrilar neden?
Büyük ve dik gösterir. Ayrıklık yapıdandır bir sebebi olduğu için değil, sutyenle istediğin şekli verirsin kullandığın sürece. Aşırı büyükse ve ameliyat düşünürsen de haberim olsun tanıdığım çok iyi bir Estetik cerrahı var :)
Meme küçültülürmü git öteye yav 😯
Mesela kaç bedenden sonrasi kucultulmeli sence
Vücuda göre değişiklik gösterir, çok zayıf birinde buyuk bir göğüs kamburluğa yol açabilir mesela ilerleyen yaşlarda, ayrıca sutyen askıları kollarda ezilmeye ve ağrılara yol açar. Boyunda fıtık ve düzleşmeye de de rastlamak %90 lık bir ihtimal. Normal bir goğus bedeni halk arasında bilinen en fazla 95 olmalı , fazlasını taşıyabilmek bünyeye bağlı. şahsen ben daha fazla taşıyamadım. Fıtıklarım, ağrılarım rahat vermedi.
95 ustu göğüs zaten görüntü olarak ta hoş durmazki sendemi ufalttin sakin 75 -80 falan yaptirdim deme :-)
İci dolu olanlar var onlar dik ve buyuk gosterir ve ayrik olmamasini istiyorsan sirttaki birbirine gecen seyleri daha siki yapmali ve omuz askilarini da kisaltmalisin.
Sana da yardimci olalim istersen ;)
Buyuk ve dik gosterir. Ayri olmalari agir olmalarından olmasın tasiyamiyorlardir. :)
Gögüslerinin resmini bana yollayabilirsen sana nedenini söyleyebilirim...
Cok zekisin sen
Ahhaa büyük meme takıntım var yaa 😂😉
Cevap
21Cevap
Buyuk gosterir ve ortasindaki ayrik birazda olsa kapanir
Evet alttan destekler daha büyük görünür bu sayede
Her zaman birleşik olmuyor , normal
Naptinda küsturdun onları ne dedin bakım de biri digerinden uzaklaşmak istiyo hyrdr neyi paylasamiyorlar😡😡😃😃
Hayvan gibi gosterir ama erkekleri artik kandirmayin sahte memelerle.
Ayrı ayrı olduğundan biraz sarkma bile olur destekli ise yarar belki bir deneme yap.
Dolgun, güzel bir görünüm sağlar. Ayrıca ortadaki boşluk da bir nebze olsun kapanır.
büyüklüğü güzelde ayrı olmaları hoş durmaz ama yinede dert etme
Hayalimce çok güzel göğüslerin war :)
Her Zaman Takarım, Çok Faydasını Görüoremm /
Kusmuş bır bırıne: ))
Dik gosterebilir nasil biliyosan oyle yap panpa
Bayanlar daha iyi bilir keko onlar gelsin :)
Onun olayı bu zaten. Büyük gösteriyor
Simdi insanlari merak ettirdin sonuc?
evet
Oradan yol gecicek kapanmasına gerek yok
Zamanla daha da açılır
Destekleyici sütyen dik de gösterir büyük te
büyük olması bence daha iyi takılma
Haliyle...
Sana bir tane südyen hediye ediyim
Daha büyük gösterir
aynen
Evet cunku destekli