gidicegimiz yer sportif bir yer o yüzden spor kıyafetleri gitmem lazım açık giyinen kızları basit buluyor bol eşofman üstüme de body giysem sıkıntı olur mu
11 gü
Cevap
6Cevap
Açık giyinenleri basit bulan erkeklerde varsa helal olsun git bi keten pantolon üstüne tişört ne diyim
teşekkürler
Bol tişört ve bol paça eşofmanlar var onlardan giyebilirsin
teşekkür ederim ama aşırı bol giyinmek istemiyorum ozaman yakısmıyor bana içinde yok oluyorum gibi şık ama sportif olmak istiyorum zaten altımdaki eşofman çok bol olucak üstümdeki de body işte olur mu böyle de
Body ve eşofman ne renk
body siyah eşofman açık veya koyu gri duruma baglı
Güzel olur bende aynı renklerle bol eşofman ve body yapmıştım ordan biliyorum yakısır yani
teşekkürlerrr
Rica ederimmm
Güzel bir elbise olabilir tulum takım olabilir güzel bir
Bence çok iyi olur
teşekkür ederim
Kolay çıkacak şeyler giy
Niye sıkıntı ki
yani düzgün olur mu manasında diye sordum
oki
Yakışanı giy
sag ol
Rahat normal elbsje
Keten pantolon
Kapan direkt basit bulmasın tatlım seni
Bikini
knk bi git
Niye
düzgünce bir soru sordum
Düzgün bir cevap verdim
hıhı evet
Ne bikiniye düzgün değil mi diyorsun
Şık bence
aynen
Himm
Büstiyer tayt nasıl
açık giyinen sevmiyor her yerimi belli eden şey mi giyeyim
Giyy
canım ya
hakaret edemiyorum canım diye çıktı
Sensinn
s l k yazmıstım
Ama bence crop kot giy
m a l
Memnun oldum adını demene
İyi giyinmeler hadi bays
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bol eşofman ve body kombini harika bir tercih olabilir! Spor bir yere gidiyorsunuz, dolayısıyla rahatlık önemli. Ama yine de tarzını ve kişiliğini yansıttığından emin ol. Mesela eşofmanın rengini favori tonlarında seçip, üstüne de kendine çok yakışan bir body bulabilirsin. Biraz aksesuarla da kombini destekleyebilirsin, fazla abartına gerek yok 🌟 Sneaker seçimin de önemli; temiz ve cool bir çiftle tamamlamayı unutma. Göz alıcı detaylarla sade ama etkileyici olacaksın! Rahatına bak ve kendin ol yeter, zaten hoşlandığı kişi sensin 😉