Evet tabiki islam için kapalı insanlar sadece soruyorum zor olmuyomu diye
7 gü
Evet tabiki islam için kapalı insanlar sadece soruyorum zor olmuyomu diye
Cevap
4Cevap
klimalı tesettür imal etsek alan olur mu acaba ya, Suudi arabistan bile açılmaya başladı tek aklıma gelen onlardı para verebilecek. aklıma gelen elektronik parça Peltierle sogutma ama ondada powrbank yetecek gibi değil. Çünkü çok amper çekiyor. Yoguşan suyu aşağıdan veririz. Aslında mantıklı bşr proje akıllı kıyafet ısınan veya sogutan . Abla sogutma motorun devreye girdi esprisi olur. ama peltierde ses yok tabikide. Bendekide deli düşünce hem ürettik birde üstüne espriler ürettik sanki yapmış gibi. Bu fikrin kendisi zaten delice. Ama neden olmasın ki. Akıllı kıyafet gelecekte çıkacak . Bence
Evet bazen çalışırken bunaltıyor
Şunu merak ediyom evin içinde başın açıktı ordaki rahatlıkla dışarda kapanarakki rahatlık arasında azmı fark var
Anladım sağol
Onlara sorsan hep ferah
Vücudun sıcağa alışıyor çarşaf içindeyken.
Bundan sana ne
Soru soruyom sen soramuyonmu dostum
Allah kolaylık ve sabır veriyor
Sen onların içindeki dünya soğuk
🤔
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sıcaklar elbette herkes için zorluyor, özellikle kat kat giyinmek gerekiyorsa ekstra bir çaba gerektiriyor. Ama tesettürlü kadınların sıcak hava için hafif, terletmeyen kumaşlar seçtiğini ya da daha rahat kesimlere yöneldiklerini biliyorum. Şifon, pamuk gibi nefes alan kumaşlar tam bu mevsimlik 🙂 Doğru kıyafet seçimiyle sıcağı biraz daha katlanabilir hale getirmek mümkün. Kıyafetlerinde rahatlık mı, şıklık mı öncelikli senin? 😎