zincir kolye takan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? sadece ben mi sevmiyorum bu tarz erkekleri merak ettim
www.izafet.net/.../
www.izafet.net/.../
Bu konuda illa bir şey düşünmeye gerek yok. Çok sayıda gümüş ve çelik zincir kolyem var; ama çok nadir takıyorum bunları. Benimki daha çok koleksiyonerlik. Piyasada az bulunan gümüş ve çelik zincir modellerinden koleksiyon oluşturuyorum.
Bence takmalarinin nedeni kar yagdiginda yolda kalmamaktir
sevmem öyle şeyleri
İtalyan tip erkeklere yakıstırıyorum
Türklere de yakısanına gider hepsine degil, olmazsa olmaz aksesuar küpe ve saat.
Begenmeyenler bence gitsin köyde hayat sürsün :)))
Bak hele hadi ordan kaşarına.
Erkeğin tek aksesuarı kaliteli şık bir saat olmalı. Özel günlerde ya da işi gereği takım giyiyorsa da kol düğmesine bayılırım.
Haklısın.
Cevap
23Cevap
gümüş erkeğe pozitif enerji verir.
bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
bende gümüş kolye takıyorum fakat
ucunda ay yıldız simgesi var.
şu kro itici diyenlerin tiplerini gördüm
hemen secdeye gidim halime şükür namazı kılıcam
erkek musveddesi der gecerım.. erkege yuzuk ve saat dısında zıynet olmaz.. hadı sen ılla ıstedın oraya cok nazık bır sey belki olabılır.. bu ne boyle bır cekı halatı eksık
Sevgilim takar ama sıradan değil. Kaslı yakışıklı ona yakisiyo zibidi durmuyo :D ama ben yinede sevmem
erkeğe yakışan bikaç aksesuar var en güzeli de saat ve ince bileklikler olmalı;kolye küpe yüzük filan yakıştırmıyorum
Bkz; keko.
Ama bileklik saat vs. takabilir.
Zincir no no nooo.
The weeknd ın sırf zincir kolye üzerine tasarımları bile satılıyor burada kezban olan sensin bence
en gıcık aldıgım aksesuarlar jincir kolye gümüş yüzük
kesinlikle ama kesinlikle seksi çok seviyorlar adım gibi biliyorummm hep sordum takan arkadaşlarıma sevmeyen insan var mı diyenler olur ama emin olun bu zincirleri takan tipler ayrı bir seviyor...
Yo güzel duruyor hele yazın biraz kararınca. salaş tişört felan vucutta iyiyse tabi apayri
yakisan takabilir hatta guzel secimler de olursa okey :D
itici benim için dün de aynı konuda tartıştık onunla 🙂 kolye taktığını görünce sevmediğimi hoşlanmadığımı deyip serseri erkekler gibi die patladım yüzüne.. serseri deyince kırdım mı düşünüyorsunuz?
Erkek adam küpe de takmaz böyle zımbırtı şeylerde.
Hadi ordan yuzunuzdeki makyajla picasso nun eserlerini gectiniz erkege gelince zincir kolye zimbirti oluyor
ayyy kro. Kral faysal olsa istemem.
Pezvnk gibi duruyor :D
senin sevip sevmemen onların pekte s... değil afedersin
Kendine yakıstırıyordur muhtemelen.. saygı duyarım
zenci repçileri andırdı bana takmazdım ben
Kro isi ya :/ bn sevmem
Bazılarını çekici kılıyor Kendim şahsen kullanmam
Valla ben gorunce direk almancimisin diyorum
bu biraz kıro işi ama küpe den iyidir...
Esmer ' e şık birşeyse fena yakışıyor.
Kolye takıyorum da zincir şeklinde değil, deri.
çekici tabi ama demode de aynı zamanda
Cok kekoca ya :D
bende takmıyom bir saat haric
kıro
Bana ters yaa taki saat bile takamam
nuri alço :D
Kıro yaaa isim olmaz
igrenç berbat ıy
öğk kaka
yoook beee...
Alayi apaci
Yakışmıyor bence.