Yahu benim bile gözüm kayıyor erkekler napsın 😂
Evet
Hayır
Olabilir, seni ilgilendirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yahu benim bile gözüm kayıyor erkekler napsın 😂
Hahaha, aynen ya! Bazı kızlar fantezi kıyafetini sadece yatakta değil, dışarıda da giymeyi seviyor, dikkat çekiyor tabii. Erkeklerin gözleri kayıyor, o kesin 😄 Ama herkesin tarzı farklı sonuçta, kimisi böyle cesur, kimisi daha sakin takılıyor. Sen de böyle şeylere açık mısın?
Cevap
9Cevap
Dün bir tane gördüm. Beyaz dantel gibi pantolomsu bir şey giymiş, içinde de tangası var. Hani etrafta deniz filan olsa denizden dönüyor diyeceğim de bildiğin yatak odasından çıkmış da gelmiş.
Çıkarsa çıksın. Kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez 😊
Yorumda kadınlar ahlaksızlık ile özgürlüğü karıştırır olmuş. Kimse kimsenin ne giyeceğine karışmıyorsa bende o zaman yarın istanbulun en işlek yerinde boxter ile yürüyeyim bu nasıl olurdu?
fantezi kıyafet derken nasl, sosyal medya dışında çok şükür dışarda HC görmedim bn gormemde inşallah
Özgürlük adı altında resmen cinsel obje gibi oldular. Ve buna cagdaslik diyorlar. Kasapta sergilenen et parçası gibi hepsi
Cikiyor tabi amasyada
Benim midem bulanıyor artık bakmıyorum
Yaniyir
Beni anlayan birilerinin olması sevindirici 😃
Demiii
esc gibi gozukuyolar
ucuzluk, başka bişey değil
Hic sorma yaa nasil disari cikiyolar anlamiyorum anneleri babalari nasil izin veriyor
yürüyen et hepsi bdbbdhdd
Sonrada erkekler baktigi zaman niye bakti oluyor
kadın halimle benim bile gözüm kayıyo, haklisiniz
Aslinda bu tur acik giyinme olaylari kadinlarda cogaldi yani yok disari sicak mis ondan giyiyolarmis falan filan
Sen giyiyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?