18im ilk defa dovme yaptircam annemler pisman olursun falan dedi ama bilmiyorum zaten sirtima yaptirmayi dusunuyorum begenmezsem de cok gozukmez zaten sizce yaptirmali miyim pisman olur muyum fotograf da eklicem muhtemelen bu tarzlarda yaptiricam sizce en guzel model hangisi sirtta guzel olur mu yaptirdiktan sonra pisman olur muyum
Sırtta dövme güzel duruyor ama ilk dövmemi yaptırsam daha ufak anlamlı bir şey yaptırırım sırt gözükür bu arada bi crop giysen elbise giysen her türlü gözükür pişmanlık yaşamamak için ufak bir dövme ile tecrübe edinirdim
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
memenin alti nasil sence bi tek bikinilerde gozukur hem de kucuk bir sey olur ilk dovme olarak
hiç dövme yaptırmadım en yakın şey olarak piercinglerim var ve yaptırırken ne kadar canım acısa da sonunda güzel olacağına inandığım için açıkçası pek de koymuyor acısı sen de yüksek ihtimalle böyle düşünürsün dige düşünüyorum
ne demek kuzummm bence de pişman olursan sildirmek daha da acılı bir işlem sen ilk adımı bebiş adımları ile minimal anlamlı bir şey yaptır şimdiden hayırlı olsunn diyeyim benn💜💜
Sırt dövmeleri kesinlikle çok estetik durabiliyor! Kendine özel bir tasarımla yaptırırsan, kesinlikle pişman etmez diye düşünüyorum. Ama öncelikle, dövmenin bir ömür seninle olacağını unutmamalısın. Eğer gerçekten içinden geliyorsa, cesur bir adım at! Fotoğraflardaki modeller arasında da en sade ve zarif olan kılıç tasarımını çok beğendim, sırt için gerçekten asil bir hava katıyor. 🌟 Üstelik sırt dövmesi, günlük kombinlerle daha görünmez olabildiği için gizleyip gizlemek senin elinde. Tam bir "kişisel tarz" ifadesi! 🖤