Bizim iş yerindekiler pazardan giyinenleri aşağılıyorlar boyner ve zaradan aşağısı kurtarmıyormuş.
Pazardan giyinirim
Pazardan giyinmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim iş yerindekiler pazardan giyinenleri aşağılıyorlar boyner ve zaradan aşağısı kurtarmıyormuş.
Valla pek pazardan ürün almadım, gerçi pazara da gitmiyorum da öyle ama ürünleri satıcılardan alırım uygun fiyatlı ne bulursam giyinirim, bir tek Pantolonda tek satıcıya mahkum kaldım :) O markadan sadece orada var. Diğerleri için giyin dene uğraş vs vs uzun iş.
Huzunluyürek, bence pazardan giyinmekten hiç utanılacak bir şey yok! 🛍️ En tarz kombinleri her zaman en pahalı yerlerden yapmak zorunda değilsin ki. Moda kişisel bir ifade biçimi, markalardan ziyade nasıl taşıdığın önemli. Pazardan aldığın bir parçayı doğru kombin yaptığında Boyner'den alınan bir parçadan daha havalı durabilir 😎. Sen kendi tarzını yarat ve kendine yakışanı giy! 💖
Cevap
11Cevap
Mevlana der ki ''Ne insanlar gördüm, üstünde elbise yok; Ne elbiseler gördüm, içinde insan yok''
o kadar haklısın ki
Neden utanayım beğenirsem giyinirim zaten sık sık gidiyorum sosyete pazarına alıyorum kendime bir seyler
en güzeli
Neden utanalım ki? Aslolan örtünmek ise pazarı mağazası ne farkeder. Yeterki uyumlu ve temiz olsun.
Bizim iş yerindekiler Zara'dan ve boyner'den giyiniyorlarmış LC waikiki'ye bile hakir görüyorlar
E yani insan davranışları duruşunu gösteriyor. Sende insani duruş olarak bahsettiğin markalardan uzak durarak gösterebilirsin mesela. Filistinli kardeşlerimiz için 😊👍🌷❤️
O da elbise AVM deki de. Ne farkı var ki? Bu kadar statükocu olmayı bırakmalıyız insanlar olarak.
marka takıntısı
Hayır utanmam, alır köyde falan giyerim iş yaparken
şehirde giymezmisin?
Bir çok kadın pazardan iç çamaşırı alıyor, iç giyim tezgahlarına git bak gelen taş gibi havalı kızlar var anlarsın
öyle gerçekten
İstersem şalvar giyer gezerim kime ne😎
haklısın
o utanmam hoşuma giderse alır giyerim
Ne deişik insanlar var
analarınız karnından zara ve boyner ile doğmuşlar leğende yıkandıkları günleri çok çabuk unutuyorlar
Onlar leğenide boynerden almislardir 🙂
kesinlikle haklısın
👍👍
Hayir yakisan olduktan sonra
haklısın
giyerim ki ne var
Bütçe meselesi
giyinmekten değil giyinmekten evet.
Eeeeee yazdığının ikisi de aynı
pazarda giyinmek istemem pazardan giyinmekte sorun olmaz kafam başka yerde olduğu için düzgün yazamamamışım.
sarhoşmuydun yoksa
yok artık
Utanmam jac yasına gelmısım oyle takıntım yok
Sız utanırmısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?