Ayrica yakistirmayanlar da neyi begenmediklerini de yakismadigini soylerlerse sevinirim 😇😊
Bikini yakışmış mı dersiniz arkadaşlar?
Ayrica yakistirmayanlar da neyi begenmediklerini de yakismadigini soylerlerse sevinirim 😇😊

Yoksa mayo mu tercih etmeliyim bilemedim?
Bu yaşta bir kadın, bu fiziğe sahipse mayo giymemeli. Bikini daha akıllıca bir tercih olmuş. Mayoyu ben fiziği iyi olan kadınlara pek yakıştıramıyorum. Tabi bu biraz da kişinin tercihine bağlı. Sadece açık renk tenli olduğun için daha koyu bir bikini tercih edebilirdin.
Çok yakışmış :) olumsuz yorum yapanlar seni çekemedikleri için karalamış sadece, renk ve modele bayıldım, saç stilinde harika ve yaşın doğruysa 20lik kızlara taş çıkarırsın :)
Kaç yaşındasınız
Sevgiliniz var mı mesela merak ettim
Bir sorum olacak dinlerseniz seviyeli bir soru yanlış anlamayın
Sitede ilk defa böyle güzel birini gördüm bu yüzden sordum yanlış anlamayın
Bu vücuda ne giysen yakışır güzellik, hatta hiç bir şey giymesen de yakışır 🤣
Tskrler canım 🥰🥰
rengini pek sevmedim denizde havuzda mavi yesil giyilmemeli galiba allah korusun herhangi bir boğulma ihtimaline karsi.. ama sana cok yakismis gule gule yuz gunes kremi kullanmayi unutmaaa
🥰🙏
Cevap
229Cevap
Güzel olmuş ama ben bikini mpdelini iç çamaşırına benzetiyorum. Denizin biraz farkı olsun diye mayo daha hoş gibi geliyor. Çok şık mayolar var
Katiliyorum 👍🏻😊
Bu bikini de hoş
Mayoyu teyzeler giyer. Gayet yakışmış. Tam sevdiğim tarzda bir model
🙏🙏😇
Ne demek
Bir ben bilirim seni birde içimde ki seni tanıyan ben🥰gayet güzelsin yakışmış
Tesekkurler tatlim 😘
Rica ederimm çok naziksin🌹
Harika görünüyorsun bikini varken mayoyu napacaksın
Fiziğin oldukça iyi 🤩
Bikinin üstü bi tık küçük ve iç çamaşırı gibi duruyor. Galiba bu model sana olmamış 🤔
Çok yakışmış canım fiziğinde güzel bikininide çok beğendim
Yakışmış profildeki Yaşın doğruysa yaşına göre çok iyi bir fiziğin var bikiniyide çok iyi tasimissin
Kızların kadınların böyle boy boy fotograflarını paylaşmalarına hoş bakmıyorum. Ne gerek var böyle teşhirciliğe ne gerek var...
Çok yakışmış sen de güzel durmuş tenine saç rengine fiziginde iyi haa memelerin ❤️😍🔥🔥🔥
Bence gayet yakışmış, sen boş ver kötü yorum yapanları
aplam vucut hatlarin gayet hos bikini rengi de modeli de guzel ve seksi.. ee daha ne kriter olabilir ki.. yakismis iste. yuzun de vucudun kadar guzelse off yeme de yala yut..
Erkekler her kadina yakismiş der yalakalik için ama kadınlar kıskanç oldukları içinde sana yakişmiş demezler.
Dogru cvbi nasil bulucam ben peki 🤷♀️
Bu bikini 👙 değilde belki daha farklı tarz yakisabilirdi sana ama bu beyaz tenine bu renk ve bu model olmamış
Ya aslina bakarsan her renk ve model bikini var bende 🫣😆😅 ama bugun bu denk geldi napimm
Bu renk nırçç olmamış
Peki tskler 😊😇🙏
Bu arada yaş doğru mu 🤔
Evet dogru 👍🏻
Ve bu arada sen beni neden engellemisin merak ettim 🤔🤔
Engel mi 🤔
Evet engel
Bilsem hesabın hangisi engeli kaldırırım da bilmiyorum ki kimsin
Çünkü çoğu kişi engelli bende yoksa engeli açmak isterim
Neyse onemli degil, olmus bitmis 🫤
Baş harfi ne hesabının belki oradan anlarım ve engeli açarım
tamam boswer. Gerek yok kendimi belli etmeye
Söyler misin lütfen
Baş harfi ne hesabinin
Kim olduğun o kadar belli ki yemin ederim ama ıspatlayamam 😂😂
nasıl bilebilirsin, imkanı yok
Bilsen ne farkeder ki zaten anlamadim😆
Rengini pek beğenmedim onun dışında iyi durmuş. Kızların beğenmeme sebebine gelirsek de burası abaza dolu ve bunu bile bile buraya böyle bir fotoğraf attığın içindir
tamam da gizliyim sonucta, abaza olsalar ne olabilir ki? Hicbirine ozelden yazmadigim surece kime soker o abazaliklari 😎😎🤪
2 farklı kişi aynı soruyu atmış bende mi katilsam aranıza 😂
Ahahah ben de birinden gordum de gaza gelip attim zaten 😆 hadi sen de gel ucleyelim 😇😇🌸
O değilde fayans ustasını tebrik etmek lazım iyi iş çıkarmış lavabo yamuk herhalde 😃
Ahaha yok benim aci yamuk 😅
Keşke soyunup buralara atmasanız güzel vücutlarınızı
Bikini giymelisin, mayoların çoğu zor kuruyor.
Bikini harika olmuş rengide güzel yaşın kaç bilmiyorum ama yaşına göre çok güzel harika fiziğin var vücut hatların süper
cokk hos gorunuyorsun. Ust kisim renklerinden dolayisolmus gibi durmus. Acik tenli birisin, acik renkler yerine koyu renkler tercih edebilirsin ama ozaman da cok tehlikeli olabilirsin :)
Rengi guzel ama alt dudaklar cok belirginleşmiş asko biraz bol bırak
Tersine alti bol oldugu icin kırışık duruyor, ondan oyle 😆
@ethem735 benden iyi mi bileceksin yahu 😅
@ethem735 bence gözlerim süper görüyor diye şükür namazı 😅
@ethem735 potluk var orada diyorum 🤦🏻♀️
Güzel onu bence saçları da düşününce uymuş. Balık etli olmana laf etmiş olabilirler. Biraz da kıskanan vardır. Ama bence çekicisin.. Yaş kaç
Gayet iyi duruyor bu aksma KS nin mayo bikini günü mü acaba kaç oldu bu soru böyle 😅
Kac oldu? Ben takip etmiyorum 🙄
Ama sen sıkı takipcisin bakiyorum
Ne alaka? Taniom seni ben 😊
Kardeşim gayet güzel olmuş kadınların beğenmeme nedenine gelince antensizler
Sen mayodan ne anlıyorsun çok giymişliğin var galiba
Evet çok giymişliğim var var sana mı dokundu
Sen ne zevk sahibi bir insansın ya ama mayo konusunda daha sıcak renkler öneririm tabi yakışırmı bilmem
Yok ben öneri almak istemiyorum kendim istediğimi giyerim ayrıca bir şeyin yakışıklı yakışmayacağını bilmiyorsan neden yorum yapıyorsun
Bu bir öneriydi yorum değildi yorumlamamı istiyorsan fotoğraf atabilirsin tabi her türlü yoruma açıksan
Yok benim fikirlerim bana yetiyor kimsenin fikrine ihtiyacım yok herkes fikirlerini kendine saklasın
Bak güzel kardeşim kadınlar beğenmiyor değil, kendi estetik görüşlerini ifade ediyor. Turkuaz mayo kiminin gözüne hoş gelmeyebilir bunda ne var?
Asıl erkekler tam bir abaza nasıl ne şekil olduğu umurlarında değil belkide
abi kızmazsan bişi sorcam antensiz ne demek
Neden kızayım kardeşim Çekemiyorlar gibisinden söyledim ama gerçekten de bu durum böyle arkadaş eleştirmiş demiş eleştirmek ayrı bir şey Bazı cümleleri farklı şekilde kurmak ayrı bir şey Tabii ki eleştirilecek herkes ama eleştirmek var eleştirmek var
Fiziğin brezilian bikiniye daha uygun benden söylemesi
E mayolu resmini de koysaydın da ona göre yorumlasaydık
Saç rengin, tenin hesaba katılınca daha kötü renkteki seçenekleri de denemeni öneririm
Rengi süper saçin ave tenine uymuş fiziğin de efsane
Mayo iyi bence üzerinde bişey olduğu belli olmalı bı insanjn
Bu yakışmış ama farklı bir model daha güzel olur gibi ama en önemlisi senin beğenmen
Yalnız kadının teni çok güzel değil mi ya Gerçekten var ya hani şu güzelliğe bakar mısın abi
Bu modeli ben çok beğeniyorum renk te az görülen bir renk olmuş çok iyi
Kızom biz, kendini göstermeye cesaret eden her kadını beğeniriz
Şu vücudun tatlılığına bak yaa
Deli edersin sen erkekleri
Beğeniyorsan sen neden olmasın? İyi gibi duruyor gayet. Güle güle kullan.
Yaş aralığı ile görünen vücut arasında çelişki var
Renk seçimin güzel bikini de vucüduna yakışmış
Bikini rengi çok kötü sanki güneşin altında beklemiş de solmuş gibi
Ancak bu kadar yakışır. Gördüğüm en güzel bikini diyebilirim.
Sende platezci vücudu var çok yakışmış bikini bayildim
Olması gerektiği kadar olmuş sonuç olarak ortada bir ton çıplaklık var
Ben çok beğendim resimdeki sen isen gerçekten yakışmış , gayet hoş duruyor üstünde
Kaç yaşındasın?
Ablam sen mayo giy üstüne de bir uzun yazlık bir şey çek
Çok yakışmış sana saçınla uymuş rengi. Ayrıca güncellemeden bahsedeyim bir mayoyu nasıl tarafsız olarak eleştireyim zaten estetik dursun diye giyilen bir şey en sonunda yine kendi bakış açımla değerlendireceğim.
Güzel olmuş dimi
Renk olarak daha iyi olabilirdi. Sanat eseri gibisin çok güzel vücudun. Bu tür resimler için para dahi vermek isterdim
rahatsız edici bir görüntü yok, iyi tatiller
Beğenmeyen kadınlar açsın g*tüne baksın
erkeklwein beğenmeside bi kriter değil:) vurda yakacakla s*keceğin kötüsü hiç olmaz
Gayet güzel olmuş deniz maviliğine mavi peri kızı☺
Renk olarak hoş değil siyah daha çok yakışır senin tenine
Kızlar neden beğenmiyor demişsiniz Ben hiçbir zaman kendine teşhir eden sergileyen insanları beğenmemişimdir hayvan gibi Bana geliyorlar
O zmn mankenlere de hayvan gozuyle mi bakiyorsun 🤔
Ciplak degilim ama dikkat edersen. Havuzdan bir foto bu ve insanlar dogal olarak havuza mayo. bikini ile girerler 😊😇
Havuza girerken Maya ve bikini giyenler tesettürlü mü oluyor
Hayir mayo bikinili oluyor, tesetturluler de hasema giyiyor. Herseyi de biz ogretmeyelim ama 🤦🏻♀️
Ya kardeşim saçma sapan konuşma ya buraya çıplak fotoğraf koymuş yorum yapılmasını istemişsin yorumda Ben çıplak yazınca Bu kadar uzatmışsın yani bu nedir
Ciplak diyor hala yahu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Neyse sen hayvan olarak gormeye devamke bence
Kiz hakli teshircisin
Oo Berat bey 😉
Gizli hanim 😂😉
Haklisin ama edebsizlik yaptığı komple her tarafi ortada kendisini savunuyor utanmaz
@Berat06905 ozelde kaynaşsaniz edebli arkdaslar 😇😇
Sende kaynasirsin bu gidisle biriyle sutyenli arkadasimiz
@Berat06905 benm durumum sizi niye bu kadar alakadar etti acaba beyefendi 😉
Abla O fotoğraf ya sahte degilse atarkene utanmadin mi ya hiç ya da aliskinmisin böyle millete fotoğraf atmaya
@Berat06905 sen hala burada misin yaa 😅🤣😇
Evet
@Berat06905 anladim zaten, kopamiyorsun 😬😎
Ruhsatsız etmeyin beni
Yakışmış ten ve saç rengin tamamlamış resmen com seksi
Muhtemelen ne giysen yakışacak
Tskrler😊
Çok yakışmış, fiziginizde harika😉 Saç renginiz çok hoş ayrıca😉
İlk etapta alt ve üstün şey olmamasi bı yadirgatoyor. Ama sonrasında birbirine güzelce , ferhça yakıştırılamadı 2 adet kıyafet. Uyumlu ve fresh bence.
Güzel olmuş da sen şu kerte.. kullanıcı adiyla olan degilmisin ona benzettim de🤭
Fındığın dili belli oluyo, Yerim onu ben 😋🙏☺️🙈
Yakışmış ve çok fit görünüyorsunuz, kaç yaşındasınız merak ettim ) Bence maks 35
Şimdi hatırladım sizi birine benzettim sitede aktif biri misiniz normalde
Rahatsız ettiysem özür dilerim ama sizi birine benzettim sitede o yüzden sordum, yurtdışında mısınız
40 yaş üstü müsünüz bu arada
İyi akşamlar güzel hanımefendi 😊🌹🌹
Medeni halinizi öğrenmek istiyorum 😊😊🌸🌸
Yaşın cidden benden büyük mü inanmadım şu an
Erkeklerim yakismis demesi gayet norm cunku onlar vuxudunu on planda tutuyolar, ama bence yakismamis
Ben sevdim renginde hoş güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?