Burada aileme dil uzatan edebinden hayasız hemşireye engelledigim halde benim sorumu nasıl görebiliyor?

Sitede çok mütevazı birisi Allah razi olsun bana attı sorusuna ss öyle haberim oldu

Sayın KS ailesi ben evli aşık ve bağımsız bir kadınım eşimin ailesi benimde ailem ve herşeyim oldular beni birşeye kısıtlamak yerine hep beni mutlu etmeye çabalıyorlar ve mutluyumda her an ailemle aldığım nefesim ve evli olmamız hapis olacağımız anlamina gelmez kimse beni kısıtlayamaz eşim kısıtlamak yerine her zaman beni sarmalar o yumuşacık sesi güleryüzlülüğü asla bitmez birtanecik eşim atan kalbim @aşksonsuzum

Hemşire şahısı aileme eşime katmış ve bir sürü küfür hakaret eden yorumları dedikodumu yapmış nasıl gördü onuda bilmiyorum engellemiştim sanki evli kocasından başka çıplak yerleri atan aldatan kadın iftirasi yerine atmış bide ailem seni ilgilendirmez hemşire bana 1.5 aydır nasıl iftira atsam çalışması yapmak yerine ailenle vakit geçir sen birşeyim olacak kadar bir vasıf değilsin ailemle vakit geciririm kaza namazimi namazlarimi kılarım utan kendimden ifsalama lekeleme olarak ailemede katmış ben ilk aldığım haşamamla fotoğraf atmıştım nasıl ilk haşamam diye görüşler almıştım bundada bir şey yok giysilerim edebiydi tesettür mayosu bende görüş aldım sordum bu kadardı buna soruma böyle adilik kendi fesatligindan iftira yapmış evli bir insan hapishane değildir aile evlilik değerlerini bilmeyen iftira pislik atan hemşire bir ara kocasından elinden alirim alirsam demişti dil uzatmasindan başka vasfı yok sorusuda bu

Kızlar soruyor hiçbir ses etmiyor bindefa böyle pis karalamalar yaptı ve siz moderstorleride de sorusunda size zedeleyecek ağır ithamlarla bulundu
Burada aileme dil uzatan edebinden hayasız hemşireye engelledigim halde benim sorumu nasıl görebiliyor?