Moda & Stil Kızlar, Bazı kadınların bikini bölgesi neden şişmiş gibi duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa gerçekten orası tombul olan var mı Güncellemeler11 ay Öyle olan var mı? Güncellemeler11 ay Öyle olan var mı merak ettim Kızlar, Bazı kadınların bikini bölgesi neden şişmiş gibi duruyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kilodan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Kabarıyor benimki büyük duruyor 2 5 Yorumla Soran 11 ay Çok mu büyük ve tombul gerçekten? Örneğin evde tayt giydiğinde dıştan belli olacak kadar mı Yorumla Cevap sahibi 11 ay Çizgisi belli oluyor evet Yorumla Soran 11 ay Boyun kilon kaç ki? Kilodan mı yoksa yapısal olarak mı bu kadar dolgun Yorumla Soran 11 ay Ben o anlamda bir şey yaşamadım ama nedense böyle dış dudakları dolgun ve etli olması çok fazla hoşuma giderdi galiba ☺️ Yorumla Soran 11 ay Özldb brşs srsm olur mu Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kilodan
Kabarıyor benimki büyük duruyor
Çok mu büyük ve tombul gerçekten? Örneğin evde tayt giydiğinde dıştan belli olacak kadar mı
Çizgisi belli oluyor evet
Boyun kilon kaç ki? Kilodan mı yoksa yapısal olarak mı bu kadar dolgun
Ben o anlamda bir şey yaşamadım ama nedense böyle dış dudakları dolgun ve etli olması çok fazla hoşuma giderdi galiba ☺️
Özldb brşs srsm olur mu