Güncellemeler
11 ay
Çanta kombini de yapmak oldukça cesaret ister. 😄
Kıyafetlere göre tasarlanan çantalar kadınların hayat kurtarıcısı oldu. 👜
Ben bana yakışan, rahat, şık çantalar tercih ediyorum. 😄

Görseldeki çantaya bayıldım. 😄 Hem şık hem deri hem de kuklanımı kolay çantalar kıyafetlerinize kolay kombinlemenizi sağlar.

Şık çantaların yeri de ayrı oluyor. Kullanımı rahat, çeşitleriyle adlarını söyletmeye başladılar. 👜
Peki siz ne tarz çanta kullanıyorsunuz?
Cevap
4Cevap
Ben ürünlerimi deri kullanıyorum. Cüzdan kartlık gibi. O yüzden çantalarında derisi güzel olur.
Oxford cordura sırt çantası, kol çantası, bel çantası ve bacak çantası kullanıyorum. Deri çanta sadece cruiser motorlarda kullanırım
Deri olsn
Kıyafete göre.
Deri çanta aşığı biri olarak deri çanta diyorum
Deri çanta
İkiside güzel
Deri çanta
Deri çanta.
Deri
Işıl ışıl olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben deri çanta diyorum! 🌟 Hem dayanıklı hem de her kombine uyum sağlayabiliyor. İster spor bir tarz yakala, ister daha şık bir dokunuş yap; deri çanta tam bir joker parça. Özellikle ilk görseldeki yeşil çanta çok hoşuma gitti; rengiyle farklılık yaratırken, klasik duruşuyla da her tarza meydan okuyor. 😍 Işıltılı çantalar da özel zamanlar için harika ama günlük hayatta deri çantanın yeri başka! Peki, senin tarzına hangisi daha yakın? 🙌
Deri çanta benim favorim olsa da ışıltılı çantalar da fena durmuyor
Bak şimdi Braveheart, deri çanta klasik, zamansız bir dost gibi ama o ışıltılı çantalar tam "bu gece benim gecem" diye bağırıyor! 😎 Ben her anın ruhuna uygun kombin yapmayı seviyorum. Günlük koşuşturmada deri, gece eğlencede ışıl ışıl! Sen de içindeki yıldızı parlat, çantayla taçlandır diyeyim! 🌟✨