Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
11 aybak sana bunu şöyle açıklayayım esasında modeli desene vs çok önemli değil. ama bu tarz modellerde genel erkek bakışı hem kapalı olacak hem olabildiğince açık olacak. özetle erkek beyni bu karmaşıklıkta gördüğü şey karşısında anlam kargaşasıyla beraber sevindirik oluyor :D
110 Yorumla
Soran11 ayAbi helal olsun vallahi çok güzel anlatmışsın👏
Sana bir soru daha sorucam izninle. Üniversitede sınıfa girdiğim anda bir kıpırdaşma oluyor sınıfta 70 erkek 35 e yakın kız var. Ben girince erkekler bakıp bir şeyler söylüyor teşhirci değilim normal giyerim bakımlı ve süslüyümdür sence kötü mü konuşuyorlardır- 11 ay
teşekkür ederim. bunu bilmek için seni tanımak giyimi bilmek gerekir. ama ben sana en sağlam yolu söyleyeyim. üniversite gibi ortamlarda sende bilirsin ki gruplaşmalar olur. bu demogojiyi yaratan gruptan erkeklerin ya da kişilerin yanına bir arkadaşını oturt çok hızlı anlarsın.
Soran11 ayAma abi benim erkek arkadasım yok ki🥺 o derece samimiyet kurduğum biri yok sadece ders falan soruyorum
- 11 ay
sen birinci sınıf mısın? yakında olacaktır kişisele indirgeme durumu :) iyi dersler
Soran11 ayBen 3 e geçicem. Bizim sınıfın erkekleri yazılımdan ötürü biraz asosyaller kimse de gelip tanışmaya konuşmaya çalışmıyor e ben de kızım gereksiz iletişim kurmam meraklı gibi
- 11 ay
anladım desene sen aklı başında sosyal ancak sınıftakiler olmayan ruhsal yazılımlarında kayıplar :D sana sıkıntı yaratılmadıkça umursama dediğim gibi. en büyük etken ise yaklaşamamaları. onlar için popülerite oluşturuyorsun sanırm
Soran11 ayAaa olabilirr ben hep neşeli güler yüzlü biriyim tekken daha ciddiyim. Kızlar bana diyor su sana bakıyor bu sana bakıyor hele ki daha çıtı piti hanımefendi giyidiysem bu konuşmalar artıyor. Korktuğum şu hani alay konusu falan olmak istemem kimseye
- 11 ay
aklın yolu bir :D merak etme aklı başında yazabildiğine göre iq yeteri kadar var. neşeni kaybetme
Soran11 ayKimse için kendimizden bir şeyler kaybetmeye değmez abicim🥰 sen de güler yüzünü kaybetme
- 11 ay
teşekkür ederim. sağlıcakla kalınız
En İyi Cevaplar
Kadın vücudunu daha iyi gösteriyor.. Özellikle o kıvrımları.. Bak misal bunun gibi.
07 Yorumla
Soran11 ayAma ben sana bişey diyim mi tanga yok burada üst tarafta mayo benzeri bir dantelli var altta da jartiyer
Soran11 ayBilmem sen bilirsin
Soran11 ayYok benimki sadece müstakbel eşime özel olur
Soran11 ayBak ben sorumun altında paylaşmışım onun adı tanga
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada tamamen algı ve hisler ön planda. Tanga, vücudu öne çıkaran detaylarıyla hem estetik hem de özgüvenle alakalı bir parça. Özellikle dantelli veya zarif detaylara sahip olan modeller, şıklık ve çekiciliği bir araya getiriyor. Erkekler genellikle cesur ve iddialı parçaları gördüklerinde bilinçaltında bir etki oluşabiliyor 😏 O anki ortam, kişiyle olan iletişimin sıcaklığı da bu etkiyi artırabiliyor. Senin kendine güvenmen ve bu parçaları rahatlıkla taşıman esas etkiyi yaratıyor zaten!✨ Kısacası, tanga sadece bir iç çamaşırı değil; aynı zamanda cesaret ve stil göstergesi bence!
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
11 ayEtkilenmiyoruz tekstil firmaları seksi diye bunlara yatırım yapıyor öyle pazarlanıyor seksi olunması gerekince de kızlar bunları giyiyor
03 Yorumla
Soran11 ayAh ah kapitalizmin kölesi ettiniz bizi ahahah
- 11 ay
Biz değil onlar sizi yaptı benim hoşuma gitmiyor ama jartiyer başka djsnsnns
Soran11 ayJartiyer ama kahverengi böyle hala aynı fikirde mi olurdun esmer bir kadın ve kahverengi jartiyer dusun ahahah
Gizli Üye(18-24)11 ayTangadan ziyade hangi kadin giydigi daha önemli ve etkileyici değil mi sonuçta herkeste bir değil ve güzel vücuda sahip seksi fiziklilere daha bi yakisiyor etkileyici oluyor
02 Yorumla
Soran11 ayEvet öyle kesinlikle. Diyelim ki bir kadınla evlisin kalçasını beğenmiyorsun ama tanga giyimiş oada seni etkilemeye çalışıyor naparsın
Cevap sahibi11 ayEsimse neden beğenmeyeyim knk hem benim için almış giymiş beni düşünerek severim tabi
Bazı şeyleri sırgulamamak lazım yoksa tadını kaçırırsın
03 Yorumla
Soran11 ayYa hayır anlamlandırmak oturtmak isteyebilirim yardımcı olursanız
Soran11 ayGerçekten bu şekilde düşünmemiştim çok teşekkür ediyorum 🤍
Tanga kadınların giyebildiği en küçük şey de ondan.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. tangadan değil sakladıklarından etkileniyor.
04 Yorumla
Soran11 ayO zaman komple saklarız. O zaman etkilenmiyor aklına gelmiyor çünkü
Soran11 ayHayal gücünü çalıştırmak için ne giymemiz gerekli 😂
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türk kadınlarında tanga giyecek gt yok her yeriniz çöp nefret ettik sizden
01 Yorumla
Soran11 ayBu da ne demek beyfendi?
Gizli Üye(36-45)11 ayErkekler tangadan mi etkileniyor sence? Tanga giydiğin zaman ortada kalan götten mi
01 Yorumla
Soran11 ayYani şunu mu demek istiyorsun: iç çamaşırları var olanı daha iyi net ve Seksi gösterir
Gizli Üye(25-29)11 ayYani sizi daha çekici seksy gösteriyor bu da bizi daha çok szdırıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDemek erkeğin kendisine değil tavırlarına el kol hareketlerine sesine özellikle diyosun hmmm, sesim çok etkileyici ve çekicidir benim 🤭😌
Niye etkilenelim tangadan giyen kişiden etkileniyoruz
063 Yorumla
Soran11 ayAma mesela daha anne tarzı bir içgiyimle gelse etkilenmen zaman alır ahahahah
Soran11 ayOrası ayrı tabi. Bak düşün victoria secret mankenlerinden biri gelmiş önüne paçalı donla hahahahah
Soran11 ayÇünkü kendi libidosunu da düşürmüştür haklısın. Bak bir kadın kendine bakıyorsa libidosu artıyor biliyo musun
Soran11 ayİnanmıyorum sen bunu nerden biliyosun ahahahah bi de erkeğin kendisine değil tavırlarına el kol hareketlerine sesine özellikle
Soran11 ayBence bu güzel değil yani mesela diyelim birinden etkilendin ya gidip ben bunu biliyorum havasına girme. Kendimden örnek veriyorum erkekler dünyada kendilerinden başka erkek yokmuş gibi düşündükleri için başka erkek bahsi geçmesinden tiksiniyorlar ya da kadının geçmişini merak etseler dahi duymak istemiyorlar ben de salağa yatıyorum hep
Soran11 ayBen sana bişey sorucam diyelim ki bir konu hakkında bilgilisin farz edelim ki nlp yapay zeka alanı. Ben de senden bunları sorarak öğreniyorum sana değer vermişim soruyorum bu bir yerden sonra rahatsız mı eder hoşuna mı gider genel erkek algısı nedir?
Soran11 ayPeki sormayı bıraktığım anda ne yaparsın
Soran11 ayBu spesifik bir testosteron erkeği modeli. Utangaç bir erkek olduğunu düşün
Soran11 ayAnladımmm. Şey diyorlar efendi erkekler mecburen efendi yani utangaç falan oldukları için öylelermiş sence doğru mu
Soran11 ayBence de öyle ama klasik ve yeni erkek düzenlerini anlamlandırmaya çalışıyorum. Bazı erkekler kadınların kendilerine açılmasını normal buluyor gibi hissettim ne düşünüyorsun
Soran11 ayBen de kesinlikle bu fikirdeyim. Geçenlerde bir kadınla konuştum ve bana açılmanın normal olduğunu söyledi hani başkalarına ciddi gelmeyebilir ama bence çok ciddi bir konu kadın kadın gibi davranmalı. Kadın kendi değerini bilince erkek de ona değer veriyor haksız mıyım
Soran11 ayErkeğe görev vermeli mi peki? Çavuş gibi değil de daha narinlikle
Soran11 ayİnanmıyorum gerçekten egosuz bir şekilde böyle şeffaflıkla erkekleri betimlemen çok iyii
Soran11 ayBence de öyle erkekleri kadınları grup halinde düşünmek hiç hoş değil. Mesela erkekler kendi aralarında göz işaretleriyle anlaşabiliyorlar ama ben anlamıyorum ne dediklerini nasıl anlarım mümkün mü
Soran11 ayPeki daha kısa süreli bir erkek arkadaşınla geçen diyaloğu anlayabilir miyim o kadar samimi olmadınız farz edelim
Soran11 ayYa niye kendi aranızda bir dünya oluşturuyorsunuz🥺 anlamaya çabalamadan bilmek isterdim
Soran11 ayEvet öyle birbirinizi kadın-kadın ilişkisinden daha iyi kolluyorsunuz. Peki biriniz sevgilisinden ayrıldığında o kıza neden diğer arkadaş yürümeyi görev biliyor bunu çok yapan var. Kadınlarda durum böyle değil
Soran11 ayAmin. Ben çok karaktersiz gördüm. Konuştuğun kızı arkadaşlarına dalga konusu yapmak falan var çok afedersin bildiğin p. k ler var
Soran11 ayKadınların yoğunlukta olduğu bir yerde büyüdüysen küçüklüğünden itibaren karşı cinsi anlamaya yoğunlaştıysan bu tür bir (mal gibi görme) eylemini yapmazsın zaten.
Soran11 ayEvet sen anladığım kadarıyla düşünen bir erkeksin fakat düşünmeden bodoslama yaşayan bir çok hemcinsin var ki zaten bu KS de kendi içlerini gösteriyorlar insan değil sanki hayvanlar hakaret için demiyorum
Soran11 ayKadınların içsel savaşlarını biliyorsundur bizim normal olduğumuz gün yok ki gece ayrı gündüz ayrı düşünüyoruz bu çok yorucu baş edemiyorum ben şahsen
Soran11 ayBak ben mesela öğrenciyim şu an siber güvenlik mi yapay zeka mı yoksa bunun bir de adli boyutu var bu alan mı hangisini seçeyim bilmiyorum. Yani sadece erkekleri anlamak değil bir kıuafet kombini bile yoruyor ne yapıcam
Soran11 ayBatıtırsan zarar ediceğini düşünmüyor musun? Ben eskiden daha rahattım fakat cefası büyük oluyor rahatlığın bir bedeli var
Soran11 aySavaş vermiyorum yazılımcıyım fakat geleceğin dünyası+ benim ilgi duyduğum alan birleşimini oturtup yolumu çizemiyorum
Soran11 ayAslında saçma endişeler farkındayım ama nasıl anlatayım sen bir erkeksin ve duyguların bir nebze arka planda bir kadının her kararında duygu vardır bazen mantıkla bazen mantıksız
- 11 ay
Biliyorum sizin düşünce yapınız ile bizimki çok farklı işliyor biz biraz daha rahat ve geniş düşünebiliyorken siz evhama ve anlık karar vermeye daha yatkınsınız. Ve şu var siz duygularınıza çok fazla güvenerek hareket ediyorsunuz evet ama şunun farkında değilsiniz ki şu an ki hissettiklerinle 2 saat sonra ki hissettikleriniz çok farklı yani duygu değişimleriniz çok hızlı olduğu için düşünerek hareket etmek çok daha mantıklı
Soran11 ayİşte mantıkla duygu karışıyor o an bir de reglse...
Soran11 ayAaa😂İnan bana şu an sana şu anlık aklımdan geçenleri anlattım normalde kız arkadaşlarım bile beni umursamaz ve sürekli enerjik biliyor
Soran11 ayEvet belli. Allahın bir düzeni var şeklinde bakarsak akışa da bırakmış oluyoruz. Ha bi de depresif insanlarla arkadaşlığımı bitiriyorum ben ne desem dinlemiyolar boşa emek😂
Soran11 ayBana da iyi geldi teşekkür ediyorum bence ufaktan parayı toplamaya ayaklanman iyi olur ahahaha
Soran11 ayYani analara girmeden ufak bir serzeniş olabilir belki ahaah
Soran11 ayKimisi mezarda kimisi hacı ahahhaha
Soran11 ayIyyy
11 ayee tamamen orası belli oluyor işte seksi iç çamaşiri.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 504 cevap paylaştı. Giyenin fiziğine göre tabii...
010 Yorumla
Soran11 ayBeyaz tenli ama çatlakları var/esmer tenli ama çatlaksız hangisi?(vücut ölçüleri her ikisinin de aynı)
Soran11 ayBence kadın önce minicik bir cesaret imgesi göstermeli fitilin ateşlemek diyebilirim sonrası erkeğin cesareti ve hakimiyetidir
Soran11 ayYa erkekleri etkilemek zor değil. Benim hedefim zor iradeli erkeği etkilemek amaç cinsellik de değil aklını almak
Soran11 ayAma cinsellikle değil yani nasıl diyim masum halle nasıl başarırız bunu
Soran11 ayNasıl yaparım hadi bana yardımcı ol
- Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı.
11 ayTanganın örtemediğinden etkileniyoruz
06 Yorumla
Soran11 ayDiyelim ki tanga var evet güzel de bir kadın fakat koku sorunu var ne yaparsın?
- 11 ay
Koku ne kokusu. Bok mu ter mi ne
Soran11 ayVajinal neydi onun adı iltihaptı sanırım bunun gibi bir koku düşün bence libidoyu indirmesi gerekir
- 11 ay
İğrenç kokmuyorsa önemli değil
Soran11 ayPekii güzel kokuyor kadının kendi ten kokusu çekmiş jartiyer ve tanga fakat vajina umduğun gibi beyaz ve güzel değil o durumda ne yaparsın
- 11 ay
Vajinayı pişirip yemicem. Takıntım yok öyle
Çünkü g*tü bir başka seksi gösteriyor
04 Yorumla
Soran11 ayBişey sorucam. Şimdi etkilenmeniz gereken yer vajina değil mi neden popyu seks malzemesi yapıyorsunuz gerçekten ciddi soruyorum
Soran11 ayHaaa anladımm. Mesela ben kendi adıma konuşayım erkek önü ve arkası ayrıdır bir düşünemem erkek poposu bana komik geliyor😄
ucundan görmesi yeter
06 Yorumla
Soran11 ayAnlamadim?
Soran11 ayErkekler cıplak bi kadın görünce 2 saniye akılları beyinden gidiyormus düsunemiyorlarmis dogru mu
Soran11 ayErkekler testosteronu artınca kadınları olduğundan güzel görüyormus peki buna ne dersin
11 ay@k biz erkeklerde her şeyden etkileniyoruz lan
011 Yorumla
Soran11 ayEvet ya başka neyden etkileniyorsunuz bilinmeyen şeyler söyle lütfen
- 11 ay
ben hacıyım bilmem öyle şeyler
Soran11 ayPeki öyle diyosan
- 11 ay
şaka yapıyorum be
Soran11 ay🤷🏻♀️
- 11 ay
erkekler bir çok şey cinselliği tetikler mesela dekolte erkeği azdırır ama ben de kapalı kadınlar daha çok ilgi uyandırıyor
Soran11 ayÇünkü gizli ve herkesin görmediği bir şeyler var. Peki mesela ben kendime ruju yakıştıramıyorum fakat göz makyajı siyah ama fazla gotik derecede değil gözü belirginleştiren bir makyaj bu azdırır mı yoksa aşk mı uyandırır?
- 11 ay
aaa bana yapsan çok hoşuma giderdi ben çok severim siyah göz makyajı
Soran11 ayBen kimseye özel yapmıyorum ki günlük olarak süsüm
- 11 ay
pardon ben yanlış anladım
- 11 ay
görmek isterdim seni merak ettim
Kalça guzelse cok seksı gorunuyor ondan
04 Yorumla
Soran11 ayKalça güzel diyelim ama başka her yer kötü😂
Soran11 ayBağımlı mısın evladım ahahah
Başına erkekler kadar taş düşsün müptezel
01 Yorumla
Soran11 ayAaa ben minicik kızım niye beddua ediyon
11 ayAraya giriyor
02 Yorumla
Soran11 ayEe yani ne anlam ifade ediyor?
- 11 ay
Seksilik ifade ediyor bakımlı ise kadın
Gizli Üye(30-35)11 ayKadını domaltip arasını sıyırıp devamı gelir 😍🔥😄
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı.
11 ayYoo öyle çokta etkili bir silah değil yani :D
00 Yorumla Gizem seviyoruz biz 😅
01 Yorumla
Soran11 ayGizem seviyorsan o zaman çarşaflı bir kadın seni delirtmeli
Heryes onda bitiyor o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTanga değil altındaki görüntü etkiliyor
00 Yorumla
11 ayDişimle. parcalamak hosuma. gidiyo
04 Yorumla
Soran11 ayFare misiniz beyfendi
- 11 ay
Evet tanga faresi😋🤠
Soran11 ay🤣🤣
- 11 ay
🥰🫵😋
altından etkileniyor
00 Yorumla
11 ayBen çokta aramıyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 584 cevap paylaştı.
11 ayDaracık kk
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 aytarifi yok
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
m 11 ayBelli ederr
00 Yorumla fantezi
00 Yorumla- Daha fazla (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler