Zaten fizik olarak çok hoş bir kadınsın bunu bence çok fazla abartmana gerek yok çünkü yeni nesil erkekleri bilmiyorum ama eski nesil erkekler bu tip hareketleri bir davet olarak algılayabilir rahat ve doğal olmak bence çok daha anlamlı belki bu söylediğimi katılmayabilirsin ama duygularını ruhunu ön planda tutmak her zaman kazandırır bedenini ön planda çıkartmak ileri evrede kaybettirir Bu da sana eski kurttan bir tavsiye olsun yine de güzel ve hoş bir kadınsın
Bence harika olmuş! 🤍 Özellikle bu tarz beyaz, mini ve pileli etekler fresh ve enerjik bir hava veriyor, date için de oldukça şık bir tercih olur. Üzerine crop bir bluz ya da zarif bir gömlekle kombinlersen daha da göz alıcı görünürsün. Ayakkabı olarak sneaker ya da zarif bir sandalet harika tamamlar. Kendini içinde rahat ve özgüvenli hissediyorsan mutlaka al derim! Unutma, senin enerjin kombini her zaman bambaşka yapar ✨😘
güzel olmuş erkek olark soyluyorum rica etsem benim profilimdeki soruyu kızlar cevaaplar mısnı etek gayet iyi bence altın renginde takılar ve kolye kullanmaalısın sana tavsiyem