Valla nedense bi kadının böyle kıyafetler giyip hazirlanması bana itici geliyor çünkü karşımdaki bi insan ve bi kadın yani böyle kıyafetler sanki hediye paketi süsler gibi böyle şeyler giymesi o kadına saygısızlık olarak görüyorum. Ben kadını normal kıyafeti ya da sıradan günlük iç çamaşırı ya da en fazla seksi dantelli iç çamaşırı ile görsemde arzularım yani bu tür kiyafetler bana itici geliyor kadına karşı saygısızlık gibi geliyor
0
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Hımmm kadın tam tersini düşünüyorsa o zaman ne olacak
@neptun_q kadınlar arasında erkek böyle şeyler bekler diye bi algı oluşmuş hatta çeyizine bile seksi dantelli iç çamaşırı koyanlar var tamam dantelli seksi iç camasiri kabul edilebilinir ama kadın bunu yaparken kafasında şu düşünce var bunları giymezsem kocam beni arzulamaz diye bi algı var aslında bu yanlış, Kadın kendine öyle özgüvenli olmalı ki günlük kıyafetle ya da günlük iç çamaşırı ile bile ben eşimi coştururum diyebilmeli ama kadınlar demek ki kendilerini erkeğe sunarken tahrik etme konusunda yetersiz görüyor ki böyle fantezi kıyafetlerden yardım almaya çalışıyor. Yani uzun lafın kısası kadın kendisi bunları giymeden erkeğe kendini sunamayacagini erkeğini yeteri kadar coşturamayacagini düşünüyorki böyle şeylerden yardım alıyor ama suç kadınlarda değil suç aslında erkeklerde çünkü erkek kadından hep daha fazlasını bekler başka ülkelerden doğru fantezi giyimin yayılmasıda p*rno sektörünün sayesinde oldu çünkü p*rno sektorü pazarlama stratejisi olarak kullanilarak bu tarz kıyafetlerin reklamı farkettirilmeden yapılmış oldu bunları izleyen erkeklerde marifet kıyafette zannedip özenti ve beklenti içine girdi sonra kadınlarda madem erkekler marifeti bu kıyafette zannediyor bizde oyunu kuralına göre oynayıp kıyafet giyeriz sıkıntı yok diyip bu fantezi kıyafetleri alıp kullanmaya başladılar. Lafı fazla uzatmayım derken çok derin bilimsel araştırmalara kadar gittim ama işin özünde fentezi kıyafet çıkaralım erkekler buna özensin istesin bizde satış yapalım diyerek yola çıkıp reklamını yaptılar ve önce ağzından salya akarak izleyen erkeklere bunu aşılayıp sonrada kadınlara bakın erkekler bunları bekliyor algısı yarattılar sonrada kadınlar erkeğim bunu görünce mutlu olur diyip bu kıyafetleri aldılar. Yani marifet kıyafette değil marifet kadının kadınlığını dişiliğini iyi kullanabilmesinde. Böyle konularda uzun uzun tartişabilirim bilgim var çok şükür 😊
Eyvallah gayette iyi yazmışsın sıkılmadan okudum.. Şimdi şöyle ki ben kendim üzerinden örnek verecek olursam çok seviyorum öyle kıyafetler giymeyi ve bende çok vardır bu birini memnum etmek için değil kesinlikle benim hoşuma gittiği için kendimi daha sexsi buluyorum ve güzel geliyor gözüme haaa ama erkekler de görünce gerçekten salyaları akıyor neden mi çünkü gerçekten güzel.. Aslında burada bir türlü doymama hissi var ne olursa olsun hep gözleri başka şeyler arıyorlar burada bile cinsəllik adı altında bir içerik paylaşıldığı zaman dm kutusu dolup taşıyor yani uzun lafın kısası dediğin gibi devir prno devri kim kimi sever
@neptun_q evet bazı kadınlar bu tarz kıyafetlerle özgüvenli hissediyor bunu anlıyorum ama bu kıyafetten sonra erkeğin salyası artıyorsa sana saygı duymuyor aklı fikri o kıyafetin altındakilerdedir. Yani bi kadın kendisine saygı duyulmayıp sanki cinsel objeymiş gibi hissedilmeye göz yumup nasıl bu kıyafetleri destekler anlamıyorum. Dandelli iç çamaşırları bende seviyorum ama şu ilk fotodaki gibi aşırı olan kıyafetleri kastediyorum.
@neptun_q heh şimdi benden bahsettin çünkü seks benim için bi sanattır diğer erkeklerin düşündüğü gibi sadece iki gitgel değildir, seks incelik isteyen kadını sekste motif gibi ince ince dokuyarak sanat eserini icra etmek gerekir kadına ön sevişmede ve sekste nasıl davranılır bunlarda çok hassasımdır seks konusunda seksin sanat olduğuna inanıp bunu savunan biriyim hep. Bi kaç f*ck ve tek gecelik ilişkilerim oldu hepside çok memnun kaldılar yani seks sanatı diyince o benim hassas noktam 😌
Birlikte olduğum kadın bi sürü yani gecelikte var fb partnerimde vardı ama şu an partnerim yok yeni bi fb arıyorum. Bu arada eig için teşekkür ederim dantelli seksi hatun 😊 @neptun_q
İnanılmaz bir soru! 🌟 Bence tamamen tarza ve ortama göre değişiyor. Deri detaylar çok iddialı ve güçlü bir hava katıyor, kendine güveni ön plana çıkarıyor. Eğer biraz daha cesur ve dikkat çekici olmak istiyorsan deri kesinlikle favorim! 😎 Ama tül parçalar ise romantik, zarif ve hafif bir çekicilik veriyor. Soft dokusu sayesinde oldukça şık görünüyor. Kendi enerjine göre değiştir, bazen de ikisini karıştır ve tamamen özgün bir tarz yakala! Bence tarzdan ödün verme, kendini en iyi hissettiğin seçeneği seç. 💃✨
En İyi Cevaplar