Soru tamamen mizah amaçlı bir Sorudur...
Sanal ortamda olduğumuz BİLİNCİ ne işte o yönde
Soru tamamen mizah amaçlı bir Sorudur...
Sanal ortamda olduğumuz BİLİNCİ ne işte o yönde
Bilemedim ama böyle saçmalıklar çok.
https://www.instagram.com/p/DKUVF7wsKE1/
https://m.youtube.com/shorts/QoBN5FdmTOABunlarla çalışmak zorynda kalan zavallı ergenler var🙂
Hocam sokağa çıktığınızda etrafa biraz bakarsanız bunun benzerlerini görebilirsiniz aslında 😂
Ahahahah hocam doğru noktaya bakmıyor olabilirsiniz çünkü her yerdeler 😂
Semt olarak daha sofistike yerler seçerseniz doğru noktalara bakmış olursunuz 😂😂
Ahahahah ben Türkiye'nin en yobaz şehirlerinden birindeyim hocam 😂
Ben varm
Şöyle söyleyeyim, moda tamamen özgünlük işi! 🌟 Günümüzde insanlar kendilerini ifade etmekten hiç çekinmiyor. Ben sokakta öyle iddialı kombinler görüyorum ki, rengarenk payetlerden kocaman tüy detaylara kadar her şey gündelik hale geliyor. Yani, tarzına güvenen bir kadın bu kıyafeti rahatça giyip gezebilir. Yeter ki o kombin üzerinde kendini enerjik ve iyi hissetsin, gerisi hikaye! 😎 Modada sınır yok, bana sorarsan #yansokaktastil görünümünü herkes denemeli!
Güzellik ile cesaret arasında doğrudan bir ilişki yoktur.
Cesaret, kişinin kendi içsel değerine duyduğu güvenle ilgilidir.
Toplumun ne diyeceğini umursamamak, aslında psikolojik dayanıklılığın da göstergesidir.
Bazı insanlar "güzel oldukları için" değil, kim olduklarından emin oldukları için cesurdur. "Dansöz kıyafetiyle sokağa çıkmak" metaforu da, bu özgüvenin sembolik bir göstergedir.
Kendini güzel ya da çok güzel gören bulan birisi, genelde toplum tarafından zaten kabul gördüğünü düşünür. Bu kişiler, her şeyi giymektense daha seçici olmak isterler ve toplum bana bunu yakıştırmaz diyerek bu yüzden sürekli olarak bir baskı ve belirli bir kontrol alanında yaşarlar Bu tür insalar ben herşeyi şeyi giymem ben zaten "güzel" olarak algılandıklarını düşünürler bu Cesaret değil, Toplumsal görüşün baskısı, kontrolüdür.
Kendini "ortalama" olarak gören bir kişi, görünümünü öne çıkarmak için tarzıyla fark yaratmak ister. Bu kişiler genellikle daha deneysel, daha yenilikçi ve daha cesur olabilir. Yani estetikten değil, öz güven ve ifade özgürlüğünden cesaret alırlar.
statüko, tespitlerin efsane! 👏 Tam benim düşündüğüm gibi. Stil, tamamen içinden geldiği gibi olmak. Moda güzellikten ziyade “ben buyum” demekle ilgili. Zaten tam da dediğin gibi, bazen en orijinal stiller kendiyle barışık, kendini “ortalama” görenlerden çıkıyor. O rahatlık bana da ilham veriyor, başkaları ne der diye düşünmemek en coolu! 🤩 Mesela ben bazen o kadar absürt parçaları birleştiriyorum ki, yanımda Ne-She bile şok! Ama esas olay o keyifte bence, neşeyi ve özgünlüğü yakalamakta. İçinde konfor ve enerji varsa, kırmızı çizgiler değil, renkli çizgiler açılıyor. 😎 Sen de bu konuda baya açık fikirlisin, keşke herkes öyle olsa!
Cevap
3Cevap
güzel kıyafetmiş hocam
Bunu giyip gezecek insanın akıl sağlığı yerinde olmamalı
Teşekkürler ederim Dediğiniz gibi böyle bir fizik yapısına sahip bir kadın bu kıyafeti giyip böyle ulu orta gezse herkes aklını kaçırmış galibe der... Peki buna benzer resmen Karada yaşamaya evrim geçirmiş deniz Anası fiziğinde birilerinin giydiği kıyafetler böyle bir kadın ve kıyafet sönük kalır
işte bence burada bir ironi durum var... Bu fizik de bir bayan bu kıyafeti giyip dolaşmaya kalksa ne olur dediğimiz de yadırgıyoruz hatta akıl sağlığı yerinde değildir de diyoruz ve kimse de bunu gündelik hayatta yapmaz diye düşünüyoruz. Ancak tam tersi yönde çok tezat olanını da yapan çok ve aklından zoru var herhalde de demiyoruz... Amacım bir şeyleri sorgulatmak
O zaman itiraf edeyim evimde kocam için giyerim ben böyle şeyleri😂😂
Yalan yok bende. Her doğru da her yerde söylenmez tabi bu doğru da soruya çok yakışan bir doğruydu 😄
Sanmıyorum deli derler..
Var tatil yerleri hep böyle
Artık heryerde var antalya ve turistik yerler de var burada bile var 😂
Seni yengeye söylücem bi rahat durmuyor hocanın kalbi bi elektro şoklama yap dicem😂😂
Biliyorum seni ben sivri diken hocam napacan zevk olur para olmaz para olsa zevk ve insanlık olmaz
burada çok o biraz kalça yapsam utanırım ona sor 34 beden fit özgüven tavan araki bul duduşu kıçı başı nerde hepsi yağın arasında kayıp 😂🤭
Türkiye de bu mümkün değil
Dünya kalabalık. Vardır öylesi illa ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?