http://www.hizliresimyukle.com/image/BhIU
Kına gecem için nasıl bir elbise almalıyım?
http://www.hizliresimyukle.com/image/BhIU
ben bir kaç tane link atıyım fikir verir belki (:
https://www.kapmodelleri.com/evening-dress/
https://www.kapmodelleri.com/night-dress/
https://www.kapmodelleri.com/party-dress/
https://www.kapmodelleri.com/cocktail-dress/
https://www.kapmodelleri.com/gowns-dresses/
Kına gecesi ise hint kıyafeti tavsiye ederim fakat terzi de dikdirmen daha iyi olur
www.google.com.tr/search bu çok güzel buna benzer al zaten bindallıgın kırmızı olucak farklı olsun :)
bunun cok benzerini nişanımda giydim canım . Kına içinde değişiklik yaptım, abiyemi kırmızı balık elbise aldım. Bindallımıda mor lacivert arasi işlemeli bimodel aldım :)
kırmızı olucak sanırım. balık modeli uzun abiye al ve şık ve gösterişli olsun. sade olmasın
aynen kırmızı balık elbise aldım. askılı gogus kısmı taş işlemeli. arkası kuyruklu bişey
en güzelini yapmışsın. ne kadara aldın ayıptır sorması :D
799tl
kıyafeti çekip atsana :)
Bende burada paylaşıp yorum almakistiyorum aslında. Fotoğrafı çekip nereye yükleyip buraya atıyoruz öğretsene canm yaa. Hiç çektiğim resmi paylaşmadım. Atayım bende hemen çekipp :)
şu an sende bir hayal kırıklıgı olucak ama... :D bende hiç paylaşmadım fotoğraf. bilmiyorum yani :/
Bişey yapmaya çalıştım ama bak bakalım olmuşmu.. şarjım bitiyodu kamera açılmadı mecbur retrica dan çektim ☺ askıda modeli pek belli olmuyo ama üste giyilince tam oturuyo ve harika bir kuyrugu var yerde uzanıyo arkandan :)
https://www.hizliresimyukle.com/image/BhIU
aaaa güzelmiş walla. begendim makyajın ve saçınla daha da gösterişli olur. ay ne güzeeel yaa :D kına gecesi telaşesi falan :D heyecanlımısın? bu arada gelinliğini aldın mı?
iddalı bir makyaj ve saç yaptırıcam gösterişli olsun. kınaya gidiyo cünkü her türlü abartı. Gelinliğimi almadım daha. Bu hafta ilk provama gidicem daha canm :) ☺ ne kadar heyecanlı oldugumu anlatamam yaa içim kıpır kıpırr :)
gelinliğinde kabarık olsun. üst tarafı işlemeli falan olabilir. abartı olsun :) ayy çok özendim be :D :D
Tamda benimkini anlattin :) straplez. Ustu gupur kaplamali hemde aralarda piriltili taslar var. Alti kabarik yine kuyruk geliyo -bu arada kuyruga bayiliyorum- etek uclari yine gupurlu. Bide tulu piriltili oda parliyo. Kabaarik yukardan takilan duvak. Cift katli. Duvaginda kenarlari islemeli gupur. Oda kuyruklu yani kuyruga kadar. d. dd. bildigim tam bir prenses :d.. d. d. d
cidden hoşmuşşş tam istedigimmm :D <3 o zaman gelinliği alınca resmini atarsın yine :))) bu arada kocayı nerden buldun sen yaa. nerde bunlar bir ben denk gelemiyorum :D :D
O beni buldu. d. d tmam canim hatta bu hafta firsat olursa provada bile cekebilirim. Ay icimi rahatlattin valla dogru secimler yapmisim dmekki. d
aynen doğru seçimler kınada balık modeli düğünde kabarık daha güzel ikisi aynı model olmaz. bu arada gelinligin fiyat nedir?
Ozel dikim gelinlik ozel dikim duvak ozel yapim cicek sectigim bir taç kiralik 1900. Ama cicek hediye olcak. Bende kalcak yani :)
çok güzel gelinlikler 1500 falan özel dikim. hemde kiralık değil. facebook kullanıyosan bir göz at derim. gelinlik 121 diye bir sayfa var. orayada bir bakmanda fayda var :)
gelinlik 121 değilmiş sayfanın adı gelinlik 21 miş :D şimdi baktım
Evet canm cok arastirdim baktim ama ordanda cok sikayet geliyo diye duydum hatta bizzat bikac arkadasim yasadi ayni sikayetleri. Nisanligimda sorunlar yasadim ayni hatalari gelinlikte kabul edemem. O yuzden daha luks biyere yaptiriyorum be bayaagida indirim yapti. Evlilik fuarindada yer aliyodu hatta evlilik fuari haftasinda gittigim icin extra indrimede denk geldm.
anladım kuzum diktirecegin modelin resmi şu an mevcut mu?
benzer bişey bulamadım canım yaa bulursam atarım resmını:(
Cevap
21Cevap
www.modafikirleri.com/.../Kirmizi-uzun-abiye.jpg
www.gelinlikvitrini.com/.../...i-Elbiseleri-11.jpg
abiye-gelinlik.com/.../...ise-modelleri-2014-6.jpg
www.samimisohbet.com/.../abiye-modelleri.jpg
Bunları ben beğendim açıkçası, sana uygunsa giyebilirsin.
Sagol canım bgendm modelleri ama onlardan yoktu. Aldiklarimin resmini koydum guncellemeye
sade ve etegı guz bıse alma ınsanlar ıcınde kaybolursun mutlaka gostrıslı ama kokoş olmayan bişe al. bide geleneksel gıyme ya cok ıgrenc hepsı guzel bı elbıse al balık modelı fakat alt etegı kabarık hafıf kuyruklu olsun rengıde kırmızı bordo seçme cok cok tatlı farklı bı renk olsun
kasnaklı alma şık birşey olsun ama mesela kardeşinn veya cok sevdıgın dugunun falan gıyebılecegın bırsey alabılırsın sımdı herkes oyle yapıyo tercıh senın ama nısanlık gelınlık gıbı kasnaklı bırsey sakın alma cok ıstıyorsan balık model al altına hafıf yarım kasnak tır ya da tullerle kabarttır
Yukarda fotografi var canım
https://instagram.com/p/gXh7OtuPaO/
www.dugunkiyafetleri.com/.../v-yakali-strec-kirmizi-balik-dugun-kiyafeti
Balık elbise yakışmıyor eğer kalçan geniş ise omuzları 2. resim gibi olmalı. Vücuduna güveniyorsan 1. resim
1 resme cok benziyo benimki. Omuzlari daha ince bide gogusunde tas islemeleri var
Hayırlısıyla giy o zaman mutluluklar :)
Ay cok sagol canım tsekkurlerrr
nasıl bir yer olduğuna mekan tasarımına bile bağlı. mesela bizim bir tanıdık çay bahçesi/kafe gibi bir yerde yaptı ağaçları pembe süslerle süsledi heryer beyaz toz pembe, elbise olarak (3 farklı elbise giyindi) pembe ağırlıklı tüllü elbiseler giyindi.
kırmızı abiye olmalı bence, mesela
www.renklisitem.net/.../...-kirmizi-abiyeler-3.jpg
kırmızı tonlarında dusunuyorum bende. Bu nasıl peki
www.laraabiye.com/.../a21.jpg
çok güzel :)
Aldiklarimin fotografini guncellemede paylastim. Nasl sence
Bu attigin cok guzel aldigini begenmedim ama belkide retrica oldugu icin guzel durmuyordur
Evet retricada renkleri soluk duruyo ve askida oldugu icinde cok bos sade duruyo ama uste giyince cok guzel. Etegi kabarik ve kuyruklu
Elbisen sade ve şık duruyor ve eminim üstünde daha güzel duracaktır :). Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin bu mutluluğu. Sizinde mutluluğunuz daim olsun :)
Amin canimmm sizleride. Cok sagol bgenmene sevndm tsekkurlr
Begenmedim :/ gerci herkesin zevki farkli ben eskiden oldugu giibi kinada sadece bindalli ile olunmasindan yanayim kinandamisin nisandami belli degil abiye nedir? Ayrica bindallininda bordomsu olani guzel mavi veya mor degil.
Gorusun icn tesekkurler. Ilk saatler bekarliga veda tarzinda eglence tadinda basliycak karma seklde genc gence eglenicez. Ilerleyen saatte kadn kadina kina moduna gecicez bindalli giyilcek kina yakilcak falan . Bu sebeple 2 ayri giysi kullanicam. Bende bordo bindalli istyodum hayal ediyodum vardida ama giyince bu renk tenime sacima vs cok hos durdu degsklik olsn dedim.
Bence kına kıyafetin biraz daha gösterişli olabilirdi boyundaki taş detaylarını pek beğenmedim bebe yaka bir elbise daha modern geliyor ama bindallığına bayıldım. Güle güle giyin :)
Pelin Karahan'ın kına gecesi elbisesini çok beğenmistim zamanj gelince insaAllah ben de öyle bir elbise giymeyi düşünüyorum
Insallah canimm.
Allah tamamını erdirsin.
Inşallah çok mutlu olursun.
2 kıyafette birbirinden güzel.
Amin canım cok tesekkurlerr :)
Harika olmuş çok beğendim. Saçlarını dağınık topuz yaptırmanı öneririm. Hayırlı olsun.
cok tesekkurler. evet dagınık topuk kullanmak ıstıyorum bende :) cok sagol
Hayırlı olsun tatlım.. saçını güzel dağınık bir topuz yaptır be keskin bir makyaj yaptır
Sagol canım . Evet kesinlikle ayni seyi dusunuyorum. Asagida buyuk masali bir topuz. Ve harika bir makyajj :))
Uzgunum ama bu senin en guzel gunun olacak niye o pembeyi aldin ne guzel elbise dolu heryer
Pembe değil canım kirmizi o. Askida durdugu icin sade gorunuyo. Gogus kisminda harika detayli islemeli taslari var. Uste tam oturuyo ve ck guzel bir kuyruk kesimi var yururken cok asil duruyo
Bu ikisinden birini giymek zorundaysan pembe olan. Bence hint temalı birşeyler yapmalısın.
Canm mecbur olarak retricadan cekmistim o yuzden kalite cok dusk. Pembe gorunuyo. Aslnda kan kirmizi ve ikiside benm ikisini giycm
Fena değil. Sonuçta folklör uygulaması gerçekleştireceğiniz için uygun düşebilir.
Kıyafetler çok güzel ve çok zevkli. Ayrıca tebrik ederim 😊
Ayyy canım cok sevindirdin mutlu ettn beni. Cok ck tsekkur ediyorum opuyorum seni :* :)
Ikisinide begenmedim cerkez salvari cok guzel kinalarda abiyen cok sade
Bindalliyi pek begenmedim bence bindalli kadife gibi olanlar varya onlardan ve islemeli olsun vee visne rengi olsun
Canim sen gec kalmissin gidip onceden bakicaktin begendiklerinin fotolarini atcaktin biz secerdik
Fotograf cektirmiyolar ki zaten genelde. Ve oyle gidip bakip sonra dusunup alma gibi bir durumum yok. Vakit azaliyo yarinn direk alabilirim
Insallah yaa. Kina oldugu icn cok kararsizim. Gereksiz abarti olmasini istemiyorum ama cok sonukte kalmasin ins ayari tutturan bisey bulurum. d. d
Cok sagol gulum tesekkurler. Insallah
Allah bir yastıkta kocatsın:)) bir tuhaf oldu içim böyle kapıdan asmışsın yarına hazırlıklar yapılıyordur:)) ayrıca elbiselerin de güzel:)
çok teşekkür ederim :) ama daha var kınaya zaman. bizde erken alınır ceyızle gıder eve cunku. o yuzden erken alınıyo
Keskw kirmizi balik modeli bir elbiseyi alsaydin. Ama bu da cokguzel:) insallah bu guzel gununde cok guzel olursun 😘😘😘
balık model elbıse zaten canım. askıda oldugu ıcın duz gıbı gorunuyo
Evet:)) bende simdi farkettim kusura bakma canim:) cok guzel bir secim yapmissin. Güle güle giyin😚
ya bende gelinlik kınalık nişanlık vs hayalini kuruyorıum ama daha evlenemedim aday bile yok
Allah bilir ne zaman evlenicem
Takma bunlari kafana dusundukce isin icinden cikamazsin. Biaralar bende dusunuyodum. Butun arkadaslarm evlendi nisanlandi diye bir sure snra dusunmemeye basladm zamanla oldu. Hayirlisiyla 2 ay sonrada dugunum var. Darisi butuuuunn isteyenlerin basina. Onceliklde senin basina insallah.).)
teşekkürler düşüncen için ama yaşım 29 oldu insan istemese bile düşünüyor ver üzülüyor
sen 20 li yaşlardasın benden kaç yaş küçüksün ben 30 a dayandım önceden güzeldim de güzellikde gidiyor çirkinleşiyorum
ay olurmu oyle sey canım askın evlılıgın yasımı var. güzellık kalpte gonulde. hayırlısı olsun de. benım kuzenımde 30unda hala bekar hıc sevgılısı bıle olmadı. hersey kısmet ınsan ıster tabı. emın ol hıc ummadıgın anda karsına cıkıyo boyle seyler sen yınede canını sıkma
ben öyle hiç ummadıgın anda çıkıyor sözünede inanmıyorum
o kuzenin belki benim gibidir ben evkızıyım öyle çevrem yok hergün evdeyim önce güzeldim şimdi çirkinleştim eskisi gibi degilim
Cengari renkte, altı kabarık taçlı, elbisenin kumaşındanda kafana çiçek tak bence.
bence seksi birşey al sonuçta kadınlar arasında oluyor genelde hem sonrasında kocana karşıda giyersin :D
Bizde karisik oluyo malesef. Kadin erkekli oluyo kinalar. Cok fazla seksi alamam.
Ah biraz geç kaldim galiba sana hint gelinliği onerecektim :)
bindallı falan giymiyceksen fiziqine uygun balık ya da A kesim bir abiye tercih edebilrsin
Canim hayirli olsun elbiselerin guzel dugunden sonrada gelinliginle resmini beklerim
Cok tesekkurlr. Begenmenize cok seviyorum yaa iyi secim yapmisim demek
Seni gormek isterdim bu elbiselrin icinde ve gelinliginle artik sans. Dugun nezamn bu haftami
Yorumlarda sordugun elbise guzelmiş o tarz alabilirsin
kıpkırmızı kan kırmızısı yavşak pembesi kırmızısı al şekerim. üstüne kınayla sıva yap ha unutma onu bak
Uzun al kısa alma kısa hoş durmuyor. Nar çiçeği, toz pembe, mor, gece mavisi olabilir.
çok abartılı alma bence ışıl ışıl bir elbise olmasın
Guncellemeye aldiklarimin fotografini ekledim canim.
Bence yöresel kıyafetlerle yap ablam öyle yaptı gayet güzel oldu hem nostalji hem de ilerisi için güzel hatıra olur bence
Ikili kina gecesi abiyeleri var usttekini cikarinca alti bindalli olarak kaliyo cok hos biseu
Damat iki aksam sonrasını bekliyor desene ne şanslı bee:))
Bizim kina biraz erken oluyo 3 gunden fazlasini beklemek zorunda :d. d. d
Haha :)) yazık be çocuğa haha
Bisey olmaz 4 gun bekleyip bir omur kazanicak ama ;) . d. d
Fazlasıyla mutlu et :)) ilk gece ona gore
Tmam tsekkurler
Sen bu yorumu yapıp, sonra gidip o adamın koynuna gireceksin öyle mi!!! Yazıklar olsun sana gelin Hanım!!
Kina gecesnden nfret ederm. nie ypiosunzki. direk dugun ypsanza
kına düğün organizasyon şirketleri var onlardan yardım alabilirsin
Elbiseni begendim bindallida guzel mutluluklar :)
Cok tesekkurlerr :)
Evlenme diyorum başka bişey de demiyorum.
Hayiridr
Evli olup mutlu olan yok mudur?
Bazilari herseye at gozluguyle bakiyo
Nereden vardibiz bu kaniya. Insanlari tanimadan yatgilamaniz cok sacma. Ne beni ne nisanlimi nede iliskimizi tanimiyosunuz :(
Yanlis dusunuyosunuz
Balık model güzel olur bindallı da al ama
Aldim canm balik modelde aldim bindallida aldim. Guncellemede fotograflari var. Askida oldugu icin pek gostermiyo modelini ama giyince harika duruyolar. Bakip yorum yaparmisin
Full kirmizi kombine yapmada.
Ya aslinda ilk bakista oyle oluyo. Kina gecesine en yakisan renk kirmizi tonlari bordolar falan . Pembe mavi falan almaya elim pek gitmiyo siyah dusundum oda cok karamsar. . d. d. d cikamadim isin icinden
Kirmizi en iyisi.. Ama full ayni tonda veya yakin tonda kirmizi olmasin
Ya kirmizi alirsam ztn tek ton yapmam. Elbise mat kan krmizi alirim. Bindalliyi bordo dusunyorum zten koyu renk.
En güzeli iste daha niye kafini kurcaliyorsun. Boş ver.
Tmam o zmn cok sgol
Sağol. Tebrik ederim bu arada :)
Cok tsekkurlerr.)
bişi giyinme fark yaraty.
Cok komik
Balık elbise hoş ama çok sade gibi
Evet haklisin askida cok sade bis gibi duruyo. Ama ustte o kdr harika ki. Tam sade şık kavramina uyan bir model. Kivrimlari kuyrugu harika duruyo :)
duruş olarak bu elbise gibi duruyo üstte.:) :)
Bindalli giy bencee ama kirmizi bindalli canimm
tabikide bindallı sorumu bu şakamı?
Bindalli zaten giycem. Abiye olarak sormustum ama aldm bile. Bak istersn guncellemeeye olmusmu
oyyyyy çok güzel yaaa Allah mesut etsin kuzum
Ay cok tsekkurler canım ya. Cok mtlu oluyorum byle yorumlar gorunce.
bende böyle mutlu insanlar görünce valla cok sevindim Allah nazarlardan korusun heyecaniniz hic eksik olmasın
Yaaa ne tatlisinn :) aminnn herkesin insallahh. Cok sgol canım
ne demek her zaman :))
Bindallini begendim ama diğeri güzel değil bence
teşekkürler :)
Güzelmiş beğendim şimdiden mutluluklar dilerim :)
Cok tsekkurlerr amin sagol :):)
Mashllah çok güzel olmuş
Kınalı? bunuda ben mi söyleyeiym
Kınaya Karşıyız. Eminim eniştede öyledir :)
hayır degıl
Bu terste bir işlik var o zaman yengecim. Mutluluklar dilerim
cok tesekkur ederım
Tüh l*n bir adamın daha hayatı kararıyor
ask olsun :( hayatını karartcak ne yaptım ben
herkesı aynı degerlendırmemelısın :(
2 sinide ben olsam giymezsim
Nedenn
Anladm canim. Herkesin zevki tarzi farkli tabikide. Tesekkurler :)
Kinalik icin bu sitede soruyorsan eyvah sana
bindalli gibi kaftan kiyafetler cok hos duruyor
Bindallı gayet güzel bence
uzun kırmızı bır elbıse. dekoltesı olmayan.
Kırmızı hariç her renk olabilir
sade bindallı en iyisi
Bordo veya kirmizi tonlari cok tasli olmasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar