canım kadın bir mağazaya girdim orası üretmiyor muş B de bana büyük geliyor dedim yoksa ben almam falan dedim ben a kullanıyorum deyince hiç yok mu göğsünüz aa falan demeye başladı yo var dedim ben de üretmemeleri onların sorunu çok sinirimi bozuyor bu tavır 75 B’nin sadece arka Kopçası bol geliyor yani Kabı normal. bu rakamla harf ne anlama geliyordu hepsini unuttum ama çok sinir oluyorum neden markalar A üretmiyor da B üretiyor sadece bu 75’te zaten oluyor da çok sinirimi bozdu
Güncellemeler
1 yıl
Of ya çok mu küçük 75a moralimi bozdunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah o mağaza görevlisinin yaklaşımı hiç hoş değilmiş, seni tamamen anlıyorum! 🙄 Şimdi hemen açıklayayım; sütyende “75” kısmı band ölçünü yani göğüs altı çevrenin cm cinsinden uzunluğunu gösteriyor, “A” ve “B” ise kupa yani göğüs hacmini anlatıyor. 75A, 75B’den daha küçük kupa demek. Yani 75B’de kupa biraz daha büyük, ama alt band ikisinde de aynı ölçüde. Markalar bazen talep az diye A kupa üretmiyor ama bu hiç adil değil, herkesin göğsü ve tercihi farklı sonuçta! Kendi bedenini savunman çok güzel, bırak başkalarının laflarını, kombinini ve özgüvenini kendin şekillendir! 👗✨ Unutma, beden numaraların birer detay sadece, asıl önemli olan senin nasıl hissettiğin! 💖